frodo Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 айде пак на суперджакпота смятам да инвестирам печалбата от последните 2 седмици в една яка система пък да видим е не е яка щото ма достраша...та значи вила-челси-Х2 ман.сити-нюкасъл-1Х портсмут-болтън-2 дарби-шефилд-Х2 арсенал-у.х.ю.-1 блякбърн-ман.юн.-2 ливърпул-бирмингам-1 рома-юве-1Х барса-сарагоса-1 херенвеен-аякс-1Х2 интер.лацио-1 общ залог-4.80лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 И аз съм пуснал подобен суперджакпот + Съндърланд - М'бро 2 Фулъм - Тотнъм 2 Дарби К - Шефилд Юн 2 Грьонинген - ПСВ Айндховен 2 Хееренвеен - Аякс 2 Буасгийом - Нант 2 Чарлтън - УБА 1 Рединг - Норич 1 Аячо АС - Лион 2 Ники Волой - АЕК Тесалоники 2 Портсмут - Болтън 2 Интер - Лацио 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 айде и нещо за избивка уж бордо-саноа-1 кайзери-фенербахче-2 рединг-норич-1 залог-10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Метода за класиране на турски отбор в следващата фаза за Купата на Турция е бая сложна. Надявам се я занеш. По 4-5 (?) отбора са разделени в няколко групи и подобно на груповата на УЕФА се развива нататък. Иначе казано тука не си дават много зор. Днес няма да бие, утре - да и така ще се класира пак за 8мина-финал. Затова не пуснах Фенербахче. Мача завърши Х. Както предполагах няма да си дават много зор. Между другото, фродо, в Ефутбол ли залагаш или онлайн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 еми за ся залагам в еврофутбол нещо не мога да се оправя с тея дебитни карти прехвърляния на сметки и тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 вила-челси-Х2ман.сити-нюкасъл-1Х портсмут-болтън-2 дарби-шефилд-Х2 арсенал-у.х.ю.-1 блякбърн-ман.юн.-2 ливърпул-бирмингам-1 рома-юве-1Х барса-сарагоса-1 херенвеен-аякс-1Х2 интер.лацио-1 общ залог-4.80лв. с един комшия тая седмица атакувахме също джакпота ама за сега не излизат мачовете деба вила-челси Х2 ман сити-някасъл 1Х портсмут-болтън Х2 дарби-шефилд Х2 Блякбърн-манчестър Х2 ливърпул-бирмингам-1 рома-юве-Х2 барса-сарагоса-1 херенвеен-аякс-1Х интер.лацио-1 дънят ме арсенал и манчестър, баси.... а му казах че манчестър са куци и да го играем 1-Х но пак нищо нямаше да стане понеже явно арсенал са още по куци едит: айде и ливърпул напраиха Х. тц тц тц най-сигурните мачове ме издъниха Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 F4era kak se preebah Liverpool-1 1-1-88min o.g Xabi Alonso koef -1.28 Derby C-Shefild United-2 0-1 koef-2 Roma-Juventus-2 0-1 koef-2.4 Man City-Newcastle-1 3-0 koef -1.9 Marsilia-Metz-1 2-0 koef-1.43 koef:16.69 ne be6e 4estno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 тц тц тц най-сигурните мачове ме издъниха Ще спрат да ви "дънят" "най-сигурните мачове" ,когато осъзнаете че такива НЯМА. Снощният пример с първите три отбора в Премиършип е показателен... E добре де как мога да предположа, че арсенал ще паднат от тея тюфлеци?! давам възможно най-логичния завършек на мача. и докато при челси и манчестър ми бяха горе-долу ясни нещата при арсенал не съм си и помислял, че могат да паднат и то при стабилното им представяне като домакини. и ще ми обясниш ли как да не ме "издъни" този мач Няма да обяснявам нищо. Задайте си въпросите : защо ЕФ(със сигурност много по информиран от вас) започна да дава мачове с изявен фаворит в СДП ? Случва ли ви се често да ви "издъни" точно такъв мач ? Ако вие дадете "най-логичния"(според вас) завършек на един мач следва ли че мачът трябва да завърши според вашите очаквания ? Ако всички мачове от СДП завършат с "логичен" край вероятно няма да сте единствения ,който е дал такива прогнози ,а един от многото - което пък значи че има вероятност дори и да познаете мачовете да не си избиете залога( такива случаи има!) или да сте съвсем малко на "+".В такъв случай има ли смисъл да се мъчите със СДП и да се опитвате да познавате една дузина мачове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ще спрат да ви "дънят" "най-сигурните мачове" ,когато осъзнаете че такива НЯМА. Снощният пример с първите три отбора в Премиършип е показателен... E добре де как мога да предположа, че арсенал ще паднат от тея тюфлеци?! давам възможно най-логичния завършек на мача. и докато при челси и манчестър ми бяха горе-долу ясни нещата при арсенал не съм си и помислял, че могат да паднат и то при стабилното им представяне като домакини. и ще ми обясниш ли как да не ме "издъни" този мач едит: е да ама мачове като вчерашния много рядко стават. да не говорим, че чисто и просто уест хям имаха невероятен късмет, арсеналци се надпреварваха кой да изпусне по чисто положение. ливърпул до 88-мата водеха. както и да е винаги може да се случи някоя такава издънка, просто отбелязах, че точно тези мачове, които смятах, че ще излезнат най-лесно не станаха иначе издънки винаги е имало пример вчерашната загуба на милан с 3-0. просто трябва да имаш и малко късмет. в интерес на истината с нетърпение чакам да видя колко хора са взели СДП след тая издънка на арсенал ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Да де ама е наивно да се твърди, че някой мач е "сигурен" . Той ако беше сигурен коефициента щеше да е точно 1 Такива мачове аз просто не ги играя, защото смисъл няма - ето примерно батко ви Марто по-нагоре ако не беше играл мизерния 1.28 коефициент щеше да вземе 15 пъти залога, който е сложил Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 E добре де как мога да предположа, че арсенал ще паднат от тея тюфлеци?! давам възможно най-логичния завършек на мача. и докато при челси и манчестър ми бяха горе-долу ясни нещата при арсенал не съм си и помислял, че могат да паднат и то при стабилното им представяне като домакини. и ще ми обясниш ли как да не ме "издъни" този мач Ами с малко поглед върху играта!Арсенал бяха без една огромна част от титулярите си вчера...а колкото до Уест Хям не че са точно тюфлеци - според мен много добре си играят момчетата...Аз и Арсенал и Ман Юнайтед ги бях играл Over-и и си излезоха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 аве вие тука сте най-големите разбирачи явно, и на всички ви е било ясно, че арсенал вчера са щели да паднат 101%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ти май не разбираш какво се опитваме да ти кажем, ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ти май не разбираш какво се опитваме да ти кажем, ама карай ще се самоцитирам от други теми по спомен "футболът е интересен защото е непредсказуема игра". така че няма нужда тепърва да ми ги обяснявате тея работи. и не мога да разбера какво всички ми пишете, че няма сигурен мач, е хубуу де ще почна да ги нацелвам ли кво като знам че няма сигурни мачо само мога да си спестя заяждането по форуми като не използвам изразът "сигурен" Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ами с малко поглед върху играта!Арсенал бяха без една огромна част от титулярите си вчера...а колкото до Уест Хям не че са точно тюфлеци - според мен много добре си играят момчетата...Аз и Арсенал и Ман Юнайтед ги бях играл Over-и и си излезоха какво значи това over-и някакъв вид залагане в нета ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Аз вчера играх 12 за Арсенал , за Ливърпул 1х, само че Болтън ме издъни заедно с Манчестър! Не мисля, че тука има логика. Просто целиш... А за Арсенал много се радвам, че го познах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 какво значи това over-и някакъв вид залагане в нета ли е? Ми да за съжаление нашият прекрасен БГ букмейкър не предлага да залагаме на under/over което поне за мене си е доста по предсказуемо от крайният изход на мача Т'ва представлява да речем голове...Най-често срещаното условие е under/over 2.5 гола в мача,което поне за мен е много удобен вид залагане...Друг пример е under/over корнери ,тук най-често условието е 11(последните мачове Челси се скъсват да правят under-и на корнери),или пък да речем картони - това е най-удобно да се търси на дербита,обаче обикновено тогава повишават условието и намалят коефите....ех да залагаш в нета е сладка работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ми да за съжаление нашият прекрасен БГ букмейкър не предлага да залагаме на under/over което поне за мене си е доста по предсказуемо от крайният изход на мача Т'ва представлява да речем голове...Най-често срещаното условие е under/over 2.5 гола в мача,което поне за мен е много удобен вид залагане...Друг пример е under/over корнери ,тук най-често условието е 11(последните мачове Челси се скъсват да правят under-и на корнери),или пък да речем картони - това е най-удобно да се търси на дербита,обаче обикновено тогава повишават условието и намалят коефите....ех да залагаш в нета е сладка работа тва наистина е доста добър начин за залагане... та сега за тая седмица една системка 3 от 6 гвинея-сенегал-2излиза-2-3 болтън-уигън-1 шалке-дортмунд-1 ливорно-месина-2 реджина-палермо-2 хетафе-алавес-1 и една права колонка уест хям-съндърланд-1 ланс-страсбург-1 грьонинген-хераклес-1 виляреал-кадис-1 за тая седмица това е п.с. малко по малко започнах да си връщам печалбата на ефу Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Още ме e яд и се чудя какво да строша вкъщи: Фuорентина-Лече-1 1.22 Ювентус-Удине-1 1.20 Бaрса-Атл.Мадрид-2 7.00 Челси-Ливърпул-1 1.80 Каляри-Емполи-1 1.75 Севиля-Осасуна-1 1.70 коеф:54.87!!!!! залог:5лв АААА ще полудея майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Още ме e яд и се чудя какво да строша вкъщи: Севиля-Осасуна-1 1.70 коеф:54.87!!!!! залог:5лв АААА ще полудея майна И аз го играх 1 тоя мач ама Барса и те ме издъниха...играх го Х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Аз днеска пуснах едно дребно фишче с 1 лв: Байерн-Милан 1 Бенфика-Л`уул Х Реал М.-Арсенал 1 ПСВ-Лион Х + някакъв мач в Англия Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 ето печелившата система за сдп : байерн-милан-1Х бенфика-ливърпул-2 реал-арсенал-1 айндховен-лион-12 челси-барселона-1Х рейнджърс-виляреал-1Х вердер-ювентус-Х2 аякс-интер-Х2 левски-артмедия-1 страсбург-литекс-1 аз алкмаар-бетис-1 яд ме е че пускам срещу милан ама кво да се прави на последък са зле завалиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 БАЙЕРН М. - МИЛАН 2-X БЕНФИКА - ЛИВЪРПУЛ X-2 ЧЕЛСИ - БАРСЕЛОНА 2-4+ С 50ст. да видим до къде ще ми стигне късмета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 аз скроих там некви 2 фиша колкото да не е без хич 1вия : Байерн 1 Ливърпоол 2 ПСВ 1 коеф. 10 2рия : Реал 1 ПСВ 1 Катар 2 Рабид 1 и още 1 мач ама кой ли беше ще погледна и ще пиша ааа и Роа 1 i btw ефу предлага залагане на под и над 2.5 гола но не на всички мачове ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 don_anton пусна и един джакпот, ама мноо слаб съмнявам се да уцели повече от 2 мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.