Slain Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 няколко прогнози МИЛАН 1 Челси 1 КОВЪНТРИ 1 <{POST_SNAPBACK}> що ли когато не пускам излизат междодругото мисля че няма да е зле да се добави тоя линк http://eurofootball.bg/tiraji_football.php към първия пост в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Виляреал - Аз Алкмаар 1 - Едва ли Виляреал ще ги изпуснат,а и евро турнирите трудно ще останат без испански отбор. Нюкасъл - Спортинг 1 - Смятам,че англичаните ще си вземат своето като домакини. Аустрия Виена - Парма Х - Парма играят в турнира с резервните играчи,те гледат да се спасят от изпадане в първенството.Обаче в УЕФА играят стабилно с по 5 защитника в линия като гости.Много трудно допускат гол,но и трудно вкарват.Виена по-принцип са добър отбор,но едва ли ще успеят да се преборят.Мисля,че ще е 0:0 или 1:1. Болм - Сион 1 - И двата отбора играят за да приключи първенството.Първия мач беше 1:1.Болм като домакини мисля ще се справят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Гледам всички пишат Вилереал - Аз Алкмаар 1,но според мен холандците ще са изненадата на турнира отсранявайки Вилереал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Мале каквото сте го засвяткали тоя Нюкасъл 1-ца...според мен мача е 2 тв., в най-лошият случай Х. Спортиг са в топ форма, наистина топ . Нюкасъл пък паднаха много лошо от Вила в събота и мачът свърши с 3 червени картона. 2 от които на Бойър и Дайър за бой помежду си . Кажи-речи това си е 70% то халфовата линия. За този мач ще са налице, но дали ще взаимодействат толкова добре и няма ли напрежението в отбора да повлияе... Мисля си, че тези два отбора вече се срещнаха за купата на УЕФА и завършиха 1:1 на този стадион, но може да бъркам. Виляреал също е доста спорен мач, но според мен ще си излезе. Алкмаар претърпяха поражение, първо от около 25 кръга в Холандия и може да им поспадне духа. Пък дори и това да не повлияе Виляреал имат достатъчно класни противници за да ги смачкат . Все пак обаче АЗ не са стигнали дотук случайно и е по-възможно да се борят за гол на чужд терен. 2:1 би било чудесен резултат и си мисля, че ако вкарат ще се бранят. За Парма damurda даде добро обяснение - Много трудно допускат гол,но и трудно вкарват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Според мен купата ще вземе Спортинг Лисабон . . . като се има предвид 4е и финала е там .. Бразилецьт Лиедсон е в страшна форма .Тая ве4ер ще бележи .А да... стига им толкова на АЗ Алкмар : дотук Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 pak pusnah 3 to4ni rezultata Austria-Parma 0-0 napalno sam saglasen s obqsneniqta dotuk Newcastle-Sporting 2-1 Vilareal-AZ Alkmar 3-1(male ve4e e 1-1 mai mai toq go izpusnah) Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 pak pusnah 3 to4ni rezultata Austria-Parma 0-0 napalno sam saglasen s obqsneniqta dotuk Newcastle-Sporting 2-1 Vilareal-AZ Alkmar 3-1(male ve4e e 1-1 mai mai toq go izpusnah) <{POST_SNAPBACK}> Честито Парма напук на всички взеха че вкараха Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Сума пари изпускам заради Алкмаар,ама така е Рикелме като изпусна дузпа при 1:1,пада им се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Мда, излезе си изненадата на АЗ, колкото и да не мислех, че ще стане. Излезе и друга изенанда, поне за мен - Нюкасъл биха . Това е супер де, защото повечето сте го играли, а аз само си писах. Аустрия си направиха ъндъра, както писах по-горе,но ме е яд, че не биха. Следващият път ще очаквам едно 1:0 в Италия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P.C.]t0n1 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Сума пари изпускам заради Алкмаар,ама така е Рикелме като изпусна дузпа при 1:1,пада им се. <{POST_SNAPBACK}> И аз! Иде ми да се запаля и да горя до утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Edin savet ot men koito pod4enih tozi pat n o nqma da se povrtori: Igraite na svoe mnenie bez da se vliqete na sasedski mneniw po daden ma4 ian4e sam dovolen pri tva mnogo ot 2ot12 hfanah 8 ma4a + 1 tvard Ina4e iskah Az 2 ma oniq mi vika lud l isi i az ai hubavo i igrah Нюкасъл ma da ne stavame al4ni Dano i za drugi e bil pe4eliv6 tiraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Не е точно така. Ако играехме на свое мнение от темата нямаше да има голям смисъл. Целта е да се обменя инфо, но лошото е,че много малко хора го правят тук . Gats, кажи колко пари гепи . И не се подлъгвай, че пак ще удариш толкова мачове, защото това става наистина рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muku_Pypk Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Съгласен съм с RIP, все пак има доста първенства и не може да ги следим отблизо всичките, както и да сме запознати с вътрешна информация като контузени играчи, уреждане на мачове и т.н. Трябва да призная че моята страст е Чемпиъншипа на Англия - изключително изравнено първенство както в началото на класирането, така и в края , първенство където много често логиката, че някой отбор "трябва" да бие се различава с действителността И още нещо ... не четете вестик еврофутбол, толкова много лъжи на едно място не бях срещал, особено относно контузените играчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 kagete nqkva sistema za tezi sre6ti: Mainc-Volfsburg:2 Blakburn-Sauthqmpton:1 Numansiq-Atl.Madrid:X Redgina-Parma:2 Espaniol-Sevilq:2 6te ima i nqkvi tvardi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 kagete nqkva sistema za tezi sre6ti:Mainc-Volfsburg:2 Blakburn-Sauthqmpton:1 Numansiq-Atl.Madrid:X Redgina-Parma:2 Espaniol-Sevilq:2 6te ima i nqkvi tvardi...... <{POST_SNAPBACK}> твърди от тези малко трудно. една система 3 от 5 може и да излезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 твърди от тези малко трудно. една система 3 от 5 може и да излезе. <{POST_SNAPBACK}> ne be tvardite 6te sa drugi a tezi sa za sistemata ta zna4i 3ot5 a s kolko kolonki e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 ne be tvardite 6te sa drugi a tezi sa za sistematata zna4i 3ot5 a s kolko kolonki e <{POST_SNAPBACK}> ми аз ги смятам 9 колонки. не са малко. пък и мачовете които си избрал не са много сигурни. избери твърди, които ще излязат на 100% иначе няма смисъл. все пак ти решаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Система 3-5 са 10колонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 а 2 от 12 ... колко беше ? ?? ? ? Нещо сам се надахал тая седмица с 1лв на колонка стига да не се баркам за колонките п.с знам 4е са казани коолко са ,но не ми се рови мерси п.п.с ааа и тварди задалжителни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 а 2 от 12 ... колко беше ? ?? ? ? ? <{POST_SNAPBACK}> 66 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hooligan Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Znaete li kak e Internet stranicata na EVROFUTBOLA.DA moga napravo ot nas da gledam kvi ma4ove ima i kvi koef. predlagat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Znaete li kak e Internet stranicata na EVROFUTBOLA.DA moga napravo ot nas da gledam kvi ma4ove ima i kvi koef. predlagat. <{POST_SNAPBACK}> ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 http://www.evrofutbol.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Rip o6te ne sam oti6al da si gi zema no ina4e slojih na kolkonka po 0.20 stiki i Otde da znam 4e 6a hfana tolkova ma4ove,no se pak da ne stavame al4ni i na tova sam dovolen. Ina4e imah predvit ne da ne se izslu6vame a prosto ako si si izbral edin ma4 da ne ti se probeni mnenieto kakto stanas s men i to v posledniq moment Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 eyy tiq milan pak me izduniha igrah go X maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.