Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

още един фиш:

българия-словения-1тв

албания-румъния-2тв

дания-швеция-Х

шербур-кан-2

бове-лавал-2

мартиг-тулон-2

франция-италия-Х

3 от 5 системка

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Германия - Румъния(младежи) 1

Франция - Словения(младежи) 1

Уелс - Бразилия 2

Испания - Словакия(младежи) 1

Испанчетата замалко щяха да провалят всичко. До 86мин. губеха с 1:2, но обърнаха до 4:2 :beerchug

Имам въпрос - откъде идва печалбата на букмейкърите? Убеден съм, че такава има :) Просто ми е чудно на заплата ли са, на процент ли са, въобще как стоят нещата при тях. Защото ми направи впечатление, че може да направиш залог при един букмейкър и да си вземеш печалбата от друг (както отново ще направя днес).

Мен ме прецака Барселона (нямам идея за коя Барселона става дума, никъде, освен в сайта на Ефу, не видях инфо за този мач). Добре, че този път пуснах система, че да си избия парите за залога и малко отгоре. Иначе щеше да ми дойде доста нанагорно за трети път да си блъскам главата след 1 изпуснат мач.

Имам въпрос - откъде идва печалбата на букмейкърите? Убеден съм, че такава има :) Просто ми е чудно на заплата ли са, на процент ли са, въобще как стоят нещата при тях. Защото ми направи впечатление, че може да направиш залог при един букмейкър и да си вземеш печалбата от друг (както отново ще направя днес).

Мен ме прецака Барселона (нямам идея за коя Барселона става дума, никъде, освен в сайта на Ефу, не видях инфо за този мач). Добре, че този път пуснах система, че да си избия парите за залога и малко отгоре. Иначе щеше да ми дойде доста нанагорно за трети път да си блъскам главата след 1 изпуснат мач.

Знааачи букмейкърите са на процент от оборота, това може да го видиш ако се разровиш в сайта на ефу, иначе за картата зависи каква е и на коя банка.Трябва ти виза електрон, но по принцип може и без карта а само с банкова сметка ;) Иначе играя на много места, различни места повече възможности. Успех! ;)

Някой изчислявал ли е колко струва фиш за СДП с 11 тройни знака?

11х3на 3 степенх10 ст. или доста повече от колкото ще спечелиш ;)

да ама ти го смяташ ако само ти си уцелил срещите,а рядко се случва само един да познае джакпота.бтв имаше един тираж,където го бяха уцелил към 1000 души и зеха по към 70лв-един приятел също тогава го уцели със система за към 10лв.

И аз обмислях дали Манчо няма да се издънят без Скоулс и Руни, но просто не виждам как Тотнъм (без Бербо) ще могат да им се опълчат камо ли у дома, все пак започнаха сезона доста зле и не ги виждам как точно тук ще обърнат нещата в своя полза :) Успехи!

Честито :) Колко беше заложил?

30. Колкото да си избия загубите от сряда :D

За този уикенд:

Барселона - Осасуна 1 (1.22)

Лион - Троа 1 (1.22)

Римини - Ювентус 2 (1.35)

---------------------------

Леванте - Реал М. 2 (1.40)

Рома - Ливорно 1 (1.40)

---------------------------

Евертън - Ливърпул 2 (2.00)

Уест Хям - Астън Вила 1 (2.00)

Фиорентина - Интер 2 (2.20)

(система 2,3от3)

casual, според мен два са ти проблемите мачове: Ман. Юнайтед и Интер(макар че и аз го играх 2-ка)

Също Мидълзбро е непредвидим отбор и отдавна се отказах да залагам на техни мачове, но при гостуване на Арсенал едва ли ще имат големи шансове. Миналата година ги опукаха 7:0 :bgrin:

Мамка им ливърпулска на Ливърпул...както върви единия ми фиш за днес изгоря.

ами то тва е дерби-нищо не се знае

за днеска:

болтън-уотфорд-1

нюкасъл-фулъм-1

алавес-реал-1

рен-сошо-1

аре и аз да се включа :D

мамка им на болтън и анелка

споко люспа за арсенал :lol:

Хахаха,сорка,бях ги пуснал 1-ца и Г.Спийд рлззззз ;)

Освен, че Арсенал са тъпаци, днес научих и нещо друго - да не пускам един и същи мач с един и същи знак в повече от един фиш. Щото едно е да си прецакан, друго е да си двойно прецакан, пък за тройно прецакан да не говорим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...