flufil Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Bayern Munich (Ger) ? - ? Real Madrid (Spa)-1,x Celta de Vigo (Spa) ? - ? Arsenal (Eng) -Х,2 FC Porto (Por) ? - ? Manchester U. (Eng) 2(polovinata odbor na porto go nqma) Stuttgart (Ger) ? - ? Chelsea (Eng)-2(za kakvo im ostava na chelsea da igraqt) 5lv sam slojil na tova,samo4e vsi4ki mi sa tvardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Bayern Munich (Ger) ? - ? Real Madrid (Spa)-x Celta de Vigo (Spa) ? - ? Arsenal (Eng) -2 FC Porto (Por) 0 - 3 Manchester U. (Eng) 2 Stuttgart (Ger) ? - ? Chelsea (Eng)-1 аз съм пускал само веднуж ама с близкото бъдеще ще почна по-често щот ми трябват малко пари. (оптична мишка!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 На този сайт можеш да следиш резултатите директно УСПЕХ http://livescore.com/default.dll?page=home Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 http://score.planetfootball.com/scorecentr...?site=skysports -na tozi sa6to moje da se sledqt rezultatite.dosta krassivo e napraven Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 male i az se zaribih po evrofutbol are seki den da davame prognozi ama po fast 4e to ediniq den izliza fisha i nadrugiq trqbva da si go pusnal Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 ми ок кажете кои мачове са днес, щото мен ме интересува само един Порто - Ман (0:3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 dneska sa6to taka moje da se tarsi nottingham-gillingham 1,hubav koeficient,a i e kraino vreme nottingham da vzeme pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 ми ок кажете кои мачове са днес, щото мен ме интересува само един Порто - Ман (0:3) може и 0:5 все пак Man Utd са си Man Utd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 1:1 porto man un Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 и 0:10 може ама 1:1 - НИКОГА. гарантирам ПОБЕДА ман, няма как. тази година пак финалът ще е Bayern- Man и разбира се победа за Ман като през паметната 1998. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Dotuk nikoi ne e poznal:( Mene me izduni Sparta - Milan poveche italianski otbori SUX!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Betting.Genius/ Tova e programka za poznavane na rezultati.Ot li4en opit znam 4e s podhodq6ite sistemi ba4ka bezotkazno.Poznava ot 50 do 80% ot ma4ovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Betting.Genius/ Tova e programka za poznavane na rezultati.Ot li4en opit znam 4e s podhodq6ite sistemi ba4ka bezotkazno.Poznava ot 50 do 80% ot ma4ovete updates? тези на страницата на програмата са много стари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 AWE I AZ SAM GOLQM FEN I IGRAQ SQKA SEDMICA AMA DNES MA DOMARZQ DA HODA DA PUSKAM SLED RABOTA INA4E ZA DNES PROGNOZITE MI SA JUVENTUS VS DEPORTIVO 1 [90%] X [10%] 2 [0%] ZA MEN TVARDA 1-CA MANCHESTER VS PORTO 1 [30%] X{45%] 2 [25%] ZA MEN MA4A E X. CHELSEA VS STUTTGART 1[70%] X [25%] 2 [5%] ZA MEN 1 . LYON VS REAL SOS. 1[90%] X [10%] 2 [0%] SUPER TVARDO 1.Are pak da vidim dali 6a ma e qd 4e ne igrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Mda Az si mislia che: Chelsi-Shtutgart - 1 mnogo tvardo Man Utd - Porto - 1 Jork City - Skantorpm - 1 Bartan - Telford 2 Tova pusnah dnes Inache si mislia che juventus - La kurunia moje da izleze 2 kato iznenada no ne go pusnah. Real Madrid sashto smiatam che shte pobedi Bayern.Da vidim.I dano spechelia razbira se:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 QUOTE http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Betting.Genius/ Tova e programka za poznavane na rezultati.Ot li4en opit znam 4e s podhodq6ite sistemi ba4ka bezotkazno.Poznava ot 50 do 80% ot ma4ovete updates? тези на страницата на програмата са много стари. Ami sigurno shte triabva sam da si vavejdash dannite za klasiraneto:( za sajalenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Awe tia CHELSEA sa super skapan otbor taq godina ot gledna to4ka na parite koito vkaraha za selekciq ve4e nqkolko pati ma danat toq sezon.Dobre che ne igrah znachi za JUVENTUS prognozata mi be6e fenska 6tot sam golqm juventinec ama golemi kadrovi problemi i DEL PIERO kato se kontuzi epten nqma6e napadenie.Za prognozi 6te pi6a posle kato igraq are i uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 updates? тези на страницата на програмата са много стари. Ami sigurno shte triabva sam da si vavejdash dannite za klasiraneto:( za sajalenie Ti lud li si ???Samata programa ima f-ciq Update.Predstavlqva 1 planetka s strelka.Nqma kak da ne q zabeleji6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Mdaaaa.Prav si.Sega ia update-vam.Da vidim kakvo shte kaje sabota i nedelia za sreshtite:) P.S.Tova ne mi se beshe sluchvalo.Nito edin mach ne ucelih ot tezi deto biah pusnal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Някой знае ли какво става с сайта на Еврофутбол, кога ще го пускат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Basi besen sym Vchera otivam da puskam,bqh si nabelqzal edni ma4ove ot France-Ligue2 5 na broi,a kato 6ti ma4 pusnah Mursia-R. Madrid estestveno 2.Na4i i pette ma4a ot francusite gi fanah i ma izdyni to4no nai-sigurniq mi ma4.Teq pederazi padnaha 2:0 ot nqkyv super hal haberski otbor. Da znate tva evrofutbola e nai-nesigurnoto ne6to na toq svqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Basi besen sym Vchera otivam da puskam,bqh si nabelqzal edni ma4ove ot France-Ligue2 5 na broi,a kato 6ti ma4 pusnah Mursia-R. Madrid estestveno 2.Na4i i pette ma4a ot francusite gi fanah i ma izdyni to4no nai-sigurniq mi ma4.Teq pederazi padnaha 2:0 ot nqkyv super hal haberski otbor. Da znate tva evrofutbola e nai-nesigurnoto ne6to na toq svqt sha sa setish che e super nesigurno.ama da beshe pomislil che i tiq baletisti mogat da padnat sq daje i to hebyr i beroe.te sq hal haber si nqmat ot futbol.takache si napravil greshka deto si gi igral 2 macha beshe 1x ama drugi pat shte znaesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 За мен ЕФ отдавна е минало. Сега се радвам на високи коеф и много възможности за залог в www.sportingbet.com особедно на Българските мачове. лошото е, че 5 кръга преди края на първенството ги извадиха от тиражите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 abe hora kajete ot kade moga da si regna taq programka za rezultati te aide ako znaete nqkav cd key daite plzzzz. pak i da obqsnite na kratko kvo trqbva da se pravi,zashtoto e malko slojna.mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Az imam druga eScore se kazva tq sushto e dosta dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.