PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Днес ще опитам "желязната" система 3 от 4, при това с три двойни знака. Този път без множители, че джобовете ми значително олекнаха Страсбург 1 1,7 Стабек 1Х 2,3 3,05 Рединг 1Х 2,25 2,9 Бърно 1Х 2,05 2,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 spored men puk to4no 4/5 ma4a si e idqlno no zavisi ot koef ot parite koito zalaga6 i ot dr ne6ta ... ne mislq 4e ima perfektna kombinaciq ot 2 ili 3 ili 4 ili kolkoto i da sa ma4ove Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Рединг - Ман. Сити Х/2 с 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Като ще е адреналин, да е в големи дози, а Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 един съвет от мен зарежете колонките с 4-5 мача и нагоре комбинирайте само по 2 и в някой случай по 3 мача на колонка! много по печелившо е ако са само по 2 срещи,дори и да са с над 2 коефициент трябва да сложа към 10лв,за да си заслужава печалбата,а аз съм свикнал да слагам по 2-3 най много естествено има го и тоя филм-по добре 5 лв печалба,отколкото 3 вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Някой залагал ли е на точен резултат? И по-скоро печелил ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Някой залагал ли е на точен резултат? И по-скоро печелил ли е Покрай световното уцилих 3-4 точни резултата,ама слагах само по левче Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Някой залагал ли е на точен резултат? И по-скоро печелил ли е веднъж играх система 1 от 3 с 3 твърди мача.хванах 2 точни и 1 твърд ме издъни.умрях си на мъка.с 1.50лв щях да зема към 100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Нещо не ми се връзва - защо система само с твърди знаци, при положение, че непознаване на един твърд знак прецаква цялата система? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Нещо не ми се връзва - защо система само с твърди знаци, при положение, че непознаване на един твърд знак прецаква цялата система? ами от лакомия за вдигане на коефициента Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Къде другаде, освен в http://freefootball.my.contact.bg/gledai.html, (не работи) могат да се намерят мачове за PPStream? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 на система с точен резултат печелят големи пари вижте тук http://www.interwetten.com/webclient/start.aspx надолу в дясно има едно дето пише Топ Тен ! и после ви излизат интересни печалби Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Сити са куци коне Не за пръв път ме дънят, вече ги слагам в черния ми списък! За утре(всъщност днес) една експириментална системка: Челси - Вердер 1тв Байерн - Спартак 1тв ПСВ - Ливърпул 2 Спортинг - Интер 2 Олимпиакос - Валенсия 2 2,3от3 За четвъртък си харесах доста мачове, но има време до тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Чефо, искрено ти съчувствам. Слейн, този линк, който даде, съдържа поразителни неща Един въпрос - в ефу може ли в една колонка да има повече от един залог за точен резултат за един мач? Този със система 3/10 за точен резултат ме вдъхнови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 PSYCHOSIS ами аз залагам само в интернет но не и в тоя саит макар че не мисля че има проблеми там а в ЕФУ не мисля че ще става а за линка...и на мен много ми хареса когато го отрих,защото винаги съм искал да гледам в някъв букмейкър какво залагат и кой какво печели. днеска ще пробвам интересни неща Barcelona v Levski Sofia - First to Score for their Team - S Eto'o @ 2.87 Lyon-Real Over 2.5 - 2.2 коефицент и една луда система 3/6 Валенсия 2,Интер 2,Лил 2,Хамбургер 1,Копенхаген Х,Астън Вила 2 хахаха и една колонка Байерн 1,Челси 1,Шалке 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Чефо, искрено ти съчувствам. Слейн, този линк, който даде, съдържа поразителни неща Един въпрос - в ефу може ли в една колонка да има повече от един залог за точен резултат за един мач? Този със система 3/10 за точен резултат ме вдъхнови в системата можеш да комбинираш точен резултат-колкото срещи искаш;сьщо можеш да ги комбинираш с пьрво полувреме-краен изход и с единична прогноза-ти решаваш аз смятам да играя: челси-вердер-1 спортинг-интер-X2 псв-ливърпул-1X олимпиакос-валенсия-Х2 рома-шахтьор-1 дагенъмред-кроули-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Аз се чудя дали да пусна всички мачове с БГ отбори с победа за противника Левски ще падне, ЦСКА и ЛокоСФ също, само Литекс се притеснявам да не направи някой резил и да изравни. в системата можеш да комбинираш точен резултат-колкото срещи искаш Аз искам за една среща да дам няколко прогнози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 в спортинг бет имат прИмоцийка- с над 20лв. залог за мача Барса - Левски получаваш по 10лв. за всеки син гол. Мисля да играя 1ца. Демек с малко късмет взимам 40лв. Айде успех на всички (и на мен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Малко късмет?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 hm men puk mi pi6e 4e ako zaloja nad 50 euro 6e mi dadut 5 bonus ... v sportingbet tva ina4e inter 2 i valensiq 2 sa dosta dobri koef. pone v neta mislq da gi pusna no 6te vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 важното е да има тръпка на мен много добър ми се вижда залога за Ето'О с 2.87 коефицент трябва и доста шанс да излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Малко късмет?? Ами за мене тоя мач е 2:1. => коеф. 1,54 + 10лв за гол на Левски = ~40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 абе не си троши парите с тоя мач,има толкова други Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 аз пък неска пуснах Челси-Вердер->1 Нотинган-Олдъм->1 Линкълн С-Макълсфийлд-.1 Осфорд Юн. - Екзитър-> 1 някав шанс ? хаха и 1 фиш изненада хаха Барселона-Левски 2 -> 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Галатасарай ме прецакаха Всичко друго хванах, само тия тъпи турци ... Някакъв съвет за утре (днес де) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.