frodo Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 спирам за една седмица със залозите - в събота от 4 единици ми излязоха 4 двойки в неделя почти същия филм, все пак фанах фиорентина от 2 фиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Сссупер събота и неделя (особено неделя). Ако не бяха Барса и Вердер, направо ставаше уникален... все пак съм доволен... тениса помогна доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 никой ли няма просветления за тиража той доста е бутнал коефициенти мръсника неден...ще се играят тъпотии май имам някво предчувствие за много голове на тотнъм - челси и лацио - рома, май ще ги пробвам от 2 - 2 нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Не са от най-хубавите мачове на мен нищо не ми дойде на ума днес и играх джакпота с 5 двойни. Дортмунд - Цайс 1 Рапид - Австрия 1Х Колчестър - Хъл Х2 Уулвс - Скънторп 1 Бристол - Суонзи 2 Хъдъсфийлд - Брайтън Х2 СТ Мирън - СТ Джонстън 12 Селтик - Абърдийн 1 СТандарт - Гент 1 Фейенорд - Нак Бреда 12 Лион - Сошо 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Не са от най-хубавите мачове на мен Уулвс - Скънторп 1 ей от тоя мач ша му ядем главата доста хора аз пуснах една системка и за ся само той не върви и май няма и да стане, а ми е твърд и киево не става дейба. за пореден път се убеждавам, че намалените мачове почти винаги се дънят - киево от 1.9 на 1.6 и мекият...уулвс от 1.65 на 1.53 и още по мек иначе фащам 1 на дижон, 2 на рил и за ся 1 на нортуич...ама кел файда Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Уулвърхемптън биха. Дънят ме Селтик, Брайтън и Стандарт П.П Фродо честито гледа си хванал щом само тоя не ти е излизал те биха 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Уулвърхемптън биха. Дънят ме Селтик, Брайтън и Стандарт П.П Фродо честито гледа си хванал щом само тоя не ти е излизал те биха 2:1 киево 1-1, фащам от трите най дългия за днеска съм пуснал, от 2 - 2 нагоре, тотнъм - челси и лацио - рома Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 за днеска съм пуснал, от 2 - 2 нагоре, тотнъм - челси и лацио - рома е да, ама като отидох в пункта реших да играя само резултатите към челси и рома с по 20ст вместо с по 10ст на колонка...лаком гъз, кръв сере не ме питайте сега какво ми е, правех 2000 коефициент - с 10ст - 200лв направо ша откача Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 И то в 90 мин те прецакват - зверски кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 айде бе, спряхте ли еврото, що никой не поства прогнозки една бърза системка за тиража: болоня - фрозиноне - 1 тв киево - пиаченца - 1 тв блякбърн - уигън - 1 тв витес - нак бреда - 2 тотнъм - портсмут - 1 дортмунд - карсруе - 1 твенте - аякс - 2 атлетик билбао - хетафе - 1 4, 5 и 6 от 6 с по 20ст на колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Аз повече пускам на живо... повече ги целя. Пък и нямаше много мачове през седмицата, за утре ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Яд ме е, та четири не виждам - имах силно чувство в стомаха за днешните две единици, ама така и не направих нещо по въпроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Яд ме е, та четири не виждам - имах силно чувство в стомаха за днешните две единици, ама така и не направих нещо по въпроса...Ооох и мен ме е яд... само че защото 'видях' един Х ... имаше 3 мин продължение, но въпреки това в 95-тата мин Нак вкараха... мнооого лош ден. Дано поне Реал възвърнат част от загубите...Но не... лоооша неделя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 за тиража пак системка: бахрейн - япония - 2тв узбекистан - саудитска арабия - 2 сирия - оае - 2 кувейт - иран - 2 украйна - сърбия - 1 северна ирландия - грузия - 1 3, 4 и 5 от 5 с по 40ст Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 А уе искам да ва питам за залозите по интеренет. Колко най-малко пари мое да вкарам в кредитна карта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 А уе искам да ва питам за залозите по интеренет. Колко най-малко пари мое да вкарам в кредитна карта ?В кредитната карта може да имаш колкото си искаш, но когато правиш залог мисля, че трябва да е поне 30лв (15euro)...а и зависи в кой сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 В кредитната карта може да имаш колкото си искаш, но когато правиш залог мисля, че трябва да е поне 30лв (15euro)...а и зависи в кой сайт. А в Sporting-bet и bwin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 А в Sporting-bet и bwin ?До колкото знам в спортинг-бет-а е 15 евро. За bwin не знам. Предполагам, че PSYCHOSIS ще ти каже по-добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 няма такова нещо - в спортингбет минималният залог на колонка е 0.50евро вече за да си дръпнеш бонуса, който беше 5 евро, сега не съм сигурен колко е, трябва да "завъртиш" определена сума пари преди да теглиш. и тук искам да кажа, че bwin нещо послъгват - един познат не може да изтегли сравнително малка сума пари - 300евро. искали му да си сканира лична карта и други тъпотии и го въртят вече 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ужас! И аз много се притеснявах как ще си тегля парите от спортингбет, но в крайна сметка всичко мина добре. Единственият недостатък е, че се чака 4-5 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 за тиража в петък - секси системка: аустрия листентау - швадорф - 1тв леобен - аустрия ам. - 1тв брей уондърърс - ст. патрикс - 2тв и мачовете от холандия 1 + холандския от висшата всички 4 - 4, чакам 1 от 10 за събота: карсруе - шалке - 2 болтън - арсенал - 2 бордо - нанси - 1 каляри - рома - 2 бетис - барселона - 2 коб рамблърс - корк сити - 2 с 3лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Как виждате Шампионската утре...Рома без Тоти най-много да се добере до Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 аз специално смятам, че рома ще отстрани манчестър след двата мача, резултатите в отделните срещи най вероятно ще са хиксове, като рома ще има повече голове на чужд терен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Арка гдиня - Висла Краков 2 Ван - Кан 1 Джилингам - Лутън 1 Барнет - Дарлингтън Г/Г Рочдейл - Брадфорд Г/Г Осет Таун - Марин Г/Г Хендън - Боръм уулд Г/Г Патрик. Т - Дънди 2 Куинс Парк - Куиндънбиит 2.5 + Едмънтън - Калгари 2 Нийгата - Кашима Антлърс 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Арка гдиня - Висла Краков 2Ван - Кан 1 Джилингам - Лутън 1 Барнет - Дарлингтън Г/Г Рочдейл - Брадфорд Г/Г Осет Таун - Марин Г/Г Хендън - Боръм уулд Г/Г Патрик. Т - Дънди 2 Куинс Парк - Куиндънбиит 2.5 + Едмънтън - Калгари 2 Нийгата - Кашима Антлърс 2 ако това не е система...голям си....остави малко парички и за нас, че ще ги фалираш ефу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.