Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Унтерзибенбрюн - Аустрия Лустенау X @ 3.40 (SPBET) 1:1

Противно на всякаква логика залагам на двойка. Домакините трябва да взимат мачове за да не изпаднат и трите поредни победи им дойдоха прекрасно. Има още 4 кръга до края, а разликата с 8-мия е само 3 точки. Не че могат да си позволят загуби, но просто Лустенау не са случаен отбор. Макар, че няма за какво да играят, гостите вероятно ще гонят третото място. Едно равенство би ми изглеждало доста логично.

Верона - Перуджа X @ 2.50 (SPBET) 1:2

Домакините са с 10-7-1, а Перуджа са най-силните гости в дивизията с 8-5-5. Има още доста мачове до края, но точките са нужни еднакво и на двата отбора. Верона за да запази мястото си в зоната на плейофи, а Перуджа да атакува 2-рото място. За тази цел обаче гостите трябва да печелят всеки мач от тук до края и да се надяват Емполи или Дженоа да правят грешки. Мисля си, че днес ще играят на макс, но естествено и Верона няма да се даде. Очаквам успорван мач, но без победител.

Спарта Р. - Хераклес 1 @ 2.20 (SPBET) 0:0

Спарта показаха, че трябва да бъдат шампиони, лошото е, че последните месеци се поотпуснаха и бяха настигнати, а сега дори водени с 3 точки именно от отбора гост днес. Имат силите да се преборят за тази изключително важна победа днес и да оставят интригата за следващият кръг. Дори и да завършат с равни точки с Хераклес, домакините имат страхотна голова разлика.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

малко кьсно ама ето мойте 4упени фишове .П:

РИЙД - ЛЕОБЕН 1.20 1

ХАРТЛИПУЛ - ТРАНМИЪР 1/2 27.50

БОХЕМИАНС - ЛОНГФОРД Т. 1.90 1

УОТЪРФОРД - КОРК СИТИ 1.25 ДШ

1лв

2ри фиш :

ВВВ ВЕНЛО - ГО АХЕД ИГЪЛС 1.45

ХАРТЛИПУЛ - ТРАНМИЪР 2/1 27.50

БОХЕМИАНС - ЛОНГФОРД Т. 1.90 1

УОТЪРФОРД - КОРК СИТИ 1.25 ДШ X2

1лв

за 3тия фиш малко от RIP гледах : :D :

СПАРТА Р. - ХЕРАКЛЕС А. 2.05 1

ВЕРОНА - ПЕРУДЖА Х 2.40

ХАРТЛИПУЛ - ТРАНМИЪР Х 2.8

БРЕЙ УОНДЪРЪРС - ДЕРИ СИТИ Х2 ДШ 1.29

УСПЕХ НА Вси4ки !!!!!

Днес:

Робертсфош-Кируна 1

Йоребро Ам.-Валста 2

Слета-Форуърд 1

Силвиа-Висби Гуте 1

Лахолм-Бункафело 2

........................

Шалке -Дортмунд 1

Бохум-Щутгарт 2

Нант-Лил 1

Стивънидж-Карлайл 2

Бари-Пиаченца Х

..........................

Ханза-Арминия Б. 1

Волфсбург-Байер 2

Хановер-Хамбургер 2

Аячо-Ница 1

Страсбург-Метц 1

Успех :)

jorji_s, хаха, ти баш тези които не хващам си писал :P. Издъниха ме за по един гол :(.

мен само обращанката ме дьни .... RIP напиши за утре 3 4 тв .. 4е нещо не ги виждам ... играйте 2ката на ЛАЦИО 3.80 . :D ФОРЦА ЛАЦИО :excl: :excl:

мен само обращанката ме дьни ....  RIP напиши за утре 3 4 тв .. 4е нещо не ги виждам ... играйте 2ката на ЛАЦИО 3.80 . :D  ФОРЦА ЛАЦИО  :excl:  :excl:

Аз ще играя 1 за Рома :)

Препоръчвам да се пробва 2 на Бреша - може да купят мача. Аз го пускам 100 процента. Дано излезе:) Успех на всички през уикенда!

Ето малко прогнози за днес.

Аячо - Ница 1 @ 2.05 (Sportingbet)

И двата отбора се борят за оцеляване, но докато Аячо показаха, че има защо да останат в Първа Лига, то Ница не впечатлиха с нищо и този сезон. Домакините имат доста добър актив у дома (6-10-1), а Ница са един от най-слабите гости (2-5-11). В последните 5 мача у дома Аячо има 3-2-0, а Ница като гост 0-2-3. Отбори като Оксер, Монако, ПСЖ, Тулуза са си тръгвали с празни ръце от този стадион. Съвсем скоро Аячо победиха като гост изненадващо и Марсилия, а последният кръг доста поозориха шампионите Лион. Въобще вижда се, че домакините се борят както могат и си мисля, че днес ще вземат 3 точки. Притеснява ме коравата защита на Ница и все пак, това, че са изпадащ отбор, но въпреки това рискувам.

Ксамакс - Тюн 1 @ 2.95 (BAW)

Тюн направиха всичко възможно да станат шампиони тази година, но се провалиха в самият край. Второто място обаче се видя, че също ги задоволи и напоследък липсва каквато и да е искра в играта им, липсва мотивация. Ксамакс са доста посредствен отбор, но в оставащите кръгове ще се опитат да се преборят за 3-тото място. Разликата не е голяма 7 точки, но домакините имат 2 мача по-малко от конкурентите си за 3-тото място. Това автоматично им дава най-голям шанс. Очаквам победа, макар и минимална.

Хановер 96 - Хамбургер Х @ 3.20 (Sportingbet)

Хановер са на сигурна позиция в средата на таблицата и реално няма за какво да се борят, освен за победа пред собствена публика. Доста по-мотивирани ми се виждат Хамбургер обаче. Имат реални шансове за 4-то или 5-то място, даващи право за участие в турнира за купата на УЕФА. Равенството ми се вижда логично.

Майнц 05 - Кайзерслаутерн Х @ 3.40 (Sportingbet)

Доста висок коефициент за равенство на два отбора които не играят за нищо. И двата отбора си осигуриха участие в Бундеслигата и догодина, така че очаквам един спокоен двобой без много изненади. Майнц са много добър отбор на собствен стадион и в последните си 5 мача като домакин записаха 3 победи и 2 загуби. Кайзерите се представят задоволително като гост. Отново логиката ме кара да играя Х.

Ланс - Рен Х @ 3.00 (Sportingbet)

Ланс и Рен са в доста добра форма, като и двата отбора нямат поражение в последните 5 мача съответно като домакин и гост. Рен има за какво да се бори обаче. Най-важното е оставане в зона УЕФА, а на малко по-заден план, атака на 3-тото място, но при условие, че Монако днес загубят. Логично е все пак гостите да играят за победа, но проблемът е, че са доста слаби именно като гост. 2-6-9 не е никак добре за отбор с подобни претенции. Ланс не играят за нищо, но няма да се оставят. Мачът лично за мен е Х2, но реших, че Х е малко по-вероятно да стане.

'Сериозно'? :lol: Няма ги там дивизиите,както и да е,намерих ги :) Ама тия мачове в Германия днес ме съкрушиха... :angry:  :(

Аз пропуснах Бундеслигата и направих добре. Играл съм 2ки за Реал и Барса довечера:)

Днес е кофти ден определено. Май нито една от горните ми прогнози няма да излезе :). С пари пуснах само Вердер при 1.20 с 10$. Пак е нещо :D.

Поредният мач, който ме дъни в последната минута. Ай сектир! Тия Реал са.....................

Днес трябва да се хване нещо :)

Твенте-Аз Алкмаар 1

Генк-Шарльороа 1

Ксанти-Калитея 1

Кайзериспор-Сакаряспор 1

Ювентуд-Вашку да Гама 2

..................................

Болоня-Бреша Х

Фиорентина-Аталанта 1

Лече-Милан 2

Месина-Каляри Х

Сиена-Киево 1

................................

Брюж-Андерлехт 1

Ман.Сити-М'бро 1

Бирмингам-Арсенал 2

Тотнъм-Блякбърн 1

УБА-Порстмут 1

Дънди Ю.-Дъфърмлин 1

Успех :D

Като гледам как се развиват нещата и днес май няма да се печели... :angry:

Знаех си, че Бреша ще вземат мачът с Болоня. Много добър коеф. хванах. Серия А всичко ми излезе, ама бях играл и твърдо 1 на Тотнъм и духнах супата.

Твенте-Аз Алкмаар 1

Генк-Шарльороа 1

Ксанти-Калитея 1

Кайзериспор-Сакаряспор 1

Ювентуд-Вашку да Гама 2

Като гледам как се развиват нещата и днес май няма да се печели... :angry:

Дано Вашку да бият и да ме спасят :punk :lol:

Поведоха :punk

Аахахах,изравниха ги :rolleyes:

Ти пък баш срещу Ювентуд си намерил да играеш :). Тази година очаквам пак да гонят челни позиции. Но виж, Атл. Паранаензе от почти шампиони тази година са без точица даже. Ботафого пък за малко да изпаднат, а сега оглавяват класирането...

Пфууууу,те чак са се осрали :( Нищо,и днес е ден ;) Пускам в любимата си Норвегия и всичко ще е 6 :punk Ако и този път не спечеля ,временно се отказвам :D

Няколко предложения от мен:

1.Хамбург- Бохум 1 - На Хамбург им трябва победа, а гостите вече изпаднаха.

2. Рен- Страсбург 1 - Този също ще го играя твърд, щото домакините не прощават у дома, а гостите не играят за нищо.

3.Леванте- Валенсия 2 - Дерби на Валенсия, но единият отбор е доста по-класен.

Тия Хамбург защо са такива нещастници, бе хора? Как ще ми паднат от Бохум. Май трябва да спра да залагам на твърди мачове в Германия,ама малко късно се сетих:)

Да, доста са опасни там мачовете. Вчера бях пусналедна хилава колонка и бях играл само Вердер 2-ка и то взе че излезна :). Губя си колонката де :P.

Да, доста са опасни там мачовете. Вчера бях пусналедна хилава колонка и бях играл само Вердер 2-ка и то взе че излезна :). Губя си колонката де :P.

Браво, уцелил си мачът, а не като мен :angry: Тия Вердер ме изкефи как влезната в зона Шамп. лига, а аз ги бях отписал. Просто не очаквах, че и Херта ще направят такава издънка последният кръг.

Днес ме мързи да се замъкна до пункта(май само ще спечеля от това :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...