kirkitov Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Турция-Гърция Х/1 ПП/КР Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Аз съм си харесал: България - Хърватска 1 @ 2.40 Холщайн Кил - Осанбрюк 2 @ 1.75 Швеция (ХК -3) - Малта 1 @ 1.60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Поредната мизерия! Тия Алавес ме издъниха в последната минута,мамка му! Не е честно! За утре ви препоръчвам : Мали 1 ДР Конго 1 Херес-Селта Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Мен Исландия ще ме издънят...Унгария води с 2:1 след 2 дузпи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Аз сега чета от доста места, че най-сигурната среща била Ангола - Алжир 1-ца. Не знам, утре ще проверя за повече инфо и ще пиша и за останлите мачове. Днес 2 от 3 - не е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Ангола - Алжир 1 @ 1.90 (Sportingbet) Последните четири срещу между тези два отбора са завършвали наравно, но този пък не ми се вярва Ангола да изпуснат трите точки. Алжир вече са отпаднали, докато Ангола имат шанс за първото място, тъй като са само на две точки за лидера Нигерия. Домакините имат три победи у дома с 1:0 и нищо чудно този път срещата също да завърши така. Мос - Согндал 1 @ 2.25 (Sportingbet) Домакините имат четри домакински мача и всички те са завършили наравно. Две от тях обаче са срещу лидера Стабек и третия Брине. Домакините не разчитат на много атакуваща игра, но за сметка на това трудно получават голове. Гостите са в доста слаба форма. Последният кръг паднаха у дома от Алта с 1:2. Мисля, че е време за първа домакинска победа на Мос. Мо - Биесен 1 @ 1.65 (Sportingbet) Един от най-силните отбори миналата година Мо, отново показва, че иска мястото за промоция, но ще му е трудно тъй като Стриндхайм са една класа по-добри. Биесен обаче са доста посредствени гости и имат една победа и две загуби. Мо са с пълен актив у дома - четири победи и ГР 17:3. Фрам Ларвик - Меркантиле 1 @ 1.80 (Sportingbet) Интересен мач. 12-я срещу 13-я във временното класиране. Фрам у дома имат победа, равен и загуба, ГР 3:13, а Меркантиле имат 3 загуби като гост и ГР 1:19. Всъщност Меркантиле имат отчайваща защита като в 7 мача са допуснали 34 гола! Единствената им победа е в последната среща и то срещу последните в класирането. Преди тази среща обаче падат с 0:4, 0:10, 0:5, 0:5, 0:6 и 1:4. Мисля, че домакините ще се понапънат и ще вземат нещо от двубоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Аз ще заложа на: Ангола-Алжир 1 ДР Конго-Уганда 1 Льов Хам-Фольо 1 Мос-Сонгдал 2 Стрьомгодсет-ФК Тьонсберг 1 Лейда-Рекреативо 2 Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Еквадор - Аржентина 1Х Аржентина няма да си дават много зор,защото в сряда играят с Бразилия.Те така или иначе са почти сигурни за световното.Последния мач срещо Боливия излязоха с доста странен състав,без много титуляри.Сега се очаква същото. Еквадор нямат загуба досега като домакини.Биха Бразилия,а и нямат проблеми със състава си.С среден залог може да се търси победа за домакина. Норвегия - Италия 1Х Италянците винаги са имали проблеми срещу скандинавците.Неста има лични проблеми и почти сигурно няма да играе.Джилардино също е аут.Сезона в Италия току що приключи,докъто в Норвегия е в разгара си.Това е много важно,защото играчите са настроени по различен начин.Отсъствието на Неста,ще позволи на Карю да е господар в наказателното поле.При победа норвежците се откъсват от имащите труден мач Словения. <{POST_SNAPBACK}> Послушах мнението ти(и не само твоето), но играх и двата мача в система Х, а Еквадор взеха, че биха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Аз пък бях сложил 5$ на Алжир, но се подразних, че изгубих Мос и Фрам. Мос си водиха 2:0 на полувремето и мача изглеждаше решен, но... Меркантиле пък изравниха в последната минута . Мо си биха очаквано, но доста измъчено бих казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Тия Мос и мене ме издъниха... Поне единия от нас да ги беше хванал..баси Някой да е спечелил нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Бромапойкарна - В. Фрьолунда 1 @ 1.65 (Sportingbet) Бромапойкарна са стабилни домакини и имат 3-0-1 ГР 9:3. Гостите пък са ужасно слаби и нямат записана точка на чужд терен. Вкарали са едва 2 гола, а са допуснали 9. Последният кръг записаха и първа победа изобщо, но срещу тим от дъното на таблицата. Виждам, че коефициентите падат стремглаво, което е друга предпоставка. Трелеборг - Йоребро 1 @ 1.90 (Bet365) Трелеборг за безапелационни у дома. Четири мача - четири победи и 13 отбелязани гола, срещу нито един допуснат! Йоребро пък все още се борят за първа победа като гост, но формата не им го позволява, защото нямат победа от 7 мача. Единствената им победа е в първият кръг. Последният мач завърши катастрофално, като у дома паднаха с 0:5 от АИК. Коефициентът е доста висок и не искам да изпускам мача. Португалия U20 - Тунис U20 1 @ 1.66 (Sportingbet) Тук се доверявам предимно на класата на отборите. Португалия са доста силни и мисля, че Тунис няма да представляват пречка за тях. И 80 минути би трябвало да им стигнат за победа, която според мен ще е поне с 2 гола разлика. Сега остава да измисля кой от тях да играя или да пусна 2 от 3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Не трябва да подценяваш Тунис.Ясно е,че Португалия са по класния отбор,но едва ли ще излезнат напълно мобилизирани.Първи са в групата с 6 точки и +5 голова разлика.Тунис и Англия са 2-ри и 3-ти с по 3 точки и +1 голова разлика.Като се има и предвид Тунис колко зор дадоха на Англия,мисля че този мач не е много за залагане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Еми излезнаха си Португалия и както казах с 2 гола разлика. Иначе сложих 12.5$ на Бромапойкарна. Имах и "ненужни" пари от един бонус и сложх 5$ на Брома + Треле, но те пък се изложиха... Успех на тези които имат мачове довоечера! Корк и Спарта ще мачкат, а дано и Иван Цветков забие няколко гола за Хелмонд Спорт . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Тия Мос и мене ме издъниха... Поне единия от нас да ги беше хванал..баси Някой да е спечелил нещо? <{POST_SNAPBACK}> Мен ме е срам да си призная, че хванах цели 15 лева Смешно е, но като не ми излезаха 3 мача от системата, толкова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Мен ме е срам да си призная, че хванах цели 15 лева Смешно е, но като не ми излезаха 3 мача от системата, толкова! <{POST_SNAPBACK}> Айде честито!15 лева са си 15 лева-кой ти ги дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Успех на тези които имат мачове довоечера! Корк и Спарта ще мачкат, а дано и Иван Цветков забие няколко гола за Хелмонд Спорт . <{POST_SNAPBACK}> Корк бият 2:0, Спарта 3:1, а Цветков бележи 2 гола при равенството на Хелмонд с Де Граафшап . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Айде честито!15 лева са си 15 лева-кой ти ги дава <{POST_SNAPBACK}> Благодаря! Корк бият 2:0, Спарта 3:1, а Цветков бележи 2 гола при равенството на Хелмонд с Де Граафшап . <{POST_SNAPBACK}> Дано си взел някой лев!Смятам утре да пускам Суперджакпот! Струва ми се изгоден тиража! Уж не са много трудни мачовете! Има 2 мача,за които нищо не знам! Някой може ли да ме светне за Йостерзунд-ИФК Лулео и Хорсенс - Фрем ? Не ги следя тия първенства хич. Ако дадете и някои прогнози за 11те мача от СДП още по-добре! Пробвайте и вие да го хванете. За мен сега си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ще ги поразгледам и ще дам. Иначе 2-ката на Холандия била най-сигурна...така разправят хората . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Еврофутбола е зарибявка но аз никога не съм изпитвал густото да спечелия не че играя редовно Причината е че не ми се става спонсор на Божков Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Prognozi за СДП: Йостерсунд 12 (не знам защо) Естония-Португалия 2 Финландия-Холандия Х2 Беларус -Шотландия 12 Швеция -Норвегия 1 Гърция-Украйна 1Х Германия -Русия 1 Колумбия-Еквадор 1 Чили-Венецуела 1 Аржентина-Бразилия 1Х Хорсенс -Фрем -нямам идея? Може и да ги променя по-късно. Шотландия е крив мач много. За Германия и Колумбия също не съм сигурен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз мисля че този мач между Аржентина и Бразилия ще Х или 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ммм...наистина трудни мачове. Не мога да дам точки прогнози и повече ми са двойни или тройни. Лулео обаче го мисля за Х2, а Хорсенс за 1Х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Брьондби - Херфьолге Over 2.5 @ 1.50 (Sportingbet) Смятам, че домакините ще вземат срещата и то със сериозен резултат. При победа дръпват с 12 точки и са така да се каже сигурни шампиони. Гостите се борят за оцеляване и според мен ще отбележат гол. Стриндхайм - Мо 1 @ 1.40 (Sportingbet) Убеден съм, че домакините ще бъдат шампиони тази година. Мо са силен отбор, но както и миналия сезон, така и този няма да могат да се противопоставят на мачкащите наред домакини. В последния си мач Мо извоюваха доста трудна победа над страшно слаб съперник. Формата като цяло им е поспаднала и това също е предпоставка за разгромна победа на Стриндхайм. Зенит - Спартак М. 1 @ 2.25 (Sportingbet) Зенит поизостанаха от челните места "благодарение" на слабата си форма. За да запазят шансове за титлата обаче, трябва да побеждават именно подобни отбори - конкуренти. Още повече, че са домакини и победата е абсолютно задължителна. В последните 5 мача Зенит са записали едва 1 победа, а Спартак 3. Ще се доверя на домакините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Бетис - Осасуна 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз играя обаче рядко Давам на Марица(деца) - Ботев (деца) 1 твърдо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.