Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Какво мислите за тези мачове:

залог 2 лв

Фулъм-Евертън 2

Фрайбург-Дортмунд 2

К'терн-Байерн 2

Вердер-Арминия 1

Ханза-Херта 2

М'гладбах-Щутгарт 2

Мисля си да го пусна утре :D

6 мача в права колонка и то с такива коефициенти винаги излизат трудно.Пък и Бундеслигата е доста непредвидима.Мисля, че Щутгарт няма да бият.За Евертън също е съмнително:)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Еми ще пробвам,ще видим :) От вас някакви предложения? :D

аз утре ако не мързи ша зема да измисля некви мачове :Р

но мисля

херта 2

бохум 1

фиорентина ми се иска да е 1 :) и си мисля че може и да излезе но трябва Божинов да се разиграе :)

Селта 1

други сега не ми се търсят :)

SKYSPORTS също прогнозират победа на Евертън,така че ще си оставя така фиша :) Но освен него ще пусна още 2,3 :P

Ето 2рия ми фиш:

Бирмингам-Блякбърн Х

Л'пул-Боро 1

Ман Сити-П'мут 1

С'хемптън-Норич Х

SKYSPORTS също прогнозират победа на Евертън,така че ще си оставя така фиша :)

Те Skysports миналата седмица даваха 2ка за Саутхямптън срещу Помпи,ама бяха много далече от истината:)

Те Skysports миналата седмица даваха 2ка за Саутхямптън срещу Помпи,ама бяха много далече от истината:)

Прав си,не е гаранция за успех :) Както и да е ,пуснах 3 фиша :P

Ето 3тия:

КПР-Нотингам 1

Джилингам-Кардиф 1

Родъръм-Брайтън Х

Рединг-Уулвс 1

:laughing:

Играх малко по разли4но от друг пьт с надеждата да хвана.. да видим :

10 фиша в които 2ма4а се повтарят : бристол 1 и ипсуи4 1 :

256 1/2 2/1

257 1/2 2/1

261 1/2 2/1

267 1/2 2/1

273 1/2 2/1

примерно единия фиш изглежда така :

253 1

242 1

256 1 /2

залог 50 ст.

Успех на вси4ки !!!

След триседмична пауза отново ще се пробвам със следните мачове:

ХАРТС-1тв.

ПАШИНГ-1тв.

БАРНЗЛИ-Х

РИО АВЕ-Х

ПАРТИК Т-Х

ПАРМА-Х

на система 2 от 4 която е 6 колонки с 5 лв. на колонка при една да излезе 100лв. печалба,или чисто 70лв./това не се отнася за коеф. на ЕвреЙфутбол/ :P

УСПЕХ НА ВСИЧКИ НЕ ВСЕКИ ДЕН Е ВЕЛИК ДЕН :punk

Ееееееее,тия Л'пул са бати гнусния отбор....за Щутгарт май бяхте прави :(

ооооооооо и за Фулам :) следващият път ще ви слушам повече :P

Митето вкара :punk :)

Олеееееее не,тая пуста Англия...в последните минути направо ме съсипа :angry:

аз утре ако не мързи ша зема да измисля некви мачове :Р

но мисля

херта 2

бохум 1

фиорентина ми се иска да е 1 :) и си мисля че може и да излезе но трябва Божинов да се разиграе :)

Селта 1

други сега не ми се търсят :)

Ха,ха ! Пич, и аз го бях играл Бохум 1, а то кво стана> Супер излагация! Пак съм избрал най-кривия мач за игра:)

П.П. Тия Селтик как направиха коеф. 11, а?

Питам най-любезно : ЗАЩО ПРЕБИТИТЕ БРИСТОЛ СИТИ НАпраВИХА ТАКА !!!! :excl: :angry1 :excl: :angry1 ... как може ве мислих 4е на великден поне ще хвана .. ама .. няма такива нерви .. НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ ЗА УТРЕ 3 ма4а !! яки !!!!!! уСПЕх !!

Питам най-любезно : ЗАЩО ПРЕБИТИТЕ БРИСТОЛ СИТИ НАпраВИХА ТАКА !!!! :excl:  :angry1  :excl:  :angry1  ...  как може ве мислих 4е на великден поне ще хвана .. ама  ..  няма такива нерви .. НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ ЗА УТРЕ 3 ма4а  !! яки !!!!!! уСПЕх !!

Аз пък Бристол го бях играл 2 в системата ми и ме издъни в 90-тата минута, така че съм по-ядосан и от теб:) Поне Бирмингам и Бърнли ми излезнаха,ама вече е късно де.

Ха,ха ! Пич, и аз го бях играл Бохум 1, а то кво стана> Супер излагация! Пак съм избрал най-кривия мач за игра:)

мда ... заеби и аз го играх ама кво стана...бати смешния отбор тея бохум... бива ли такъв срам... аз ако съм на мястото на треньора им направо си давам оставката и се скривам некаде от срам....

мда ... заеби и аз го играх ама кво стана...бати смешния отбор тея бохум... бива ли такъв срам... аз ако съм на мястото на треньора им направо си давам оставката и се скривам некаде от срам....

Да бе, Майнц да им вкарат 6 парцала като гости,дето са пълна скръб. Направо невероятно.Подпечатаха си билета за Втора Бундеслига. Там им е мястото явно.

Ето кои 3 мача ще пусна утре

ШАФХАУЗЕН - БАЗЕЛ - 2 1.35

АБЪРДИЙН - РЕЙНДЖЪРС - 2 1.3

ВИЛЯРЕАЛ - ХЕТАФЕ - 1 1.3

залог 20лв

еми... честита печалба :) 25лв си +

4еститоо .... ама 20лева ккаак да се отделят  :confused  :D  ?

еми да ама пък виж колко по-лесно се печели с по-голям залог ;)

но пък ако загубиш :blink:

хехе...а бе късмет да има :P

Вярно е вчера заложих за 5лв и загубих

в Сряда заложих 30лв на стейлибридж - уокинг - 2 и го хванах лошото е че не всеки път може да си позволиш да залагаш такива пари

успех и късмет на всички

Вярно е  вчера заложих  за 5лв и загубих

в Сряда заложих 30лв на стейлибридж - уокинг - 2 и го хванах лошото е че не всеки път може да си позволиш да залагаш такива пари

успех и късмет на всички

Браво,браво!!! Другият път повече:)

Ето какво пуснах за днес трудни мачове но може да се пробва на 5лв

СТИВЪНИДЖ - ХЕРЕФОРД - 1 2.30

ШЕЛБОРН - КОРК СИТИ - 1 1.85

У.Б.А. - АРСЕНАЛ - 2 1.5

У.Б.А. - АРСЕНАЛ 4.50 3.40 1/X

ЛАНДСКРОНА - ИФК ГЬОТЕБОРГ 3.25 3.15 1/X

ХЕКЕН - ХЕЛЗИНГБОРГ X 2.90 тв.

ШЕЛБОРН - КОРК СИТИ 1.85 1тв

ВИТ. ГИМАРАИШ - ПЕНЯФИЕЛ 1.35 1тв.

50ст на колонка 2лева общ !! УСПЕХ :wacko:

От новия тираж ми направиха впечатление няколко срещи..

Днепър - Шахтьор Донецк 2

Този сезон Шахтьор рядко правят грешки.В шампионата имат 1 равен и 1-2 загуби.За купата играят също много силно.Явно са решени да вземат и двата трофея.Днепър имат гол като гост,това може да им даде допълнителен стимул.Все пак мисля,че Шахтьор ще надделеят.

Пачука - Спортинг Кристал 1

Пачука са силни домакини,а и в Южна Америка при равностойни отбори много трудно излизат 2ки.В групата двата отбора имат равни точки.Пачука имат малко предимство пред отбора от Перу и смятам,че като домакини ще вземат победата.И за двата отбора Х-а е незадоволителен,и го изключвам като възможност.

Розенборг - Старт 1

Крайно време е Розенборг да вземат победа като домакини.Въпреки че Старт в момента са първи в класиреното смятам,че Розенборг ще ги бият.Едва ли ще се получи нова изненада.

Аустрия Виена - ГАК 1

Виена гонят първото място,ако не се лъжа от 7-8 мача нямат загуба.ГАК са стабилен отбор,но едва ли ще направят нещо особено точно в този мач.

ЦСКА Мосва - Парма Х

Мача според мен е супер твърд Х(колкото Х може да бъде твърд знак:)).Прогноза за точен резултат 1:1.

Успех!

ЦСКА Мосва - Парма Х

Мача според мен е супер твърд Х(колкото Х може да бъде твърд знак:)).Прогноза за точен резултат 1:1.

Успех!

Парма са ми любим отбор, ама си мисля,че в Москва нямат много шансове дори за Х. Ще го играя твърдо 1 тоя мач.

Koлкото и да си говорят Парма 4е били отписали тоя турнир не знам си кво .. те ще се хварлят .. .може и не сьс вси4ки сили >НО>> , италианските отбори са мрьсни отбори .. в смисьл 4е много трудно се играе срещу тях .. предполагам Цска . ще бият . . оба4е препора4вам този ма4 да не се пипа :huh: УСПЕХ .. после ще пиша аз на кво сьм си хварлил парите :D

Фиша за днес:

Ливърпул-Челси 1:0 точен резултат 6.50

Ливърпул-Челси Х/1 П/КР 6.00

Ливърпул-Челси Х/2 П/КР 4.80

3 от 1 5лв на клонка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...