frodo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 ся съм играл една системка 3 от 6 с 50ст. на колонка ако не зема кинти отказвам еврофутбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 ох тая сутрин заложиш 30евро в бетфейр 10 евро на барса 2ка 5 евро на фиорентина 2ка 5 евро на ювентус овър 5 евро на челси овър 5 евро на уигън 1ца пък да видим довечера как ще е баланса Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аз па заложих два кинта в кварталното пунктче Да видим кой мач с коефициент 1.05 ша ма прее*е Пак ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Значи пуснах: Реджина - Фиорентина 2 Лутън - Ливърпул 2 Осасуна - Сантандер 1 Виляреал - Реал М 2 Днес имам Рожден Ден и се надявам да ми провърви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 тцтц уигън се издъниха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 вечерта започва супер-2 на болтън с 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Днес имам Рожден Ден и се надявам да ми провърви Ами да ти е честито , но определено не ти провървя. Фиорентина прави X, а Ливърпул до 60мин губят с 3:1. Въпреки това изглежда, че ще победят, защото са се стегнали и за десетина минути са изравнили 3-3 . EDIT - Синема Понгол извежда Ливърпул напред 4:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Значи пуснах:Реджина - Фиорентина 2 Лутън - Ливърпул 2 Осасуна - Сантандер 1 Виляреал - Реал М 2 Днес имам Рожден Ден и се надявам да ми провърви честито, сашо. жив и здрав да си пък останалото ще дойде само да ти кажа и тая 2-ка дето си я сложил на реал ме съмнява много, но дано да познаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Кви надежди късно е, и мен ме издъни Фиорентина. Ама така е като се занимавам с мижави отборчета. Все още има шанс, действах пълно комбиниране, така че 1 мач не е от значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аз пък след като си изплатих всички вложения и останаха пари за пилеене...ги пропилях. И сега останал с 1.80 евро пуснах един дългуч за FA Cup за 80 цента и ако излезе, ще хванах към 6 евро и ще мога да пускам отново по-спокойно (пак малки суми де). Остават ми утре да хвана два мача: 102 Hull City v Aston Villa Aston Villa Match Result 1.85 ПЕЧЕЛИ 102 Arsenal v Cardiff Arsenal Match Result 1.125 ПЕЧЕЛИ 102 Blackburn v QPR Blackburn Match Result 1.363 ПЕЧЕЛИ 102 Chelsea v Huddersfield Chelsea Match Result 1.05 ПЕЧЕЛИ 102 Southampton v MK Dons Southampton Match Result 1.40 ПЕЧЕЛИ 102 Burton Albion v Manchester Utd Manchester United Match Result 1.083 ТЕКУЩ 102 Leicester v Tottenham Tottenham Hotspur Match Result 1.533 ТЕКУЩ 102 Luton Town v Liverpool Liverpool Match Result 1.40 ПЕЧЕЛИ 102 Man City v Scunthorpe Manchester City Match Result 1.181 ПЕЧЕЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 aз да похваля Леидсон от Спортинг който ме ощастливи с цели 30 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 хех заложих 30 и баланса по сметката ми стана 0 , но в края на вечера имам 31.39 евро :Р и като се има в предвид че вкарах 20 евро и като заложих 10 от тях ми пратиха бонус от още 10 съм си на печалба вкарах 20 а сега имам 31 евро :Р ако фиорентина бяха били и уигън не се бяха изложили накрая щеше да е доста по-добре но и на тва съм доволен дано днеска е по-печеливш ден от вчера :Р и залагайте разумно "Никога не залагай повече,отколкото можеш да си позволиш да загубиш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Познах си снощните залози, а ето какво ми остава от днес: ЛАЦИО - АСКОЛИ 1 СИЕНА - ИНТЕР 2 ГРЕНОБЪЛ - ЛИОН 2 ОСАСУНА - САНТАНДЕР 1 АТЛ. МАДРИД - ВАЛЕНСИЯ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 за днеска: всичко е единици порто лацио киево осасуна рекреативо хуелва леванте всеки мач съм го играл отделно с различни суми Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Не мога да повярвам, че един мач ще ме издъни и той ще е Бъртън - Ман Юнайтед - мач, който изобщо не трябваше да пускам... Просто цъкнах всички, които смятах за относително сигурни, въпреки че при някои (като тоя) коефициентът не си заслужаваше. Ебати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Ами,Жоре,това все пак е Купата на Англия Все пак и е нормално да има такива изненади - виж Лутън какъв мач направиха вчера.Leyton Orient изхвърлиха Фулъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Да, ама аз затова не заложих на Фулъм, а заложих на Пуул...т.е. горе-долу си мислех, че мога да ги надуша къде има възможност за изненада и да я избегна. Чак да уцеля изненадата не е, та затова да напукам с малките коефициенти, ама на...пак ме издъниха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 и мен бая мачове ме дънят но от лацио киево и сега играх овър на милан и той зе че вече излезе избих парите и сега порто ако бият ще съм на + за вечерта което значи над 30 евро баланс Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 GeorgiK поне не само манчу те дънят.. Лестър току що биха Мен пък ми донесоха 27 евро печалба днес...ако всеки ден печелех така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Да, това е някакво успокоение. Това беше най-несигурният мач и дори много се замислих, дали да не пусна единица, но реших, че ще пускам само стандартни без изненади... Както и да е. Майната му. Така и така е явно, че не ме бива в тая работа. Скоро ще си изпукам и последните печалби, ще бъда на нула и ще завърши всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 ами днеска имаше доста изненади лестар 1цата фулъм как паднаха загубата на селтик тея купи са си ебали майката за тях само системи и търсете изненади тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 днеска много зле.... хванах едва 2 от 5 мача тотнъм, сампдория и осасуна ме дънят, а познах равенството на интер и победата на селта Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Мен лично ме прецака Сиена - Интер. Пуснах 2, пък то нулево равенство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 пфф тоя мач порто-боависта ми изправи косите бях го пуснал с 6 евро 1ца на 1.54 коефицент и в 80мин решавам да го играя на живо залагане слагам 11.55евро за тва че няма да има повече голове в мача (коефицент 1.51) и още 5 евро на точен резултата 1-0 (коефицент 1.55) та от тоя мач изкарах чиста печалба към 25лв и съм доволен от вечерта сега ще спя като къпан hehe успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 За тая вечер: NHL CHI Blackhawks @ WAS Capitals (Game Totals) Under 6.5 NY Islanders @ NAS Predators (Game Totals) Over 6.5 NCAAB Buffalo @ Toledo (Point Spread) buffalo +4.5 NC State @ Boston College Boston College -4.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.