RIP Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Много потъна темата, всички ли спряха залозите? Аз имам леки финансови проблеми и затова не пускам много често, но периодично удрям по някоя друга печалба. Скоро сложих 10 евро на Мексико - Гватемала 1/1 ПП/КР @ 1.57. Днес ми се вижда доста добре да се пробва Ливърпул - ТНС за победа на ТНС с ХК +4. Коефициента е около 2.30-2.40, а за Х при ХК +4 за ТНС е около 5.00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Айде и аз да се пробвам да изтрия праха от темата Смятам да направя сефтето за новия сезон утре. Не съм решил още точно кои мачове да играя, но засега смятам да заложа на твърда единица на Ман.Сити срещу У.Б.А., както и Уест Хям - Блекбърн - Х. Утре ще едитна, за да кажа какво съм пуснал . Приемам всякакви прогнози и коментари, за да разработим малко темата. Дано има повече печалби този сезон. Аз цяло лято не съм играл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 вчера загубих 4 евро на Амиен - Бастия... играх го 1 пък то кво стана днеска сам пуснал много мачове да видим кво ша стане от БГ съм играл Pirin v Vihren X Pirin 1922 v Belasitsa 1 Nafteks v Loko Plovdiv X Cherno More v Slavia Sf 2 малко ме съмнява точно така да излезнат но пробвах играл съм още Лил 1 Лилестром 1 Херта 1 --------------- Aalesunds v Valerenga 2 Gaziantepspor v Sivasspor 1 PSG v Toulouse 1 St Etienne v Metz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ами аз онзи ден играх за победа на Ливърпул с ХК -1 на 2.62 коеф и сложих 20 евро. Вчера сложих 30 евро на Аахен 1-ца @ 1.66.. Днес се колебая дали да пиша 1 на Херта на 1.40 или с ХК -1 на 1.95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qual-Kehk Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Колеги при мен работата е на умирачка В последните 6 фиша все ме дъни по един мач Вчера пуснах 2 на Ман Юнайтед,1 на Старт и 2за Дроиада, които ме издъниха.Иначе се колебаех между Динамо Дрезден,1-цата на Тюн 2-ката на Волеренга,но избрах тея гамбузи.Иначе за приятелските съм се наточил за: Холандия:Германия 1(Голямо дерби,но все пак според мен германците са твърде мизерни) Хърватска:Бразилия 2(Бразилците и с половината отбор да играят ще ги смелят, а и Роналдиньо май щи играе) За третия още се колебая,приемам предложения Не ми дава сърцето да пусна 2 за Турция,дейба все пак са Турция Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Аз отдавна не бях печелил ама вчера България ма-Турция мл-Х-2.9 Швецоямл-Чеьия мл-Х-3 Германия-Холандия-Х-2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 вчера фанах 5 евро а днеска ги сложих на ХАКА 1 и Монпелие 1 Хака добре вървят засега :Р 43' Haka Valkeakoski 5 - 0 TPS Turku хехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 пффф много се ядосвам !!! вече не издържам... 102 Austria Vienna Am v Leoben Austria Vienna Am. Match Result 1.571 ПЕЧЕЛИ 102 Stade Brest v Chateauroux Chateauroux Match Result 3.20 ГУБИ 102 Xamax v Thun Thun Match Result 2.25 ПЕЧЕЛИ 102 Sporting Lisbon v Belenenses Sporting Lisbon Match Result 1.40 ПЕЧЕЛИ 102 Wuppertaler v 1860 Munich 1860 Munich Match Result 1.40 ПЕЧЕЛИ 102 Legia Warsaw v Groclin Dyskobolia Legia Waszaw Match Result 1.95 ГУБИ 102 NAC Breda v Willem II NAC Breda Match Result 1.95 ПЕЧЕЛИ 102 FC Koln Am v Hannover Hannover Match Result 1.40 ПЕЧЕЛИ 102 Drogheda v Waterford Drogheda Match Result 1.571 ПЕЧЕЛИ 102 Altach v FC Gratkorn SC Altach Match Result 1.727 ПЕЧЕЛИ 102 Charlton v Wigan Charlton Match Result 1.80 ПЕЧЕЛИ 102 Tottenham v Middlesbrough Tottenham Hotspur Match Result 1.833 ПЕЧЕЛИ 102 Newcastle v West Ham Newcastle United Match Result 1.615 ГУБИ 102 Hearts v Aberdeen Hearts Match Result 1.666 ПЕЧЕЛИ ей тук има още няква надежда 102 Hull v Brighton Hull Match Result 1.80 ПЕЧЕЛИ 102 Paderborn 07 v Wolfsburg Wolfsburg Match Result 1.80 ПЕЧЕЛИ 102 Valerenga v Brann Valerenga Match Result 1.909 ТЕКУЩ (2-0 59' мин) 102 AIK v IF Brommapojkarna AIK Match Result 1.571 ПЕЧЕЛИ 102 Trabzonspor v Ankaragucu Trabzonspor Match Result 1.35 ПЕЧЕЛИ 102 Charleroi v Ex Mouscron Charleroi Match Result 1.533 ТЕКУЩ 102 Lens v Auxerre Lens Match Result 2.00 ТЕКУЩ (17' Lens 2 - 0 Auxerre ) 102 Metz v Strasbourg Metz Match Result 2.25 ТЕКУЩ 102 Nice v Nantes Nice Match Result 2.10 ТЕКУЩ (17' Nice 1 - 0 Nantes ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Slain,човече .., защо след като играеш в нета и имаш възможност да играеш сингли , ти пак пускаш по 5-6-7 мача в колонка ?? Ако искаш бързо да спечелиш доста пари - просто няма да стане. Използвай преимуществото на online betting - играй сингли или макс. 2 мача в комбо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Pepe Lopez еми незнам...но виж че пак по много познавам... инъче през седмицата с 5 евро на мача взех 13.5 незнам предполагам все още ме съм толкова сигурен че да залагам по големи суми за тва още си играя с малки суми на големи коефиценти днеска съм играл 102 Hoffenheim v Stuttgart Stuttgart Match Result 1.40 ТЕКУЩ 102 Sparta Rotterdam v Feyenoord Feyenoord Match Result 1.533 ТЕКУЩ 102 CSKA Moscow v Zenit St Petersburg CSKA Moscow Match Result 1.80 ТЕКУЩ фейнорд излезе чакам другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Къде залагате из интернет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Chefo vlez v BETSHOOT.COM i razgledai saita Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 аз играя в sportingbet.com, ама ми е интересно къде другаде е добре Ти вземи ела на лекции вече, че много оредяхме Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 ама ми е интересно къде другаде е добре www.betfair.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Tottenham H. vs Sunderland Какви ви са прогнозите за този мач?Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ами в последните си 6 домакинства срещу Съндъpланд Тотнъм са взели 6 победи, но този отбор е доста непредсказуем и ти препоръчвам да не се занимаваш с този мач,а и коефициента не си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 първа голяма печалба-50лв. със система 3 от 6 при 5 познати срещи тая седмица пак ще пускам вече съм зарибен по системите Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Честито , продължавай в същия дух.BTW виж мачовете в Германия.Този кръг изглежда доста добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Честито , продължавай в същия дух.BTW виж мачовете в Германия.Този кръг изглежда доста добър 2 са от германия-1 на кайзерслаутерн и 2 на шалке другите са 1 на аячо,удине,кадис и бирмингам Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 За мен Щутгарт-Баиерн е двойка,Рединг-Лутън 1ца,Кристал Палас-Милуол 1ца,Дортмунд-Хановер 1ца,Оксер-Нант 1ца,Аз 1ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 За мен Щутгарт-Баиерн е двойка,Рединг-Лутън 1ца,Кристал Палас-Милуол 1ца,Дортмунд-Хановер 1ца,Оксер-Нант 1ца,Аз 1ца много малки коефиценти не си заслужават Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 dnes mislq da zabiq edna pe4elivsha kolonka v bet 365 : Lyon v Rosenborg 1 1.25 pe4eli AC Milan v Schalke 1.53 pe4eli zalog :100*1.91=191,1 toito razbira na tova zalaga i se spira:) e koito se e sprql se e hadyhal s nekoi lev p.s. izvinqvam se za sliokovocata no .... sq si update windows i nqma kirilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 От тая седмица и аз се включих в sportingbet.com. Не си падам особено по хазарта и тоя тип игри и следователно съм много дребна риба. Играя на сигурно и с малки залози, но пък се пробвам. За уикенда имам 10 евро печалба, което пак си е нещо. Големият удар беше вчера. При 1:0 за Birmingham срещу West Ham, залозите бяха затворени. Като изравниха, ги отвориха и за моя изненада с коефициент 3.60 за West Ham, а аз си мислех така и така да заложа на тях още преди мача на коефициент 3.00, но забравих... В крайна сметка заложих само 2 евро и няколко минути по-късно West Ham вкараха нов гол и коефициентът падна до 1.5... Хванах го мача и чиста печалба от 5.20... Сега играя за ШЛ една евтина тройка: Chelsea v Liverpool - 1 - 1.70 Lyon v Rosenborg - 1 - 1.25 Real Betis v Anderlecht - 1 - 1.45 Знам...мизерна работа, но като за мен...толкова. Пък и само 1 евро залог и евентуална чиста печалба само 2 евро. Но...още се уча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 ако не станат някакви по-големи изненади, мачовете от ШЛ изглеждат доста предвидими и може да се залага с повече пари. Единствено не бих пуснал мачовете: Артмедия-Порто и Олимпиакос-Реал, останалите мачове, които ще се играят днес ми се струват 1-ци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 някой ще ми обясни ли какво ми трябва да залагам по интернет?дебитна карта ли кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.