dunata Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Има едно условие името ти на картата да е изписано по начина, по който си го изписал при регистрирането в сайта. Тоест ако използваш чужда карта, май няма да стане.Лошо, лошо. Еми ако направя регистрация на човека, на когото е картата ? Смисъл с негово разрешение де... T.e. Да се води на него, аз да си пускам, картата да си е на неговото име... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Бешикташ и Дортмунд дали ще ки вземат мачовете днес аз ги пробвам Генчлерите не са за подценяване, Иначе най-сигурната единица днес според мен е на Сейнт Патрик - 1.65. заедно със корк Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Ден 2:Да се класира: Манчестър Юнайтед Да се класира: Челси Реал Мадрид - Рома 1Х Милан - Арсенал 1Х Общ коеф: 1.85 Залог: 17.26 евро Капитал: 10 евро Ден 3 Да се класира: Севиля Общ коеф: 1.5 Залог: 10 веро Капитал: нулаааааа Ден 4 - вливане на нова кръв Дортмунд - Херта 1Х Сейнт Патрикс - Слиго Роувърс 1Х Общ коеф: 1.42 Залог: 40 евро Капитал: 57 евро Почти си възстанових началния капитал; утре има достатъчно мачове, за да го удвоя Успех на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 за днеска: айнтрахт - 1, брюж - 2, атлетико мадрид - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Ден 5 Чарлтън - Престън 1Х Сток Сити - Бърнли 1Х Арминия - Шалке Х2 Общ коеф: 1.83 Залог: 20 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Горе-долу се оправих, само че направих рег в bet365.com... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 за екстравагантни играчи 2 прогнози - арминия - 1 и нюкасъл - 2 смятам да ги пробвам в една системка, но без твърди, защото вчера фанах плаващите и твърдите ме издъниха Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 3 фиша - по 1 мач дъни... айде честито... за днес ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 добре че е българаското първенство, че да си оправям баланса Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 3 фиша - по 1 мач дъни... айде честито... за днес ? И при мен така - първо Чарлтън, после Челси, накрая Атлетико...мизерия!! За днес - Тотнъм, Барселона, Валенсия и Леверкузен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Верно ли, че в bet365 трябва 3 пъти да си 'профукаш' депозита + бонусите и после можело да се теглят тези пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Това важи само за бонусите, доколкото знам. Дават ти 5 евро, които трябва да ги завъртиш няколко пъти, преди да можеш да ги изтеглиш. Нещо такова. Не знам как точно става, а и не ми е трябвало да знам - на мен не ми дадоха бонус, щото картата ми не влизаше в списъка с бонусите П.С. в някакъв сайт даваха 100 евро бонус, но трябва 20 пъти да го завъртиш, за да си го изтеглиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Аа, ясно... bet365 е доста странен за мен сайт. Не знам от къде мога да си видя фиш-а... а и като тръгна да питам в 'Чат на живо' (превода гази) и няма къде да пиша.. смисъл пише ми, че съм се свръзал с някого, но просто няма поле където да пиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 за днес: спарта прага 1 дебрецен 1 честърфилд 1 draw no bet залог:5 долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Аа, ясно... bet365 е доста странен за мен сайт. Не знам от къде мога да си видя фиш-а... а и като тръгна да питам в 'Чат на живо' (превода гази) и няма къде да пиша.. смисъл пише ми, че съм се свръзал с някого, но просто няма поле където да пиша... Ако не си се оправил още: Отиваш на History; Оттам си избираш - Unsettled, за текущи залози, или Settled за приключили срещи; Даваш Submit и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 за междинката: енерги - щутгарт - 2тв интер - пуул - 1тв вила - боро - 1тв спортинг - болтън - 1тв бъйрнли - чарлтън - 2 нарич - сток сити - 2 престън - уулвс - 1 лейтън - суиндън - 1 хиббърниън - мъдъруел - 1 хетафе - бенфика - 2 4 и 5 от 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Суонзи - Транмиър 1 Мансфийлд - Херефорд 2 Уикъмб - Рексъм 1 Воксхол - Бостън Юн 2 Тийм Бат - Сайрънсестър над 2.5 Рос Каунти - Еър 1 Детройт - Чикаго 1 Божееее Рос Каунти пада 0:4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Астън Вила нещо се дънят... не го очаквах. Дано поне Помпи бият .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Арсенааааал са марууууули, та-ра-ра-ра-ра-рааааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Арсенааааал са марууууули, та-ра-ра-ра-ра-рааааа!Да не си го пуснал 1Х ? Аз го пуснах 1 / 2 , така че за сега нямам проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 О, аз се отказах на този етап от сериозни залози, предстоят ми много разходи и не искам да рискувам да загубя заделените пари Пуснах 12 мача в права колонка с 1 лев за спорта. Арсенал ги играх 1, даже мислех 1/1...селяци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 мен ме издъни уефски. мислех, че има уговорка купа за шампионат, ама май няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Еееех ще изравнят... дано поне някой от двата отбора вкара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 за утре - апартамента на барЦа и тва е писна ми да са занимавам с кокошкарски залози Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 за утре - апартамента на барЦа и тваЕ това е... 2 пъти да искам те да бият, те да се издънят. Даже 1/2 ги бях пуснал, ама нее.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.