PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Слейн, дал си линк към тази тема Иначе всичко е наред с гледането, на достъпна съм и не ми прекъсва въобще. Сега се кефя на реклами на китайски. Особено тази на Хенеси Уиски ме размаза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 верно ли не накъсва на достъпна ? да почна и аз гледам виж по-нагоре съм дал линка дузпа и гол 0-1 мача свършва челси стайл Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 верно ли не накъсва на достъпна ? да почна и аз гледам виж по-нагоре съм дал линка Да,не накъсва гледа се доста плавно с леко изоставане от 2-3 минути от реалното време Тея Челси взеха,че поведоха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Дрогба е голямо говедо... Нищо, по-добре, че стана така. Ако бях спечелил, щях да литна в небесата от кеф и определено щях да се възгордея и да загубя сумати пари в последствие Слейн, честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 мерси сега ме е яд че не сложих повече ама и тва е добре... :Р зимам и още 15 евро щото фащам овър 1.5 на челси инъче сега ме вълнуват марсилия 1ца лин 1ца и HJK Х2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Аз хванах 1-ца на Загреб срещу Вартекс,2-ка на Лион срещу Ница и Х на Майнц срещу Айнтрахт. И спечелих 5 лева ;(. Трябваше да пусна поече пари,ама и аз съм един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Как се залага за победител в шампионата? Има ли някой, който възнамерява да заложи на друг отбор, освен Челси? Аз се чудя за МанЮ, коефициент 6.00 не е малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Как се залага за победител в шампионата?Има ли някой, който възнамерява да заложи на друг отбор, освен Челси? Аз се чудя за МанЮ, коефициент 6.00 не е малко. недей.ша им свършат силиците някъде по пътя.пък и тея залози тряа да са с много пари-50-100лв. иначе няма смисъл-ша чакаш година и за кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Да, предполагам. Аз вчера останах с грешното впечатление, че коефициентът за Челси е 4! И си представях вече хилядите левове печалба Днес като отивам - 1,4...няма да го бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 пак пуснах за днес 4 мача ама от суеверие няма да ги кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 бах ти късмета хванах 5 мача с единичен знак....играх и 1 двоен Хамърби - Юргорден 1Х ....а то 0:3 ебахти късметлията съм направо няма накъде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 писна ми вече.вчера хванах съндърланд,розенборг и малмьо.издъниха ме хака-0-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Аз бях пуснал двойки на Мид-Порт и Селта-Барса. Познайте колко много обичам вече Гудьонсен Първата ми печалба от ЕФ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 нитра-ас тренчин-1 форфар-арброут-1 рос каунти-алоа-1 севиля-леванте-1 за днеска това залог-2лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 нитра-ас тренчин-1форфар-арброут-1 рос каунти-алоа-1 Имаш ли някакви познания за тези отбори, или залагаш на инстинкт? (извинявай, ако те засягам с този въпрос) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Имаш ли някакви познания за тези отбори, или залагаш на инстинкт? (извинявай, ако те засягам с този въпрос) ами чета във вестника-тоя бил с нов треньор,оня имал еди кой си контузен,гледам статистиката от минали години и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Един доста експериментален фиш Беларус - Албания 1 Латвия - Швеция Х Румъния - БЪЛГАРИЯ Х Бразилия - Аржентина 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 го ахед игълс-омниуърлд-1 корея-иран-1 швейцария-венесуела-1 грузия-франция-2 малта-босна-2 германия-ейре-1 сложил съм 3 левчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Грузия - Франция 2 (1.30) Германия - Ейре 1 (1.35) Италия - Литва 1 (1.10) Сърбия - Азербайджан 1 (1.08) Залог: 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 смел си,не може да ти се отрече.аз такива суми никога не съм залагал Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 То ако при тези мачове се получи изненада, здраве му кажи Досега най-големият ми залог е 40лв на Севиля-Леванте при коефициент 1,45. При тези четири мача става 2 и нещо, което е примамливо, като се има предвид, че са "сигурни" Просто не виждам откъде може да дойде мизерията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 ми кво да ти кажа-това са първи мачове,квото и да стане е поправимо,така че са възможни малки изненади Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Германия-Ейре 1,35 залог 20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Грррр, тъпи ирландци...Бяха ми единствената единица от 6 мача. Всичко друго излезе, само те се оляха, две стада коне да им минат през топките дано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Мизерия винаги може да стане, с тая мисъл съм се примирил До сега и аз не съм залагал толкова пари на един фиш. 3 пъти съм пускал с 50 и трите беше успешно(на световното Англия - Парагвай 1, след това на финала - под 2.5 гола и третия удар - Литекс и Лко Сф. - крайни победители срещу Омония и Бней Йехуда(тук взех 105 ) По принцип е грешно да се залагат големи суми на повече от един-два мача, камо ли на 4, ама в случая си заслужава. П.С. Румъния - България си струва да се играе Х... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.