Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Слейн, дал си линк към тази тема :)

Иначе всичко е наред с гледането, на достъпна съм и не ми прекъсва въобще. Сега се кефя на реклами на китайски. Особено тази на Хенеси Уиски ме размаза :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

верно ли не накъсва на достъпна ? да почна и аз гледам ;) виж по-нагоре съм дал линка

дузпа и гол 0-1 мача свършва :) челси стайл ;)

верно ли не накъсва на достъпна ? да почна и аз гледам ;) виж по-нагоре съм дал линка

Да,не накъсва гледа се доста плавно с леко изоставане от 2-3 минути от реалното време

Тея Челси взеха,че поведоха...

Дрогба е голямо говедо...

Нищо, по-добре, че стана така. Ако бях спечелил, щях да литна в небесата от кеф и определено щях да се възгордея и да загубя сумати пари в последствие :)

Слейн, честито!

мерси сега ме е яд че не сложих повече ама и тва е добре... :Р зимам и още 15 евро щото фащам овър 1.5 на челси :D

инъче сега ме вълнуват марсилия 1ца

лин 1ца и HJK Х2 :rolleyes:

Аз хванах 1-ца на Загреб срещу Вартекс,2-ка на Лион срещу Ница и Х на Майнц срещу Айнтрахт. :P

И спечелих 5 лева ;(. Трябваше да пусна поече пари,ама и аз съм един...

Как се залага за победител в шампионата?

Има ли някой, който възнамерява да заложи на друг отбор, освен Челси? Аз се чудя за МанЮ, коефициент 6.00 не е малко.

Как се залага за победител в шампионата?

Има ли някой, който възнамерява да заложи на друг отбор, освен Челси? Аз се чудя за МанЮ, коефициент 6.00 не е малко.

недей.ша им свършат силиците някъде по пътя.пък и тея залози тряа да са с много пари-50-100лв. иначе няма смисъл-ша чакаш година и за кво

Да, предполагам. Аз вчера останах с грешното впечатление, че коефициентът за Челси е 4! И си представях вече хилядите левове печалба :) Днес като отивам - 1,4...няма да го бъде.

бах ти късмета хванах 5 мача с единичен знак....играх и 1 двоен Хамърби - Юргорден 1Х ....а то 0:3 ебахти късметлията съм направо няма накъде ...

нитра-ас тренчин-1

форфар-арброут-1

рос каунти-алоа-1

Имаш ли някакви познания за тези отбори, или залагаш на инстинкт?

(извинявай, ако те засягам с този въпрос)

Имаш ли някакви познания за тези отбори, или залагаш на инстинкт?

(извинявай, ако те засягам с този въпрос)

ами чета във вестника-тоя бил с нов треньор,оня имал еди кой си контузен,гледам статистиката от минали години и така ;)

го ахед игълс-омниуърлд-1

корея-иран-1

швейцария-венесуела-1

грузия-франция-2

малта-босна-2

германия-ейре-1

сложил съм 3 левчета

То ако при тези мачове се получи изненада, здраве му кажи :)

Досега най-големият ми залог е 40лв на Севиля-Леванте при коефициент 1,45.

При тези четири мача става 2 и нещо, което е примамливо, като се има предвид, че са "сигурни" :) Просто не виждам откъде може да дойде мизерията.

Грррр, тъпи ирландци...Бяха ми единствената единица от 6 мача. Всичко друго излезе, само те се оляха, две стада коне да им минат през топките дано...

Мизерия винаги може да стане, с тая мисъл съм се примирил :unhappy:

До сега и аз не съм залагал толкова пари на един фиш. 3 пъти съм пускал с 50 и трите беше успешно(на световното Англия - Парагвай 1, след това на финала - под 2.5 гола и третия удар - Литекс и Лко Сф. - крайни победители срещу Омония и Бней Йехуда(тук взех 105 :P )

По принцип е грешно да се залагат големи суми на повече от един-два мача, камо ли на 4, ама в случая си заслужава.

П.С. Румъния - България си струва да се играе Х...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...