Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Блях...хванах само един мач. Ама току-що се прибирам от пустия му Никулден... Иначе, ако следях мачовете, щях да си компенсирам загубата с контра-залог, но...здраве да е...1 евро... Утре ще имам повече успех.

EDIT: За днес някакви хитри идеи? Аз мисля да заложа, като почнат мачовете...така имам повече успех... Ад ме е, че вчера изпуснах мачовете за УЛЕБ...имах две-три идеи и мачовете излезнаха, но исках да залагам на живо, пък ме нямаше. Здраве да е...

Най-голямата зарибявка си остава за мен live залозите.Може да се направи много $$$ там,но и в същото време може и да се загуби всичко.Доскоро и аз много се зарибявах при тях , но разбрах 1 - няма никакъв смисъл,защото това си е чист късмет и си играеш с действителността, е вярно че е много привлекателно като видиш че ако заложиш че няма да вкарат повече голове в 85 мин . на 1,4 е много зарибено , но .... ти си знаеш ....

Най-добре е за мен да се играе азиатски хендикап.При него според мен най-много се печели , но въпрос на гледна точка :)

Не става въпрос за правене на голяма печалба, а за сигурна печалба. Така в неделя бях заложил на Любичич за купа Davies, но видях, че работата отива на към много равностойна игра, а коефициентът на Хрбати беше много висок (към 4 някъде) и заложих и на него. Сметката излезе, че който и да бие, при тия залози печеля 2 евро задължително.

Най-голямата зарибявка си остава за мен live залозите.Може да се направи много $$$ там,но и в същото време може и да се загуби всичко.Доскоро и аз много се зарибявах при тях , но разбрах 1 - няма никакъв смисъл,защото това си е чист късмет и си играеш с действителността, е вярно че е много привлекателно като видиш че ако заложиш че няма да вкарат повече голове в 85 мин . на 1,4 е много зарибено , но .... ти си знаеш ....

Най-добре е за мен да се играе азиатски хендикап.При него според мен най-много се печели , но въпрос на гледна точка :)

Nai golqmata zaribqvka si e da se igrae under/over 2.5 goals , ima samo 2 varianta over ili under i koeficentite sa dosta dobri, poslednite mi pechalbi sa glavno ottam ;)

Френското първенство е най-слабо резултатно тоя сезон, а май немското най-резултатно...това може да се ползва наистина, но съм пробвал още. Като имаме предвид резултатите от група D на ШЛ, може да се пусне едно под 2.5 гола на някой от мачовете...

Така е но и има доста мачове който се досешташ как ще завършат а и този хендикап има наистина добри коефиценти ,те варират 1,7 за 1 и 1,9 за 2 или нещо подобно .

Френското първенство е най-слабо резултатно тоя сезон, а май немското най-резултатно...това може да се ползва наистина, но съм пробвал още. Като имаме предвид резултатите от група D на ШЛ, може да се пусне едно под 2.5 гола на някой от мачовете...

Пробвай, няма да съжаляваш :) Лошото е, че във френското коефициентите за under са много ниски и трябва да си внимателен. Аз сега пробвам една чисто статистическа система за смятане на под/над 2.5 гола, в някакъв форум я намерих, не е зле за сега но е рано да се каже дали си струва или не.

За днес имаме :

Bayern - over

Juventus - Over

Sparta - Over

Udinese - Under

Villareal - under

Werder - Over

От тези смятам да играя последните два

При АХ хубавото е, че при дадена ситуация залога ти се връща, но аз лично не ги играя, не ми харесва нещо. Интересно е когато играят два отбора с голяма разлика в класите, защото възможността за печалба е по-добра( 1.8-2 коефициент е доста по-добре от 1.2 да кажем)

GeorgiK, в 2 поста видях, че пишеш за сигурна печалба, сигурна игра и пр. Такива просто няма. По-реален знак може би, но не и сигурен. За Германия си прав - много оувъри. Вердер бележат, а и допускат доста, както в Бундеслигата, така и в ШЛ, което е предпоставка за игра на оувър в тяхни мачове.

Има вариант със сигурна печалба. Говорех за купа Davies и за мача Hrbaty - Lubicic. Имам залог на Lubicic на стойност 3 евро с коефициент 1.7 май беше някъде в началото. Евентуалната печалба е 5.10. Като гледах мача, реших, че отиват на зле нещата и заложих 2 евро (т.е. общ залог 5 и при победа на Lubicic пак съм на плюс, макар и с много малко) на Hrbaty на коефициент 3 и възможна печалба 6 или чиста печалба 1. Така и излезе. Има много такива ситуации, защото коефициентите се менят постоянно и можеш да хванеш благоприятни. По същия начин по-късно се презастраховах ненужно на Mertinak - Ancic, но не съжалявам...

EDIT: Днес пък исках много да заложа на Sandrine Bailly на индивидуалния старт по биатлон, но реших, че ще почне и тогава ще пусна. Коефициентът падна от 5 на 4 на 3 на 2.60 и т.н. И аз все исках да сложа, но все ми го затваряха. Накрая остана втора...весело...

За този тип печалби си има цяла книжка на съответното буки, защото ти наричаш това печалба, но букито не. Ако сложиш трицифрена сума обаче гледай как скачат...

Аз пък нищо не разбирам...просто си направих тънката сметка на момента. Вероятно има много схеми и системи, с които и никога няма да се запозная... Така или иначе това си е печалба. Това и имах предвид.

Този номер като го правиш при едно буки много бързо ще ти изчезне акаунта заедно с парите вътре ;) Но нищо не ти пречи да го правиш при две или повече, като това с залозите на живо не е единствения начин. Все пак имаш 20-30 букита( те може и стотици да са, но толкова са тези, при които аз бих си сложил парите), всички имат различни коефициенти и спокойно можеш да намериш такива , при които да покриеш всички възможни резултати и да си отгоре, и то преди срещата да е започнала. Лошото е, че от тукБГ би било доста трудно да стане освен ако нямаш няколко хиляди на разположение..

Не съм знаел, че така седят нещата... Щом не го "харесват" тоя вариант, няма да го ползвам. Ще си залагам на малки коефициенти и толкова...пак е "сигурно"... Нито ги имам няколкото хиляди, нито бих ги заложил, нито пък ми се занимава. Просто цъквам по малко за спорта. Мизерно и като за мен, но все пак с някаква печалба.

Е, Жоре, може да играеш на един друг принцип, но там се слагат повечко пари. Мач с две предвиждания, на сравнително равностойни коефициенти.

Пример:

Селтик - Рейнджърс 2.00 2.50 3.10

Слагаш 50$ на 1-ца с очаквана печалба 100$. Вторият знак ще ти е Х, за да се подсигуриш евентуално. Слагаш 35$ и чакаш 87.5$. Общият залог е 85$, като при Х си на кяр само 2.75$, а при 1 15$. Познавам човек, който играе много сериозно така и удря големи пари, но коефициентите са много важни, защото понякога не се получава врътката. Аз съм го изпробвал 2 пъти и двата печеливши, като единият от тях беше залог именно на Селтик - Рейнджърс 1Х.

Не съм знаел, че така седят нещата... Щом не го "харесват" тоя вариант, няма да го ползвам. Ще си залагам на малки коефициенти и толкова...пак е "сигурно"... Нито ги имам няколкото хиляди, нито бих ги заложил, нито пък ми се занимава. Просто цъквам по малко за спорта. Мизерно и като за мен, но все пак с някаква печалба.

Да ама недостатъка на малките коефициенти, да кажем под 1.5 е, че ако играеш с еднакви залози ти трябват да кажем 5 победи за да избиеш една загуба, което си е доста...

За днес имаме :

Bayern - over :(

Juventus - Over :)

Sparta - Over :(

Udinese - Under :)

Villareal - under :)

Werder - Over :)

4 от 6... бива :)

Е, Жоре, може да играеш на един друг принцип, но там се слагат повечко пари. Мач с две предвиждания, на сравнително равностойни коефициенти.

Пример:

Селтик - Рейнджърс 2.00 2.50 3.10

Слагаш 50$ на 1-ца с очаквана печалба 100$. Вторият знак ще ти е Х, за да се подсигуриш евентуално. Слагаш 35$ и чакаш 87.5$. Общият залог е 85$, като при Х си на кяр само 2.75$, а при 1 15$. Познавам човек, който играе много сериозно така и удря големи пари, но коефициентите са много важни, защото понякога не се получава врътката. Аз съм го изпробвал 2 пъти и двата печеливши, като единият от тях беше залог именно на Селтик - Рейнджърс 1Х.

да ама тези мачове по принцип са тройни така че има голяма вероятност да излезе третия знак.......тогава кво ше праиш?

Тогава духаш супата ;)

Идеята е друга. Среща с 2 изхода:

Chicago Bears @ 1.222 при едно буки- Залог $851

Minnesota Vikings @ 7.000 при друго буки - Залог $149

Единица - печелим 1039

Двойка - Печелим 1043

:beer:

Тук проблемите са два - 1) букитата не пасат трева и рано или късно режат лимитите 2) Ако срещата се отложи става лошо, защото едното буки може да ти върне залога, а другото да го остави и пада голямо потене :)

Тогава духаш супата ;)

Идеята е друга. Среща с 2 изхода:

Chicago Bears @ 1.222 при едно буки- Залог $851

Minnesota Vikings @ 7.000 при друго буки - Залог $149

Единица - печелим 1039

Двойка - Печелим 1043

:beer:

Тук проблемите са два - 1) букитата не пасат трева и рано или късно режат лимитите 2) Ако срещата се отложи става лошо, защото едното буки може да ти върне залога, а другото да го остави и пада голямо потене :)

а ти с тея тактики печелиш ли доволно?

Измислиха, ама това за да го правиш в betfair трябва да го правиш едва ли не 24/7, което ме не ме устройва ;) Пък и борсите имат комисионни, които ако играеш с малки суми изяждат печалбата от по-големите коефициенти

да ама тези мачове по принцип са тройни така че има голяма вероятност да излезе третия знак.......тогава кво ше праиш?

За някой са тройни, за други не.

stefan, даде друго примерче, което е на същия принцип. Даже мисля, че при тениса е най-лесно.

Колкото до борсите, работата там е сложничка и се искат доста познания, за да се извадят добри пари. В Betfair е най-добрата наистина, а отскоро имаше някакъв съвместен турнир с български сайт, а печалбите бяха добри. Не помня сайта за съжаление. На онази борса може да видите залози на каква стойност са направени досега...

Букито беше Victor Chandler, наградата - доста солидна. Хубаво, че я взе българин, много се кефя :)

mirrro при този пример който аз дадох 5 процента са болка за умиране, защото говорим за печалби не повече от 10-12 процента.

frodo, още не печеля, за сега само проучвам и следя, но си е реално това и много хора си вадят хляба с него

печелившата система тая седмица :D :

ливърпул-мидълзбро 1

хамбургер-херта 1

болтън-вила 1

удинезе-лече 1

ла коруня-кадис 1

атл. мадрид-алавес 1

3 от 6-20 колонкиХ50 ст.-10лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...