Slain Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 тея ирландци ли са кви са ама 2-3 пъти съм ги играл уж се са фаворите ама се ме дънят...инъче е добре че си пуснал само 3 мача а не повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Днес - почивка! За утре: Арминия - Байерн 2 Вердер - Щутгард 1 Уест Бром - Саутенд 1 -------------------------- Евертън - Уигън 1 Бирмимгам - Ипсуич 1 Нотингам - Карлайл 1 -------------------------- Гретна - Ливингстън 1 Лил - Тулуза 1 Интер - Сампдория 1 -------------------------- Уотфорд - Астън Вила 2 Борусия Д. - Хамбургер 1 5лв. на колконка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 тея ирландци ли са кви са ама 2-3 пъти съм ги играл уж се са фаворите ама се ме дънят...инъче е добре че си пуснал само 3 мача а не повече ами да ти кажа станаха шампиони миналия сезон предишния кръг биха 0-3 като гости...естествено винаги е възможна изненада дано да не е тоя кръг,че няма да имам кинти за утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Фродо, не знам до каква степен си се замислил за състоянието си, но според мен си здраво затънал Нищо лично! Сам усетих каква тръпка е, просто успях навреме да се дръпна. Имай воля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Фродо, не знам до каква степен си се замислил за състоянието си, но според мен си здраво затънал Нищо лично! Сам усетих каква тръпка е, просто успях навреме да се дръпна. Имай воля! знам,че съм зле ама не ми пука.аз наркотиците отказах...нека поне един порок да остане тръгват добре мачовете-кьолн 1-0 до 10минута ей слейн първите 2 мача вече са по 3-1 и излизат,остават корк сити-ирландците,където те дънят и ся ма спече и си мисля,че ме прокле и няма да излязат no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Започваш ли да трепериш нервно Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Започваш ли да трепериш нервно гриза си ноктите кьолн и ласк излязоха,а корк сити са 1-0 на полувремето Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Започваш ли да трепериш нервно Pff 4ovek v4era se pobyrkah dokato Shalke vkarat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 ВЕРДЕР - ЩУТГАРТ - 1 ЛИЛ - ТУЛУЗА - 1 ИНТЕР - САМПДОРИЯ - 1 СЕЛТИК - ДЪНФЪРМЛИН - 1 ---------------------------------------------- БОТЕВ ПД - СПАРТАК ВН - 1 БИРМИНГАМ - ИПСУИЧ - 1 НЮРНБЕРГ - БОХУМ - 1 АРМИНИЯ Б. - БАЙЕРН М. - 2 ---------------------------------------------- ДОРТМУНД - ХАМБУРГЕР - 2 БОЛТЪН - МИДЪЛЗБРО - 1 ШЕФИЛД ЮН. - РЕДИНГ - X Последното е за спорта . 1-вите уж са сигурни, някакво мнение ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 ами всичките мачове могат да станат...аз ще мисля за утрешните мачове утре на кафе в пункта. пффффффууу корк биха 1-0...най накрая спечелих и то в подходящ момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 ами всичките мачове могат да станат...аз ще мисля за утрешните мачове утре на кафе в пункта.пффффффууу корк биха 1-0...най накрая спечелих и то в подходящ момент How much Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 браво браво ама видя ли само с 1-0 внимавай с тея измислени отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ботев аз не бих ги играл с голям залог, малко са си опасни (както обикновено де Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 How much еми 30 кинта слейн как ша са измислени бе батка,то квото първенството,такива и отборите.корк са желязо в ирландия пуснах 5кинта на байерн м.,бирмингам,у.б.а. и болоня Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 dano ne stanat izdunki s otborite igrali v europe prez sedmicata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 издънки винаги има аз след обяд ще седна да разгледам мачовете и ще видим кво ще играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Аз играх 1-вата колонка (по-нагоре, пак в мой пост). Турих 4 лева, ще видим какво ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Аз играх 1-вата колонка (по-нагоре, пак в мой пост). Турих 4 лева, ще видим какво ще стане вердер малко ме съмнява,други би трябвало да излязат Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 awe igraite po-rano posle padat koef v rodniq ni bookmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Абе много хора го казват това, аз не съм го забелязал. Каквито са си коеф в брошурата за тиража, такива са били и като пускам фиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Абе много хора го казват това, аз не съм го забелязал. Каквито са си коеф в брошурата за тиража, такива са били и като пускам фиш. При мен не е така. Аз съм новобранец в тази област,но доста пъти има сменем коефицент (до сега не съм виждал вдигнат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Chelsea v Liverpool 1 Birmingham v Ipswich 1 West Bromwich Albion v Southend United 1 с 4$ Recreativo Huelva v Levante 1 Arminia Bielefeld v Bayern Munich 2 s 4.1$ евертън 1, челси 1, ман ю 1, милан 2 в система 2/4 с по 1.1$ на колонка(6 са) и астън вила ги чакам за 15 евро това е за днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 em to ne na vsi4ki se promenqt ama naprimer nqkoi hubavi koef se gubqt ako se razbere 4e nqkoi nqma da igrae ili ne6to podobno za tova po-dobre po-rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 няма такива издънки ! бахти мизиите...тъпите байерн падат от великите арминия.. бирмингам и уба се дънят като домакини...след добър старт на сезона тъпа работа евертън...миналия кръг 3-0 с ливърпул а сега не могат да бият уигън...такива отбори така ме дразнят.... да изпадат ! пуснах реал мадрид 1 ,севиля 1 и лил 1 с 10$ или ще съм на печалба или на загуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Аз какво да кажа отново за Болтън?!?! Какво им става мамка му :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.