frodo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 локомотив минск-горпедо жодино-2тв. браник острова-славия прага-1тв. копер-фактор-1тв. ростово-спартак налчик-1 бате борисов-дарида-1 лин-старт-1 халмщад-йелфе-1 хелзинборг-калмар-1 весби-дегершов-1 4 от 6 с по 20 ст. на колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 вече почнаха някои по интересни лиги като 1 и 2 английски,шотландия и шотландия 1,франция и франция 2 и други.така че е време да се почва пак със сериозните залози. ето аз кво пуснах и понеже си избрах много срещи и не можах да реша кои да пусна ги пуснах всичките: кернтен-аустрия виена ам.-1тв фарул констанца-оцелул галас-1тв стандарт л.-шарльороа-1тв осиек-пула-1тв риека-камен инград-1тв викингит-клуби 04-1 абърдийн-инвърнес-1 розенборг-волеренга-1 щурм грац-рийд-1 сент етиен-сошо-1 артмедия-ружомберок-1 аик-калмар-1 системата е 5 от 7 по 20 ст на колонка-4лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 вила-рединг-1 ман.сити-портсмут-1 чарлтън-ман.юн.-2 фулъм-болтън-2 залог-2лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 По дяволите, бях убеден,че Арсенал ще паднат...Можеше да се залага единично на този мач, бях готов да отделя 10лв при коефициент 4...мамка му! Щеше да е много готино като за първи път. Имам усещането, че е по-гадно да не спечелиш, защото не си заложил, отколкото да загубиш, след като заложиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 вчера ми се случи нещо невероятно....абсолютно всички мачове ми излезнаха...ето и някои за които се сещам лил 1 херенвеен 1 урава 2 и чакам марсилия 1 мюнхенгладбах 1 сингъл с 15$ порто 1 и лион 2 - колонка с 15 евро валенсия 1,спортинг 1 , брава 1 - колонка с 4 евро и отделно на сингъл по 10 евро на всеки ман 2ка спортинг лисабон 1ца на сингъл ги бях играл засега не се сещам имаше ли още но съм на чиста печалба 70 евро :Р а за днеска имам челси 2 и овър,мидалзбро 1,рейнджърс 2 всичко на сингъл спартак москва 1ца в няква колонка го играх монако1,фенербахче2,олимпиакос2,еспаньол1 - колонка с 1 евро и още една без монако с 5 евро инъче от испания чакам барса 2 и севиля 1 за 130$ на система 3/4 с по 10$ на колонка друго не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 твенте-псв-2тв нак бреда-аякс-2тв хамбургер-херта-1тв шефилд-лийдс-1 халмщад-хекен-1 рекреатива-майорка-1 по левче на колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 колонката ми със Спартак Москва си замина вътре бяха още псв2 и фейнорд1 лооолл....докато пишеше 90мин 0-0 и.... FT Spartak Moscow 1-0 Spartak Nalchik 95' Boyarintsev :D начи ми остава колонката :П LYN 1 и HJK 2 с 15 евро и LYN 1 , HJK X с 8 евро...общо взето лин трябва да бият и HJK да не губят за да зема малко,а ако бият зимам доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Тъй като съм нов (даже още не съм нов, щото не съм почнал да залагамЩ, искам да питам за някои неща. Първо - за и против "системата" да залагаш на "сигурни" мачове с коеф. 1,2-1,6. Примерно на Блякбърн-Челси залагам 100лв за победа на Челси при 1,45 коеф. 45 лв печалба не е зле (в случай, че не съм в грешка за начина на изчисляване на печалбата). Второ - има ли полза от комбиниране на срещи? Примерно - по-добре ли е три срещи с един фиш, или три отделни фиша с по 1 среща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 аз спрях да залагам на коефициенти под 1.7 щото няколко пъти хващам високите и ме дъни някой 1.3,1.4 ся играя система 1 от 3-3 колонки е с няколко твърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ся играя система 1 от 3-3 колонки е с няколко твърди Ще ми разясниш ли какво значи това, ако обичаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Ще ми разясниш ли какво значи това, ако обичаш ами пускаш 3 мача и ако познаеш 1 имаш 1 печеливша колонка.по твое желание може да сложиш и твърди може и без твърди.системата е от 3 колонки.ти решаваш по колко да сложиш на колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Първо - за и против "системата" да залагаш на "сигурни" мачове с коеф. 1,2-1,6. Примерно на Блякбърн-Челси залагам 100лв за победа на Челси при 1,45 коеф. 45 лв печалба не е зле (в случай, че не съм в грешка за начина на изчисляване на печалбата). Второ - има ли полза от комбиниране на срещи? Примерно - по-добре ли е три срещи с един фиш, или три отделни фиша с по 1 среща? тая система нещо не ме кефи... залагаш 100лв на Челси и оп както миналия кръг и кво става... полза от комбиниране на срещи има...но трябва да знаеш кои и колко да са...5-6 мача трудно се фащат.По добре фишче с 3.По-добре е 3 срещи с 1 фиш ама ако фиша е печеливш аз обичам да играя(когато играя) по 2-3 срещи на колонка най-далавера са системите но ако знаеш как да ги играеш и за тях е добре да имаш повече пари общо взето ако те интересуват залозите ти препорачвам www.prognozi.com и www.winners.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 да му съъъй еврофутбола спирам поне за седмица шефилд-добра игра през първото полувреме,няколко положения и нищо.второто го спряха и пуснаха вила-нюкасъл.следва червен картон,дузпа и 0-1 псв-то ги гледам и цял мач мачкат и оп една атака на твенте и гол аякс-не съм ги гледал ама и те за ся 1-1 чуда са ша позная ли среща аякс обърнаха ама за къв чеп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 още 35$ на челси :Р ...мислих си да пусна 66.66 за такаш ама се отказах и само 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 още 35$ на челси :Р ...мислих си да пусна 66.66 за такаш ама се отказах и само 35 надявам си видял че челси не играят много сполучливо с блекбърн а и освен това нещ не са се сработили за мене мача е 1Х незнам .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Брех, това реални 35 долара ли са тая система нещо не ме кефи... залагаш 100лв на Челси и оп както миналия кръг и кво става Малко си противоречиш Аз в крайна сметка пуснах 1-ца. Да видим като за сефте какъв ще ми е късмета. бтв, гледате ли някъде мача, или в livescore.com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Брех, това реални 35 долара ли са Малко си противоречиш Аз в крайна сметка пуснах 1-ца. Да видим като за сефте какъв ще ми е късмета. бтв, гледате ли някъде мача, или в livescore.com? гледам го пряко и за ся блякбърн повече нападат http://freefootball.my.contact.bg/gledai.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Брех, това реални 35 долара ли са Малко си противоречиш еми реални са какви да са инъче не си противореча...като цяло тая система не става просто сега съм убеден че челси ще спечелят и за това ги играх така...от 3 мача да загубят 2 малко трудно ще стане...все пак са челси макар и да ги мразя инъче пуснах една колонка хамбургер 1 , айк 1 и копенхаген 1 и засега първите 2 мача са добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 http://freefootball.my.contact.bg/gledai.html Сега ако обясниш и как точно го гледаш от този линк, цена няма да имаш. Сори, ако досаждам. Защо има такава голяма разлика в коефициентите на еврофутбол и другите? Уилям Хил предлагат 7.00 за 1-ца и 1.61 за 2-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 трябва да имаш СопКаст или ППлайв има една тема в форума дето е обяснено Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Сега ако обясниш и как точно го гледаш от този линк, цена няма да имаш.Сори, ако досаждам. първо от тук http://www.asiaplate.com/members.php теглиш ppstream после цъкаш на първия линк и готово май до ся не си гледал мач по нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Не, не съм. Не съм и залагал досега. Две нови неща в един ден - не ми се случва често Мерси за инфото! Хех, има ли начин да не е на китайски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ето я темата за която споменах http://www.evrocom.info/invision/index.php...944&st=1620 ако си на достъпна трудно ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 аз съм на ггбит ще мога ли да гледам онлайн мача ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 аз съм на ггбит ще мога ли да гледам онлайн мача ? тряа да стане ама може да насича от време на време... поредния мач в който челси не се напъват и сигурно ще бият 1-0 без положение блякбърн се опитват да играят ама толкова си могат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.