mirrro Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 всяка седмица по 1 ма4.. от 20 ма4а познавам 18 .. ама няма да хвана майна .. И ВИНАГИ предлагам по 1 100% ма4 <{POST_SNAPBACK}> Ами явно вече е време да спреш да спонсорираш ЕФ и да обърнеш внимание на online betting.Там ще имаш възможност да залагаш на singles ,което всъщност е и най-правилното.Защото нали се сещаш,колкото повече мачове в колонка - толкова по-малък шанс за успех.Освен това online букмейкърите имат доста по-добри коеф. от ЕФ и доста повече игри. Вадиш си една карта от SG Express Bank или пък превеждаш пари чрез Moneybookers в някой сериозен БМ и почваш да играеш.А пък щом имаш толкова голям процент на познаваемост няма как да не си на плюс после Ако се интересуваш по назад в темата бях дал линк към един форум.Отиваш там и го изчиташ целия и после разбиваш букмейкърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Pepe Lopez така е. ти кво мислиш 4е сам намислил аз ама то тва не става с вашки .. трябва да има на4ален капитал картата е наи лесно и залагането сьщо .. моней трябва да има ей ! другата седмица си казвам за последно 4е играя ЕФ ... ако не хвана ще сабирам пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Аз днес яко се издразних. След като прекарах няколко часа в пункта,накрая писах: Аякс - ПСВ Х2 0:4 Алания - Зенит 2 0:3 Милуол - Плимут 1 3:0 За жалост тъпото условие 4 на мача на Зенит ме накара да добавя още един мач и понеже си бях харесал Шалке за 2-ка,сложих него. Изгорях с 30лв. Всъщност като се замисля всички мачове които щях да пиша, щяха да ме издънят - Сент Етиен 1, Аустрия 2 и Нанси 1, така че... П.С.Още от сега си подготвям един добър залог за другата събота - България - Швеция. Коефициентът за Швеция в момента е около 2.60-2.70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Iskam da kaja 4e ot 6-7-8 ma4qa me dani po 1 taka 4e ne si samo ti, i to ot 2 da zeme6 40-50 i mojebi nai sigornite me danat,no tva e i baq sa ma zaribili nqma puskane ot taq igra,6a gledam pone da puskam po malko s ne mnogo kinti i da ne gora mnogo.Demek 1 na sedmi4a s 4-5 kinta i tva e na 4 ma4a ,ai gl jorji_s za taq sedmica dano hfane6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 за днес гарантирам за реал мадрид 1 .. 100 % . . а аз играх реал , удинезе , виляреал , валенсия , и ливьрпул все 1 с 10 лв ве4е СЕ НАДЯВАм да хвана нещо................... <{POST_SNAPBACK}> Abe pi4 si4ki teq ma4ove izlizat. 6to po-nadolu pi6e6 4e ni6to pak ne hva6ta6 ?!? Ako ne iska6 65 kinta gi podai nasam Uspeh na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Abe pi4 si4ki teq ma4ove izlizat. 6to po-nadolu pi6e6 4e ni6to pak ne hva6ta6 ?!? Ako ne iska6 65 kinta gi podai nasam Uspeh na vsi4ki <{POST_SNAPBACK}> Взел е , ама май още не може да повярва,Жоржи , а честито Аз днес пуснах Екселсиор-Хераклес 2 Хелмонд-Дордрехт 1 Харлем-Апелдорн 1 МВС Маастрихт-ВВВ Венло 2 Троа-Раймс 1 Ама турнах само три лева , и пуснах не защото има благоприятни мачове , ми защото вече сън не ма хваща и манжата ми горчи, ако знам че не съм играла Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Айде честито и от мен. Аз днес се въздъждам от игра,може би утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Abe pi4 si4ki teq ma4ove izlizat. 6to po-nadolu pi6e6 4e ni6to pak ne hva6ta6 ?!? Ako ne iska6 65 kinta gi podai nasam Uspeh na vsi4ki <{POST_SNAPBACK}> хааха аз не пиша щото не сам хванал. .... защото сам лаком и добавих yong boys 1 .... щото сам тап майна .. трябваше да не се лакомя !!!! ина4е ето и реал 100 % гарантираният си го хващам .. сега всеки си вика 4е в това да казва по 1 100 % ма4 няма смисал .. вие ми кажете някой пак... искам да хвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Интересното е,че Йънг Бойс също щях да ги пиша,но като видях,че единствената им загуба е от Ст. Гален и то като домакин малко се разколебах,но после видях,че всъщност Гален си ги бият почти винаги и тотално се отказах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 новия тираж е бахти ташака.... ша чакам следващия Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 nqkoi moje li da mi dade sait na koito da sledq Angliq conferenciite 4e mi pisna da 4akam po edin dva 4asa tapiq teletekst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Rip da te pitam ako e s zvezda da pusna li qko kinti na bg-6veciq 2 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Pi4 puskai az sam po4ti siguren 4e shte padnem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ами да, днес с едно приятелче ще депозираме пари. Той си е приготвил 200лв.,а аз все още се колебая. Предполагам коефициентът ще падне до 1.90-2.00,така че си е почти 100% удвояване на парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 аз ще ви каже че който заложи на швеция ще загуби !!! по добре заложете на България срещу Унгария 4 дни по-късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 nqkoi moje li da mi dade sait na koito da sledq Angliq conferenciite 4e mi pisna da 4akam po edin dva 4asa tapiq teletekst <{POST_SNAPBACK}> www.livescore.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 nqkoi moje li da mi dade sait na koito da sledq Angliq conferenciite 4e mi pisna da 4akam po edin dva 4asa tapiq teletekst <{POST_SNAPBACK}> www.livescore.com <{POST_SNAPBACK}> А също и тук http://www.xscores.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 www.livescore.com <{POST_SNAPBACK}> pi4 mislish li 4e neznam livescore daje ti prepora4vam http://www1.soccerstand.com/ mnogo po barzo ot livescora izlizat promenite А също и тук http://www.xscores.com/ <{POST_SNAPBACK}> mersi ne6to takova imah predvid ama ne ba6 primerno dne6niq ma4 ot kon-c Sautport-Harogate T. kade da go sledq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Soccerstand-a е най-бърз, да. И www.futbol24.com не е лош. Slain, винаги има риск човече, но просто при тея коефициенти, при липсата на 50% от добрите играчи в отбора и при липсата на победа над Швеция в последните деситилетия, няма как да не опитам. Шведите знаят много добре, че ако победят нашите тук, те са първи в групата. Отборът който ни смаза на Евро 2004 ще играе и сега, но тогава бяхме със Стилян, със Марто и с Божинов, а сега? Просто защитата ни е в окаяно състояние, а тези 3-ма ключови играчи които ги няма, направо режат нападението. Бербатов нищо няма да може да направи сам. Сам, защото Гонзо и Манчев са си твърди резерви и не са обиграни, а за останалите от групата няма смисъл да коментирам... За мен мача си остава 2тв. и сега излизам да сложа 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 много ни подценявате НЯМА да паднем от шведите !!! може много да са контузени и наказани ама няма да паднем ... само ще загубите 200 лв .. ама парите са си ваши .. залагайте касмет . и аз ще играя унгария срещу нашите 2ка .. 100 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 много ни подценявате НЯМА да паднем от шведите !!! може много да са контузени и наказани ама няма да паднем ... само ще загубите 200 лв .. ама парите са си ваши .. залагайте касмет . и аз ще играя унгария срещу нашите 2ка .. 100 % <{POST_SNAPBACK}> i az taka mislq. moje da ne igraem s nai-dobrite ograchi no tozi otbor ima duh i trqbva da go pokaje imenno v takiva machove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 И аз бих препоръчал да не се залага срещу България.Вярно че няма да играят най-важните ни футболисти и че шведите са доста стабилен отбор и доста често напоследък ни ступват .Но все пак не подценявайте Стоичков и 45 000 зрители на стадиона.100 % съм сигурен ,че нашите ще са супер надъхани и на шведите хич няма да им е лесно и мача ще е много различен от онзи в Португалия.Коефицентите за 2-ка вече взеха да падат,явно се играе стабилно за шведите,но аз бих пропуснал. Иначе има няколко други мачове ,дето ми се струват доста по ясни като например: Еngland v Northern Ireland 1.14 6.00 17.00 - 1 Czech Republic v Finland 1.36 4.00 7.00 - 1 Liechtenstein v Russia 15.00 5.50 1.14 - 2 Croatia v Iceland 1.30 4.33 8.00 - 1 Poland v Azerbaijan 1.16 5.00 15.00 - 1 Коеф. на тия мачове в бет365 е 2.6 ,аз мисля така да ги играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borum Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 На мен много ми се иска да исплюштим Шведите,но съм реалист и ще сложа 20лв. на 2-ката.Ако ги загубя ще са най-лесно прежалените 20 кинта, защото ще е почти сигурно, че ще гледаме нашите на Световното! А като гледам от 2.70 вече е 2.50 двойката и до петък може да падне и до 1.8 а в Еврофутб. сигурно ще искат и още 2 мача,нали ги знаете кви са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Az sq isakm da pusna 20kinta vs bg za 6ve4iq Rip dali 6a zbarkam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Pepe Lopez, всъщност коефициентите още държат. Утре ще заложа окончателно след като са превели парите на 2.60 коефициент. А от мачовете които си дал, не бих рискувал с 2-ката на Русия . Gats, нищо не мога да ти кажа. Казвам, че аз слагам 100лв., но това не означава, че ще хвана. Лично мнение е,че мача е 0:2, 1:2 или 0:1. нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.