borum Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Не видях някой да изкаже мнение за 2-ката на Норвегия утре.За мен това е мача ТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muku_Pypk Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 ахахахаха мизериите продължават 34-та минута Йовил Таун губят 0-2 ))) да живее корупцията ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 ахахахаха мизериите продължават 34-та минута Йовил Таун губят 0-2 ))) да живее корупцията ) <{POST_SNAPBACK}> Тва ми беше втория фиш Чудя се ,дали да не погълна спирал от пружината на леглото ... --------------------------- И Шефилд с човек по-малко , да е*а каръшката седмица , да е*а ... --------------------------- И СДП-то отиде , и всичко , отивам да се олея по случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muku_Pypk Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Тва ми беше втория фиш Чудя се ,дали да не погълна спирал от пружината на леглото ... <{POST_SNAPBACK}> Не знам, убедих се, че Англия е непознаваема през седмицата Честито на любителите на изненадите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Ne znam za dens ma Bg mladejite mi izleznoha oba4e se nadqvam da nqma iznenadi utre!!! i yspeh na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Не е истина Йоувил с колко падат . Добре, че в последния момент разубедих приятел да не играе комбо Йовил + Полша с 50 евро. Ето и няколко прогнози от мен за утре, но само прогнози, без да слагам нищо. Македония - Румъния 1Х Полша - С. Ирландия 1 Гърция - Албания 1 Англия - Азербайджан 1 Унгария - България 2 Тринидад и Тобаго - Коста Рика 1Х Уругвай - Бразилия Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Молдова - Румъния 1Х <{POST_SNAPBACK}> Молдова играе с Норвегия.Може би си искал да напишеш Македония вместо Молдова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Rip ti me zakopa s Тринидад и Тобаго vs Коста Рика 1Х az sam go pisal 2 ti 1x 6a vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 90' Huddersfield T. 1 - 0 Sheffield W. Дааааааа,и с джакпота се разминах...поне нашите утре ще помажат и ще ми избият парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Тринидад и Тобаго и аз смятах да го пусна 2 ...в подления момент се отказах , че нещо не ми се понравиха статистиките ... 90' Huddersfield T. 1 - 0 Sheffield W. Дааааааа,и с джакпота се разминах... <{POST_SNAPBACK}> И твоя ли ? Яла у нас да си плачим на рамото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muku_Pypk Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 не не просто без коментар, за кво ли ми тряяше да играя да ги играя тея тъпаци гледам Боливия ще бият и пак само един мач! А между другото и аз си мислех да пусна Шефилд X2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Тринидад и Тобаго и аз смятах да го пусна 2 ...в подления момент се отказах , че нещо не ми се понравиха статистиките ... И твоя ли ? Яла у нас да си плачим на рамото <{POST_SNAPBACK}> /офф Мъжът ти няма ли го? Ако и утре не ми излезнат фишовете така ще направим Даже ще си позволя 1на прогноза да дам: Унгария-България 0:3(хетрик на Гонзо ) FT Austria 2 - 0 Wales -поне това съм познал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Na6te prosto ako ne biqt utre si digam ra4ete ot tqh i ne zlagam na tqh nigoGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Pepe Lopez, поправено е, сори . Gats, това,че съм го писал 1Х не значи, че ще излезе . Дано го хванеш, щом си сложил пари. Muku_Pypk, Боливия беше супер твърд мач, но късно го видях. Венецуела имат един куп контузени и букитата свалиха коефициентите прекалено бързо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muku_Pypk Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Интересно ми е дали Гърция ще победи Албания с 2 гола разлика и съответно Швеицария - Кипър, тъй като в моя "любим" Еврофутбол мачовете са с хенди кап! Лично според мен 2рия мач е по-вероятен да излезне 1 с дадената преднина на госта, докато гърците са от отборите, които не отбелязват особено много голове в чуждата врата. И все пак очакванията ми са и Швейцария и Гърция да вкарат по 2 гола и да запазат резултата до края на мача, като се има предид и класата на отборите, с които играят това би трябвало да стане И още нещо - коефициентът на България спада главоломно, вчера към 17-18 часа беше 1.9, да видим днес до започването на мача до колко ще стигне Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Македония - Румъния 1Х stiga ve pi4 smqtam da go igraq tvarda 2 za rumaniq a sega ne6to po4vam da se 4uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Muku_Pypk, Гърците паднаха от Албания първия мач, но след това всеки мач бият с 2 гола разлика . Сега очаквам едно 2:0. За Швейцария не съм сигурен. В нет-а има доста разнообразни ХК. Например Хърватска - Малта (0:3), Англия - Азербайджан (0:3) и двата с коефициент 1.80. frodo, играй го бе, кой те спира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spensalo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Украйна-Дания-1 Кувейт-Саудитска Арабия-1 Словакия-Португалия-2 Унгария-България-2(коефицентът вече е 1.80) Сърбия-Испания-2 при система 3 от 5 това е от мен успех на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 И още нещо - коефициентът на България спада главоломно, вчера към 17-18 часа беше 1.9, да видим днес до започването на мача до колко ще стигне <{POST_SNAPBACK}> Emi ve4e e 1,7. Az li4no pusnah 10lv za BG kogato be6e 1,9. Bqh mnogo navit na 20lv kogato be6e 2,45 ama otidoh na u4ili6te i sled tva padna na 2. Ina4e si pusnah i o6te edna kolonka: ГРУЗИЯ - ТУРЦИЯ 4.00 3.25 1.60 СЛОВАКИЯ - ПОРТУГАЛИЯ 3.75 3.00 1.70 МОЛДОВА - НОРВЕГИЯ 4.85 3.50 1.45 СЛОВЕНИЯ - БЕЛАРУС 1.40 3.65 5.00 УНГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ 3.65 3.00 1.90 prava kolonka ---> 10,49 lv Aide uspeh na vsi4ki i nai-ve4e na BULGARIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 /офф Мъжът ти няма ли го? Ако и утре не ми излезнат фишовете така ще направим Даже ще си позволя 1на прогноза да дам: Унгария-България 0:3(хетрик на Гонзо ) FT Austria 2 - 0 Wales -поне това съм познал... <{POST_SNAPBACK}> dano da ne igrae toia Gomnio(Gonzo), 6toto tri gola toi ne e vkarval za cialo parvenstvo kamoli za edni ma4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ето и моя фиш УКРАЙНА - ДАНИЯ - X СЛОВАКИЯ - ПОРТУГАЛИЯ - X СЪРБИЯ И ЧЕРНА ГОРА - ИСПАНИЯ - X УНГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ - 2 3от4 система залог 1лв на колонка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Моя е следния словакия - португалия - 2 израел - франция - 2 сърбия и черна гора - испания- 2 грузия - турция - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Аз все пак се реших и пуснах с 10 евро Полша 1, Гърция 1 и България 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Аз : Херта - Вердер 1 Кувейт - Арабия 2 Сковакия - Португалия 2 Молдова - Норвегия 2 Австрия - Уелс 1 ... ооо и вече яко съжалявам , че скъсах фиша и отстраних хамбургер - арминия-2 от втория ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muku_Pypk Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 ае заредихме 2 фиша, ся остава да чакаме Твърдо зад България ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.