BoFFo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Отиде ми на кино 1-вото фишче и то с 1-вия мач в който бях най-сигурен АЕК - Олимпиакос 1 ама на гладния сърбин Джорджевич...реши да вкара КР 0:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Засега нищо не ми излиза... Дано да не отидат на вятъра тия 4 фиша Алкмаар ме съсипаха обаче При вас как е положението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 брей ,абе тоз касмет направо съм невероятно щаслив днес като ходих да пускам еврофутбол и пуснах една система 3от7 35 колонки и обарках твардия-бях решил да пускам АЗ АЛКМААР 2 тв. Пребрах се в нас и като видях фиша и побеснях пуснал сум го 1 и сега какво гледам в livescore.com FT FC Utrecht 3 - 2 AZ Alkmaar е ми късметче Успех на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз тоя карък не мога да го счупя деа...днес пак...1 вия фиш нито един познат мач...жабите и тях не ги хванах.......а в Премиершип и там нищо не става... Пуснал съм някви мексикански мачове.....да видим...ама аз ги играх да закръгля сумата демек нищо пфффффф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 4 фиша на вятъра и днес.....мизерия голяма.Тая Италия пак ме размаза с Х-ве,а в Англия като гледам нито Тотнъм,нито Вила,нито мишките Ман ще бият Това беше,аман от гризачи и траверси Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P.C.]t0n1 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 КОРУПЦИЯ!!!!!!!! Фиорентина да умират, заедно със черепа Изяде ми паричките Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 i iuventus i man.utd ..malee ...stiga we Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Двата сигурни Щурм и Норич си ми излезнаха, но жалко, че не им сложих нещичко . АЗ наистина се поизложиха и сега яко ще се озорят като ще гонят финал за УЕФА и едновременно позиция за ШЛ догодина . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Добре искам да знам как ще хвана от т'ва пре4укано ееврооо ... МАН . ЮН защо продалважат да правят така ? ? ? нещо не разбирам майна .За неска 3 ма4а да каже някой да слагам 2 лева поне да избия .. няма зна4еение кьф коеф .. УСПЕХ на вси4ки Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Аз днес ще пусна 1 фиш,просто не издържам,трябва да избия парите някакси Колебая се м/у КСАМАКС Н. - ФК ТЮН 2 ХЪКНАЛ - ЛАНКАСТЪР 1 ЛОНГФОРД Т. - ШЕЛБОРН 2 ДЪНДОК - ЛИМЕРИК 1 БЕТИС - АТЛ. БИЛБАО 1 ТОЛУКА - САНТОС ЛАГУНА 1 Като ида в пункта ще поразгледам вестинка и ще преценя Успех на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Честита печалба.Желая още по-големиУспех на всички днес! <{POST_SNAPBACK}> Мерси вчера ми излезе и Челси-Аресенал Х/Х П/К довечера чакам и Шелборн да бие доно да имам пак късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifax Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 da mu eba maikata i pri men golemi izdanki!!! bogi teia AEK izdaniha nacialta mahala !!!aston villa sa6tozaednos TOTNAM9specialno zaeadi tebe gi pod4ertavam!!!ina4e hvanah Xsa na 4elsi otnovo golemi razo4erovania!!!KASMET NA VSI4KI UTRE,DRUGIDEN I V NEDELIA NA POPRAVKATA PO EVROFUTBOL!!!HARNA I HONORARNA SABOTA I NEDELIA!!!TOIA 4EREPA BAIA SE NAGU6I VREME E I NIE DA TOPNEM V KACATA S MEDA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chery Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 VSI4KI UTRE,DRUGIDEN I V NEDELIA NA POPRAVKATA PO EVROFUTBOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P.C.]t0n1 Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Хайде бре младежи, няма ли да играете? Дойде новия тираж, нямате ли вече кураж? Ето мойте 5 нови предложения: ЛОКОМОТИВ СФ - НАФТЕКС 2 ГИНГАМ - РЕЙМС 1 ЛОРИЕН - ГЕНЬОН 1 КОРК СИТИ - ДРОИДА 1 ДЕРИ СИТИ - ШАМРОК Р. 1 Успех на ВСИЧКИ! Да оберем черепа тази седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Вчера почти ги изкарах,само Бетис ме провалиха За днес: Дижон-Брест 2 Лориен-Геньон 2 Нанси-Льо Ман Х ..................... Веендем-ВВВ Венло 2 Фортуна-Маастрихт Х Апелдорн - Цволе Х Хелмонд-Волендам Х ...................... Бохемианс-Фин Харпс 1 Корк Сити-Дроида 1 Брей Ъондъръс - Уотфорд Х Дери Сити-Шамрок 1 Ст.Патрикс - Юсиди Дъблин 1 сега мисля какво да пусна в Германия Успех на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 ...Четири двойки шибнах аз 'неска ... Карлсруе - Ауе 2 Граткорн - Кернтен 2 Веендам - Венло 2 Дордрехт - Спарта Р 2 Коефициента - зашеметяващ На всички - късмет !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifax Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 az sam v klu7ba s 5 fi6a za utre kato tradicionno igraia samo v anglia i 6otlandia!6te napi6a samo niakolko ma4a za6toto sam igral nad 35 sre6ti-lel maiko samo edin da vlezne!! 6te otka4a!!eto i niakoi ot psigurnite mi sre6ti 173-1 174-1 267-1 247-2 251-2 277-1 275-1 252-1 TOVA E PO ANGLIISKI PROGNOZI ZA IZHODA OT TEZI MA4OVE kasmet na vsi4ki!!! UK &SCOTISH RULES Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Ето и моите предвиждания за срещите този уикенд! Ще напиша и основанията си за тези прогнози.Надявам се да са Ви от полза: 1. Крю- Стоук Сити 1. "Железничарите" нямат друга алтернатива освен победата в този мач.Не са в добра форма, но на северозапад се играе винаги трудно.Освен това гостите имат доста контузени в защита. 2.Брентфорд - Хъдърсфийлд 1 - Домакините са много силни у дома, а гостите са слаби навън. Освен това и мотивацията за успех на двата отбора ще е различна, предвид класирането им. 3. Страсбург - Лил Х - Гостите са по-класният отбор и ще играят в типичния си затворен стил, защото равенството би ги задоволило в този мач, докато Елзасците също не очаквам да рискуват много-много в този мач, за да не бъдат наказани. 4.Елче - Селта Х- Гостите от Виго имат добра преднина на върха и ми се струва,че равенството би ги задоволило в този мач. 5.Леверкузен - Вердер 2 - Струва ми се, че мощната атака на Бремен ще се окаже прекалено силна за рехавата защитка на Байер.Последен шанс на шампиона да влезе в зона Шампионска лига. И една лека изненада, която ще играя: според мен трябва да се уважи високият коефициент за Рома на гости на Сампдория,още повече, че Самп често се дънят у дома Желая най-искрено късмет на всички! Дано съм бил малко полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 ето ви една програмка която днес намерих и за напред май ще я позлвам постоянно супер полезна и удобна по принцип е направена за следене на мачовете... може да си избирате да ви показва само вашите мачове... а бе направо я разгледайте дано ви хареса http://sla1n.hit.bg/Livescore.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Грррррр,в Германия Карлсруе ме провалиха..тъпи шваби,не се учудвам.Все пак има още време Вие как вървите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 ами аз съм играл фиш 1: ПСЖ 1 Амиен 1 Лориент 1 Гингам 1 Спарта 2 и засега Амиен ме данят а Гингам просто ги чакам да вкарат :Р фиш 2: Дери Сити 1 Корк Сити 1 Троа 1 Хееренвеен 1 Цволе 1 Нанси 1 да видим може да се получат някви обрати и да ми излезне поне 1 фиш :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Ееееееее тия Цволе какво направиха бе????Х съм го пуснал тоя мач,засега всичко друго от тая лига ми излиза с мн голям коефициент В Ирландия също е зле засега Цволе направо се поосраха... @Slain,дам,пробвах я,даже сега от нея следя резултатите,много е добра и комфортна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 мда аз пък 1 2рия фиш си замина а в 1вия чакам Амиенс още едно голче :Р хехе HBK пробва ли програмата ? http://sla1n.hit.bg/Livescore.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Вие как вървите? <{POST_SNAPBACK}> Кака ти ги ковна и четир'те , ако Венло не омажат докрая @Slain , програмката ти е страхотна , много мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 @Slain , програмката ти е страхотна , много мерси <{POST_SNAPBACK}> хехе и мен много ме кефи само дето е на някъв скапан език...полски ако не се лъжа ама вече знам кое за кво е ех тея клермон ме преебаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.