sasho_1989 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Леверкузен и Байерн с добър залог...на това се спирам Психозис,руското първенство още не е започнало май не са във форма...но както казва спортингбет Руската зима може да им помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Не вярвам да загубят отново - не и в Русия. След няколко загуби от "100% сигурни победи" вече играя само двойни знаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 наших всички малки коефициенти в една колонка иначе сериозно смятам да сложа на байерн, като ги поведат абърдийн или другият вариант е 1-0, 1-1 на полувреме и яко тварене шибаняците от хамбургер ме ядосаха, че не искат да бият и ми изгоря колонката за това на полувремето на спартак-марсилия Заложена сума Статус Залог Възможна печалба Спорт Среща/Вид залог / Залог за Коеф. Хендикап E/W Статус 21/02/2008 19:27 EET 151570356 120.00 EUR Текущ Единичен залог 168.00 EUR Футбол Spartak Moscow v Marseille Match Prices Spartak Moscow 1.40 за пореден път си поиграх с огъня. какво да правя, от малък ме влече този пламък Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Изглежда днес изненадите ще бъдат поднесени от Бордо и Виляреал. Хванах Байерн, Спартак и Леверкузен, остава ми Тотнъм. Подсигурих се за Х на Тотнъм и освен ако не стане чудо и загубят, малко по-късно ще си дръпна 500 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 С колко игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 вече почвам да се плаша от себе си. мисля, че имам лек проблем със залагането на мачове. не ми стигна печалбата от близо 50 евро за 45минути, ами направих нов рисков залог 150.00 EUR Печели Единичен залог 243.75 EUR Футбол Bordeaux v Anderlecht 2nd Goal Bordeaux 1.625 Печели смятам в най скоро време да поспра със залозите в нето, щото веднъж гърмях, но само с 30 евро, ама усещам как наближава момента да изпукам всичко, което имам в картата едит:тегля почти сички кинти, че се главозамаях от успеха Поздравления, транзакцията бе извършена успешно! оставих си 10 евро да се бъзгам на лайфче Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 С колко игра? 200 евро. Тотнъм са в паника. Започнаха да се бранят като шипченци още от 65-тата минута. Срещу Славия Прага!?!?! Срамота... Челси ще ги изядат с парцалите след няколко дни, още една възможност за удвояване на активите Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 за днеска победи на майнц, клермон и монпелие със символична сума Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Never underestimate the power of Carl Zeiss Jena Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Never underestimate the power of Carl Zeiss Jena ако щеш вярвай това си мислих при 2-0 и за тва напомпих бешикташ-зех чисто 10 евро от тая вечер и мисля да лягам след малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Аз съм доволен - от целия тираж за днес си избрах 1 мач - Фортуна срещу Айндховен - и той излезе без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Аз чакам победа за Бохум и взимам добри пари...въпроса е че много ще се трепери после ще драсна за утре предвижданията Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 9 ч. по ринг тв дават прогнози за мачовете от събота-неделя. специално за германия-илийката груев ако дава, много ги познава Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Не знам за вас, но аз вече не залагам по чужди прогнози - така поне когато загубя, се налага да псувам само себе си И все пак - ето няколко мача, за който мисля, че домакинът няма да загуби (сиреч 1Х): Портсмут - Съндърланд Уест Бромич - Хъл (Сток Сити и Уотфорд също много ме блазнят) Валенсия - Рекреативо + Севиля - Сарагоса Торино - Парма Ница - Оксер (ПСЖ - Монако също е вариант) Алкмаар - Твенте (АЗ са 7 мача без победа, от които само 1 равенство, Твенте имат 4 загуби в последните 5 мача = железен Х според мен, но все пак 1Х) А за утре има само един мач - Челси срещу Тотнъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Футбол Bor. Dortmund v Hansa Rostock Match Prices Bor. Dortmund 1.60 Футбол VfB Stuttgart v Karlsruhe Match Prices VfB Stuttgart 1.70 Футбол Liverpool v Middlesbrough Match Prices Liverpool 1.35 Футбол Portsmouth v Sunderland Match Prices Portsmouth 1.60 Футбол Valencia v Huelva Match Prices Valencia 1.65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 валенсия много хора е издънила май включително и една моя колонка, ама добре, че норич биха че зех за днеска съм харесъл няколко мача: оснабрюк-мюнхенгладбах-2 ауе-падерборн-1 блякбърн-болтън-1 сантандер-алмерия-1 ша ги пробвам в права Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Фродо.аз избих със Севиля и Леверкузен,но можех да взема и двойно ако прилепите бяха били... за днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Хм, идеята със снимката ми харесва, ще я използвам оттук нататък За днес бях замислил Милан, Реал и Рома, но уви, не намерих време да ида до пункт. След фиаското на Валенсия вчера сметката ми в спортингбет изисква зареждане едит: Милан шегуват ли се, или просто са толкова, толкова зле??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Бяга ми Х-а на Ман сити - Евертън Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 днеска има интересно дерби, което го нямаше миналия сезон аз залагам на ювето другия мач, който чакам днеска е единичката на дроида Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 снощи с 2 лева фанах: байерн мюнхен х милан х хамбургер х Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 снощи с 2 лева фанах:байерн мюнхен х милан х хамбургер х добра прогноза, браво мен ме издъниха само мидълзбро. фанах 1 на лацио, парма и палермо Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 те боро доста хора дънят Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 А тези Либурн определено ме изнервят. Все кат ги пусна да паднат и правят няква сензация сега водят на Нант. Все пак още е много рано и се надявам Нант да си вземат мача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Включително и мен... Иначе днес също не виждам светъл лъч в тъмнината Реших да ги пробвам Го Ахед Ийгълс,че 100 години нямат победа,ама.... 30 мин падат :| дано стане някво чудо Иначе съм се подсигурил с 2ри фиш,но засега сичко е 0:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.