Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

айде пак на суперджакпота :D смятам да инвестирам печалбата от последните 2 седмици в една яка система пък да видим

е не е яка щото ма достраша...та значи

вила-челси-Х2

ман.сити-нюкасъл-1Х

портсмут-болтън-2

дарби-шефилд-Х2

арсенал-у.х.ю.-1

блякбърн-ман.юн.-2

ливърпул-бирмингам-1

рома-юве-1Х

барса-сарагоса-1

херенвеен-аякс-1Х2

интер.лацио-1

общ залог-4.80лв.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

И аз съм пуснал подобен суперджакпот +

Съндърланд - М'бро 2

Фулъм - Тотнъм 2

Дарби К - Шефилд Юн 2

Грьонинген - ПСВ Айндховен 2

Хееренвеен - Аякс 2

Буасгийом - Нант 2

Чарлтън - УБА 1

Рединг - Норич 1

Аячо АС - Лион 2

Ники Волой - АЕК Тесалоники 2

Портсмут - Болтън 2

Интер - Лацио 1

Метода за класиране на турски отбор в следващата фаза за Купата на Турция е бая сложна. Надявам се я занеш. По 4-5 (?) отбора са разделени в няколко групи и подобно на груповата на УЕФА се развива нататък. Иначе казано тука не си дават много зор. Днес няма да бие, утре - да и така ще се класира пак за 8мина-финал. Затова не пуснах Фенербахче.

Мача завърши Х. Както предполагах няма да си дават много зор.

Между другото, фродо, в Ефутбол ли залагаш или онлайн?

еми за ся залагам в еврофутбол нещо не мога да се оправя с тея дебитни карти прехвърляния на сметки и тем подобни

вила-челси-Х2

ман.сити-нюкасъл-1Х

портсмут-болтън-2

дарби-шефилд-Х2

арсенал-у.х.ю.-1

блякбърн-ман.юн.-2

ливърпул-бирмингам-1

рома-юве-1Х

барса-сарагоса-1

херенвеен-аякс-1Х2

интер.лацио-1

общ залог-4.80лв.

с един комшия тая седмица атакувахме също джакпота ама за сега не излизат мачовете деба :angry1

вила-челси Х2

ман сити-някасъл 1Х

портсмут-болтън Х2

дарби-шефилд Х2

Блякбърн-манчестър Х2

ливърпул-бирмингам-1

рома-юве-Х2

барса-сарагоса-1

херенвеен-аякс-1Х

интер.лацио-1

дънят ме арсенал и манчестър, баси.... :angry1 а му казах че манчестър са куци и да го играем 1-Х :angry1 но пак нищо нямаше да стане понеже явно арсенал са още по куци :angry1

едит: айде и ливърпул напраиха Х. тц тц тц най-сигурните мачове ме издъниха :(

тц тц тц най-сигурните мачове ме издъниха :(

Ще спрат да ви "дънят" "най-сигурните мачове" ,когато осъзнаете че такива НЯМА. Снощният пример с първите три отбора в Премиършип е показателен...

E добре де как мога да предположа, че арсенал ще паднат от тея тюфлеци?! давам възможно най-логичния завършек на мача. и докато при челси и манчестър ми бяха горе-долу ясни нещата при арсенал не съм си и помислял, че могат да паднат и то при стабилното им представяне като домакини. и ще ми обясниш ли как да не ме "издъни" този мач

Няма да обяснявам нищо. Задайте си въпросите : защо ЕФ(със сигурност много по информиран от вас) започна да дава мачове с изявен фаворит в СДП ? Случва ли ви се често да ви "издъни" точно такъв мач ? Ако вие дадете "най-логичния"(според вас) завършек на един мач следва ли че мачът трябва да завърши според вашите очаквания ? Ако всички мачове от СДП завършат с "логичен" край вероятно няма да сте единствения ,който е дал такива прогнози ,а един от многото - което пък значи че има вероятност дори и да познаете мачовете да не си избиете залога( такива случаи има!) или да сте съвсем малко на "+".В такъв случай има ли смисъл да се мъчите със СДП и да се опитвате да познавате една дузина мачове ?

Ще спрат да ви "дънят" "най-сигурните мачове" ,когато осъзнаете че такива НЯМА. Снощният пример с първите три отбора в Премиършип е показателен...

E добре де как мога да предположа, че арсенал ще паднат от тея тюфлеци?! давам възможно най-логичния завършек на мача. и докато при челси и манчестър ми бяха горе-долу ясни нещата при арсенал не съм си и помислял, че могат да паднат и то при стабилното им представяне като домакини. и ще ми обясниш ли как да не ме "издъни" този мач :confused

едит: е да ама мачове като вчерашния много рядко стават. да не говорим, че чисто и просто уест хям имаха невероятен късмет, арсеналци се надпреварваха кой да изпусне по чисто положение. ливърпул до 88-мата водеха. както и да е винаги може да се случи някоя такава издънка, просто отбелязах, че точно тези мачове, които смятах, че ще излезнат най-лесно не станаха :) иначе издънки винаги е имало пример вчерашната загуба на милан с 3-0. просто трябва да имаш и малко късмет. в интерес на истината с нетърпение чакам да видя колко хора са взели СДП след тая издънка на арсенал ;>

Да де ама е наивно да се твърди, че някой мач е "сигурен" . Той ако беше сигурен коефициента щеше да е точно 1 :) Такива мачове аз просто не ги играя, защото смисъл няма - ето примерно батко ви Марто по-нагоре ако не беше играл мизерния 1.28 коефициент щеше да вземе 15 пъти залога, който е сложил ;)

E добре де как мога да предположа, че арсенал ще паднат от тея тюфлеци?! давам възможно най-логичния завършек на мача. и докато при челси и манчестър ми бяха горе-долу ясни нещата при арсенал не съм си и помислял, че могат да паднат и то при стабилното им представяне като домакини. и ще ми обясниш ли как да не ме "издъни" този мач :confused

Ами с малко поглед върху играта!Арсенал бяха без една огромна част от титулярите си вчера...а колкото до Уест Хям не че са точно тюфлеци - според мен много добре си играят момчетата...Аз и Арсенал и Ман Юнайтед ги бях играл Over-и и си излезоха :) :D :lol:

Ти май не разбираш какво се опитваме да ти кажем, ама карай ;)

ще се самоцитирам от други теми по спомен "футболът е интересен защото е непредсказуема игра". така че няма нужда тепърва да ми ги обяснявате тея работи. и не мога да разбера какво всички ми пишете, че няма сигурен мач, е хубуу де ще почна да ги нацелвам ли кво като знам че няма сигурни мачо :confused само мога да си спестя заяждането по форуми като не използвам изразът "сигурен" :excl:

Ами с малко поглед върху играта!Арсенал бяха без една огромна част от титулярите си вчера...а колкото до Уест Хям не че са точно тюфлеци - според мен много добре си играят момчетата...Аз и Арсенал и Ман Юнайтед ги бях играл Over-и и си излезоха :) :D :lol:

какво значи това over-и някакъв вид залагане в нета ли е?

Аз вчера играх 12 за Арсенал B) , за Ливърпул 1х, само че Болтън ме издъни заедно с Манчестър! Не мисля, че тука има логика. Просто целиш... А за Арсенал много се радвам, че го познах.

какво значи това over-и някакъв вид залагане в нета ли е?

Ми да за съжаление нашият прекрасен БГ букмейкър не предлага да залагаме на under/over което поне за мене си е доста по предсказуемо от крайният изход на мача :(

Т'ва представлява да речем голове...Най-често срещаното условие е under/over 2.5 гола в мача,което поне за мен е много удобен вид залагане...Друг пример е under/over корнери ,тук най-често условието е 11(последните мачове Челси се скъсват да правят under-и на корнери),или пък да речем картони - това е най-удобно да се търси на дербита,обаче обикновено тогава повишават условието и намалят коефите....ех да залагаш в нета е сладка работа :love

Ми да за съжаление нашият прекрасен БГ букмейкър не предлага да залагаме на under/over което поне за мене си е доста по предсказуемо от крайният изход на мача :(

Т'ва представлява да речем голове...Най-често срещаното условие е under/over 2.5 гола в мача,което поне за мен е много удобен вид залагане...Друг пример е under/over корнери ,тук най-често условието е 11(последните мачове Челси се скъсват да правят under-и на корнери),или пък да речем картони - това е най-удобно да се търси на дербита,обаче обикновено тогава повишават условието и намалят коефите....ех да залагаш в нета е сладка работа :love

тва наистина е доста добър начин за залагане...

та сега за тая седмица една системка 3 от 6

гвинея-сенегал-2излиза-2-3 :D

болтън-уигън-1

шалке-дортмунд-1

ливорно-месина-2

реджина-палермо-2

хетафе-алавес-1

и една права колонка

уест хям-съндърланд-1

ланс-страсбург-1

грьонинген-хераклес-1

виляреал-кадис-1

за тая седмица това е

п.с. малко по малко започнах да си връщам печалбата на ефу :angry:

Още ме e яд и се чудя какво да строша вкъщи:

Фuорентина-Лече-1 1.22 :)

Ювентус-Удине-1 1.20 :)

Бaрса-Атл.Мадрид-2 7.00 :) :)

Челси-Ливърпул-1 1.80 :)

Каляри-Емполи-1 1.75 :)

Севиля-Осасуна-1 1.70 :cry :angry1 :angry1

коеф:54.87!!!!! залог:5лв

АААА ще полудея майна :angry1

Още ме e яд и се чудя какво да строша вкъщи:

Севиля-Осасуна-1 1.70 :cry :angry1 :angry1

коеф:54.87!!!!! залог:5лв

АААА ще полудея майна :angry1

И аз го играх 1 тоя мач ама Барса и те ме издъниха...играх го Х.

• 2 weeks later...

Аз днеска пуснах едно дребно фишче с 1 лв:

Байерн-Милан 1

Бенфика-Л`уул Х

Реал М.-Арсенал 1

ПСВ-Лион Х

+ някакъв мач в Англия ;) :D

Успех :punk

ето печелившата система за сдп :D :

байерн-милан-1Х

бенфика-ливърпул-2

реал-арсенал-1

айндховен-лион-12

челси-барселона-1Х

рейнджърс-виляреал-1Х

вердер-ювентус-Х2

аякс-интер-Х2

левски-артмедия-1

страсбург-литекс-1

аз алкмаар-бетис-1

яд ме е че пускам срещу милан ама кво да се прави на последък са зле завалиите

аз скроих там некви 2 фиша колкото да не е без хич

1вия :

Байерн 1

Ливърпоол 2

ПСВ 1

коеф. 10

2рия :

Реал 1

ПСВ 1

Катар 2

Рабид 1

и още 1 мач ама кой ли беше ще погледна и ще пиша

ааа и Роа 1

i btw ефу предлага залагане на под и над 2.5 гола но не на всички мачове !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...