Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Е да ,ама на края като теглиш чертата с правите колонки, освен ако не си голям късметлия ще си на минус. Защо мислиш, че в еврофутбол има толкова малко мачове, които могат да се играят единични ? Защото от другото печелят повече... Сега хората ще избягат към онлайн букитата и ще им дойде акъла на еврофутбола...

Всъщност не. От ЕФУ взеха да пускат повече сингли, защото искат да привлечат повечко клиенти. Друга на пръв поглед маловажна причина е, че след влизането в ЕС, останалите държави членки и техните букмейкри също ще имат правото да разпространяват игрите си на територията на страната, а от това ЕФУ ще губят. Всичко в Европа е онлайн, така че родния букмейкър по-скоро трябва да помисли за сайтче за залози.

N00KiE, честито! Но предполагам и сам разбираш, че втори такъв случай няма да има скоро. Прекалено малки суми, а много рядко може да познаеш подобен удар. Така че може да залагаш месеци с 10 евро, като слагаш по 0.20 цента на колонка, на рискови мачове или да се пробваш с 10 евро на 1-2 мача.

По-скоро започнаха да пускат сингли, за да си върнат клиентите, които си стоят по къщите и залагат при едно от многото онлайн букита ;) С други думи - сврършва им монопола и трябва вече да направят и друго освен да мислят как да приберат повече пари. Родния букмейкър ако не си вдигне коефициентите изобщо няма нужда да хвърля десетки/стотици хиляди за сайтче за залагания

N00KiE, честито! Но предполагам и сам разбираш, че втори такъв случай няма да има скоро. Прекалено малки суми, а много рядко може да познаеш подобен удар. Така че може да залагаш месеци с 10 евро, като слагаш по 0.20 цента на колонка, на рискови мачове или да се пробваш с 10 евро на 1-2 мача.

разбира се, че го осъзнавам, аз дори до последно не вярвах, че бих могъл да спечеля колонката и си нямаш и напредстава как ме хвана яд, че сложих само 0.2 евро :) Иначе играя основно на сингли, но напоследак under/over 2.5 goals ми носи доста добри печалби ;) Тази колонка беше ей така между другото ... :)

Добре де всеки казва кво е хванал кво изпуснал ми кажи като ги играеш ..нали за това е тоя форум да се споделят ма4ове.... аз днес играх :

Го Ахед Игълс v Омниуърлд 1.666 1

Екселсиор Ротердам v ТОП ОC 1.363 1

това са с 5 евро .. то и без това няма ма4ове поне да пусна нещо .))

май ще отказвам еврото-много загуби напоследък.нещо се въодушевих че зех 50кинта и дай му...ама им ги върнах двойно :angry:

Я предложете някакви мачове...

Искам да заложа 10 лева и някъде с коеф. 2 да си ги удвоя!

Ама някак си съвсем сигурен мач/не,че ги има такива/.

:D

Сигурен мач с коеф. 2 в ЕФУ :blink: - абсурд !!!

Ливърпул - Нюкасъл 2 5,00 - даже ще вземеш 5x10 :P

Добре де всеки казва кво е хванал кво изпуснал ми кажи като ги играеш ..нали за това е тоя форум да се споделят ма4ове.... аз днес играх :

Го Ахед Игълс v Омниуърлд 1.666 1

Екселсиор Ротердам v ТОП ОC 1.363 1

това са с 5 евро .. то и без това няма ма4ове поне да пусна нещо .))

Ами айде тогава пък като толкова недоволстваш пък дай обяснения по каква причина залагаш даден знак на даден мач ? То като не се обосновеш защо го правиш тоя залог какъв е смисъла да залагат и другите на него ? да се набутат ли? Всеки имал малки или големи преживявания със залаганията рано или късно осъзнава, че не се залага на имена, а на моментна форма ..справка - последния мач на Реал Мадрид.

Относто тема споделяне на прогнози ..има www.prognozi.com и всеки по-запознат със залагането в интернет го посещава. Тук какъв е смисъла като го посещават 5 човека на кръст ?

Сигурен мач с коеф. 2 в ЕФУ :blink: - абсурд !!!

Е,айде.. как ще е абсурд!

Имало е толкова СИГУРНИ хиксове,че даже няма да изброявам...

Просто сега искам да знам вашето мнение...не че е задължително коеф. 2.. няма значение даже :D !

@sasho , забрави да паднем от Нюкасъл! Няма никъв шанс!

Бих го играл него,но рядко 'фащам,когато играя за Ливърпул/затова напоследък и бият/

:lol:

Скот Паркър е контузен,Емре не е играл от много време,на Оуен едва ли ще му е много приятно.Да добавим и резултатите на Нюкасъл през сезона,да добавим и това,че са гости..и че играят с Ливърпул...br />

Според мен мача е 2:0

Ей ся разбирам как си изгубил парите ;)

може да се окажеш прав...ще видим след края на мача.а за парите...то тях ги загубих в 6 мача ,от които 5 ги хващах до 85 минута.Искам да кацжа,че 5 мача ме издъниха с голове след 85 минута....;)))

Ефуто е и малко риск.........ако играеш на сигурно по-добре не играй;)

Kaкто и да е...аз нищо не разбирам от мачове.....;)))

17el.jpg

26lj.jpg

38ka.jpg

42br.jpg

междудругото цъкайте в тоя сайт.... http://football.neron.org/ много е зарибено

NeSTa_86 к'во стана с "НАЙ-СИГУРНИЯ" Х на Ливърпул - Ню Касъл, че не разбрах :confused

Бате аз не съм ти спорил за мача..просто си казах мнението.Да ти кажа тея дето играят на много сигурно не стигат до никъде ,защото със сигурни мачове трябва да позанеш 3-4 ,за да имаш що годе няква файда и винаги се намира някой ,който да те издъни..........

Mинали мач не го познах,но сега са твърд хикс ЕВЕРТЪН - ЛИВЪРПУЛ 2.85

Станчо, на мен пък ми се струва, че това мнение е продиктувано от фенщината ти. Тук определено не му е мястото...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...