4efo_88 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Какво да кажем пък за Ювентус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 bolton 1 roma 1 с 9 евро зимам 21 селтик 2,ман ю 1,интер 2 с 4.4 чакам към 21 евро бях направил залози за 15 евро така че поне избивам с първата печалба.Сега ако излезе и втората ще е много добре п.п. айде остана само интер да бият да зема още 21 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 ами то тва е дерби-нищо не се знаеза днеска: болтън-уотфорд-1 нюкасъл-фулъм-1 алавес-реал-1 рен-сошо-1 пак за един мач изгорях,а нюкасъл водеха до 80 мин и опа набързо 1-2 краен Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Честито за Интер! Доста хора чакаха този мач. За днес реших повече да не пускам. И без това чакам два мача. В най-добрия случай(ако Реал и Уест Хям бият) ще си избия залозите, ако не - съм вътре Но при тези изненади, които станаха вчера и на избивка ще съм доволен от този тираж Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 за днеска: кашима-киото-1 грьонинген-хераклес-1 дармщад-херта-2 виляреал-рекреативо-1 хетафе-сантандер-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 пуснах няколко мача ей така за спорта АЗ 2 Милан 1 Виляреал 1 Реал 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Сега си чакам още 3 мача и 35 лева са си мои :> Ето ги и мачовете,за първи път пускам само 1-ци,дано да е на късмет! Bolton - Watford 1 Portsmouth - Wigan 1 West Ham - A.Villa 1 !!!! Leeds - Wolves 1/1 Tolouse - Nancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 абе тоя уест хям забелязвам,че доста хора го играят 1,а аз го виждам 2 заради милиардера,който държи вила.очаквам тоя сезон вила да са в първите 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Пепел ти на устата...в чуковете ми е надеждата да изчистя загубите, които Арсенал ми нанесе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 абе тоя уест хям забелязвам,че доста хора го играят 1,а аз го виждам 2 заради милиардера,който държи вила.очаквам тоя сезон вила да са в първите 5... Аз вярвам,че Хамърчетата ми ще се доберат до Top 5,така чееее...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 първия ми мач в единия сайт е 1-0,а в другия 0-0, минутата е 90,на кой да вярвам еййййй,ша ма побърка тоя еврофутбол оправиха се най накрая и то в моя полза-кашима бият 1-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 къде ги гледаш то с тея първенства е сложно положението аз си следя мачовете от лайвскоро и футбол24 инъче първите ми 2 излезнаха останаха 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 първите два мача излязоха както никога-обикновено първия ме дъни и следващите излизат ами гледам ги в различните лайвскори херта се мъчат срещу някви самодейци Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Черен уикенд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 aston villa dosta hora izduniha mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 е тея виляреал няма такива глупаци чесно ! а на Вила резултата си е съвсем нормален дори 2ка нямаше да е изненада Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 da no masovoto zalagane be6e za 1 a za vilqreal te dosta 4esto sa mu dunili kakto i newcastle koito sa nai-gadniqt mi otbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Уест Хям бяха много зле Вила заслужаваха да бият. Три пъти от гол линията чистиха чуковете, единият беше след удар на Стилян. Той даже тръгна да се радва. И аз съм на загуба тази седмица. Хубаво поне, че Реал биха и ми излезе едната колонка, че иначе положението щеше да е катострофално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 мен много ме дразнят отбори като Виляреал...правят Х с Реал като гост и следващият кръг падат като домакин от някви новаци...май яко уреждата мачове и тея миналата година май направиха 3-3 с барса като гост и после пак се издъниха.Мразя такива отбори които играят силно срещу силните и слабо срещу другите ! Айде да изпадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аз вече оставих погромните загуби от този уикенд зад себе си. Още отсега съм решил да заложа голяма сума на челси и манЮ следващия кръг - очаквам коеф да са над 2 и пак да изляза на плюс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 И противно на всякаква футбулна логика Арсенал и Пуул бият... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 днеска няма хубави срещи ама пак мъча да избивам: бърно-браник-1Х йоргрите-халмстад-1Х сундсвал-асириска-1 страсбург-шатору-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 frodo ti oba4e ne si popliuva6 ima li sre6ti ima i zalagane ot tvoq strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 frodo ti oba4e ne si popliuva6 ima li sre6ti ima i zalagane ot tvoq strana прав си ама скоро ша го спирам,че напоследък само назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 един съвет от мен зарежете колонките с 4-5 мача и нагоре комбинирайте само по 2 и в някой случай по 3 мача на колонка! много по печелившо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.