frodo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Още нищо. Питам по-разбиращите да кажат мнението си . ми да ти кажа аз като казвам на някой мачове обикновено излизат,а аз като пусна-не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Аз пусах суперджакпота. Тъпите Ливърпулци ме прецакаха само. Мислех да го пусна Х 2, ама понеже пуснах Копенхаген - Бенфика 1х2 и щеше да стане много голям залога. Другите ги хващам, ама кво като. Дано наще отбори да се надъхат да ме издънят...тях съм ги пуснал и отделно. Т'ва си е чиста наркомания. Трябва да се спре изведнъж. Успех на отказващите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Абе хора, хванете си по някое аверче, изберете си няколко мача, измислете си някакъв залог - или биричка или нещо друго и който познае повече печели.Хем залагате, хем имате тръпка да следите мачовете, а и парите си остават у вас - постоянно се въртят - има ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Абе хора, хванете си по някое аверче, изберете си няколко мача, измислете си някакъв залог - или биричка или нещо друго и който познае повече печели.Хем залагате, хем имате тръпка да следите мачовете, а и парите си остават у вас - постоянно се въртят - има ефект Не е същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Marseille v FK Mladá Boleslav 1 Rapid Bucharest v Nacional 1 Besiktas v CSKA Sofia 1 2.9 коеф.... с 7.6$ да запиша и днеска някъв залог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Вчера добре, че манчо обърнаха иначе нз.. а днес много ясни мачове като че ли.. дано да няма изненади Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Пуснах Бешикташ - ЦСКА 2-0 :ph34r: Що ли не заложих повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 тея шалке ми изкъртиха нервичките мама им добре че всичко завърши добре.. сега ако и фенерите бият сичко е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 тея шалке ми изкъртиха нервичките мама им добре че всичко завърши добре.. сега ако и фенерите бият сичко е 6 Шалке ми скъсиха живота с 5 години на мен, но важното е, че биха Корнерите на Бешикташ-ЦСКА също ми излязоха... Чакам само Аз Алкмар(в момента водят с 3:2). Ако бият ще съм ~17лв. отгоре за днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 мен пък ме издъниха нещастниците от херта щях да прибера 10 евро ся съм с 1 вътре. втората ми колонка бяха шалке и мен също ме изнервиха мноо жестоко два немски отбора да ме издънят щеше да ми дойде в повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ихихихи ... много съм щастлив ... Гепих невероятните, незабравими 6 лева !!! И вече не съм на - : Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 хаха на мен пък май ще ми излезнат аякс,аз и севиля и чакам само марсилия за фиша марсилия,бешикташ,рапид шалке и те ми завършиха 1 фиш ако севиля и марсилия не се издънят ще съм +40$ чиста печалба днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 хаха на мен пък май ще ми излезнат аякс,аз и севиля и чакам само марсилия за фиша марсилия,бешикташ,рапид шалке и те ми завършиха 1 фиш ако севиля и марсилия не се издънят ще съм +40$ чиста печалба днеска Е баси хората, аз викам, че съм направил големия удар , те няк'ви с по 3489343 лева ... еми така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 хехехе айде марсилия излезнаха така че със сигурност съм с +30$ чиста печалба...ако севиля не се обърка ще добавим още 10$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Шибаняците от литекс ми утрепаха 70 кинта да ги еба ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 А на мен ми утрепаха суперджакпота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Кажете (2-3) мача сигурни за събота ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Кажете (2-3) мача сигурни за събота ? нямам кинти да играя щото събота съм на сватба,но иначе бих пуснал на:байерн м.,болтън,у.б.а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 аз ги гледам в деня на мача знам само че манчестър играят с арсенал,мисля че се връщат рууни и скоулс,коефицента за 1ца е добър и 1цата ще е доста нормално развитие на мача в същото време челси не могат да си позволят загуба или равен защото ако МЮ бият доста ще изостанат.Общо взето мога да пробвам тея 2-та мача с 10-20лв ако се получи добър коефицент Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 аз ги гледам в деня на мача знам само че манчестър играят с арсенал,мисля че се връщат рууни и скоулс,коефицента за 1ца е добър и 1цата ще е доста нормално развитие на мача в същото време челси не могат да си позволят загуба или равен защото ако МЮ бият доста ще изостанат.Общо взето мога да пробвам тея 2-та мача с 10-20лв ако се получи добър коефицент Ми то хубаво, ама Челси май са срещу Ливърпул (или греша?). Парма-Милан Х ми се вижда ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Точно защото играят срещу Ливърпул, ще победят На Муринчо сигурно пяна му капе от устата, че отборът му падна от Пул за Community Shield. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Играете Ман Юн. Челси и Ботев с 20 кинта и сте готови аз лично така ще пускам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 еми да челси-ливърпул са ама не мисля че тва променя нещата cyber4o аз бих пробвал локо софия 1 от колкото ботев...мисля че разлиакта в коефицента е много малка Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Еми то добре, ама кажете нещо по-сигурно и кажете с колко, че трябва даскало да се почва Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Еми то добре, ама кажете нещо по-сигурно и кажете с колко, че трябва даскало да се почва ей ся отивам да пусна парите,които са ми утре за след сватбата-10лв кьолн,ласк,корк сити тия 3 мача според мен са твърди коефициента прави 2.7и нещо си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.