CTAH4O Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 нз,обаче Кьолн , ако не бият ще си изям топките! Не може секи път като пускам ниски коеф. и да ме дънят!!!! :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Стразбург - Метц 1 Ханза - Баярн 2 Това е за днес. Вижте резоутатаите в хол2. 6 резоутата 1:0 :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Мисля че е грешка да играеш Уотфорд. Не са много убедителни като домакини. Последните 10 мача имат едва 1 победа като домакин. А на 26 януари играха пак срещу Улвс за ФА къп и загубиха с 1:4. И според мен мача не е сигурен... Да, имам го предвид това. И точно затова смятам, че в този мач ще са пределно мотивирани. Все пак са претенденти за Премиършип. Време е да се стегнат и да започнат да печелят. Или да правят равни, все ми е тая Само да не загубят. Което ми се струва малко вероятно - не всеки ден е Уулвсден Льоавърчетата са на път да бият, Байерн поведоха, остава само Страсбург да си оплете кошницата и сметката ми в СБ ще набъбне значително преди утрешните кулминационни мачове Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Дано бият и аз съм ги играл. Иначе Германия дивизия 2 е следващата която няма да играя повече. Бях пуснал и друг фиш на който бях играл Мюнхен гладбах срещу Кайзерслаутерн. Водиха 1:0 и бяха с 2-ма човека повече. И допуснаха да ги изравнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 утре мисля, че е време ман сити да паднат у дома Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Оф божичко сега пък Страсбург пада от Метц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 повече няма да залагам под и над, най тъпия залог според мен. не стига, че са ниски коефициентите ами ако си ги цъкаш на лайфчета на голчета на полувреме шанса е доста по голям да земеш кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Всеки Петък пускам фиш за Петък и Събота, като в петък избирам един или два мача и останалите са в събота и подявалите никога не мога да хвана проклетите мачове в петък... Сега също натам върви. Тъпия Страсбург падаааа 0:2 ... А уе прости некъдърници да го духате уе... бахти как ма изнервят тия тъпанари цял сезон ена победа нямат и точно ся ша бият. Прости нещастници са тва .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Я кажете нещо свястно за утре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 От къде сте си изкарали тези Виза от коя банка е най-добре или всички са еднакви ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 За утре зася съм измислил Леверкузен 2 Хета 1 Рединг 1х Уотфорд 1 Какво мислите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 От къде сте си изкарали тези Виза от коя банка е най-добре или всички са еднакви ? В Централна Кооперативна ти я правят за 5 работни дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 За утре зася съм измислил Леверкузен 2 Хета 1 Рединг 1х Уотфорд 1 Какво мислите еми както винаги изглежда добре,ама нали знаеш..... няма 'ВЪЗМОЖНИ' неща с тоя ЕФУ Днес ме дънят такива мачове,където не съм си мислил,че е възможно. Преди да пусна си мислех да пусна 2 изненади с 3-4 лева,обаче изведнъж реших да игра 'НА СИГУРНО' и познайте кво стана... изненадите излизат,а 2та сигурни ме дънят (кьолн и страсбург) кво да говоря повече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Чудя се дали да пробвам система 2от3 със знак 1Х на мачовете на трите лидера: Сити - Арсенал Портсмут - Челси Тотнъм - Юнайтед От много чудене взех, че ги играх права колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 глупавият гол на херта ме лиши от печалба за днеска-арсенал-2,бирмингам-1,ливърпул-1,реал-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 И Страсбург барабар с всички франсета влиза в черния ми списък Eто какво пуснах Футбол Birmingham v Derby Match Prices Birmingham 1.60 Футбол Liverpool v Sunderland Match Prices Liverpool 1.25 Футбол Hamburger SV v Hannover 96 Match Prices Hamburger SV 1.70 Футбол Ivory Coast v Guinea Match Prices Ivory Coast 1.40 Футбол Newcastle v Middlesbrough Футбол Newcastle v Middlesbrough Match Prices Newcastle United 1.85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 аз малко попромених фиша в движение сток сити-кардиф-1 ман сити-арсенал-2 скънторп-чарлтън-2 палермо-ливорно-1 алмерия-реал-2 3лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 1 фиш Килмарнък - Селтик 2 хванат Ман сити - Арсенал 2 хванат Помпи - Челси 2 Бирнингам - Дарби 1 Странрър - Форфар над 2,5 Ливърпул - Съндърланд 1 Кадис - Тенерифе под 2.5 Алмерия - Реал М. 2 Бенфика - Насионал 1 2 фиш Арсенал и Селтик хванати Суонзи - Олдъм 1 (тука май ще изгоря.. ) Тотнъм - Манчестър 1 Бъри - М.К Донс 2 Кроули Таун - Дроилздън над 2.5 (вече хванат ) Ливърпул - Съндърланд 1\1 П.П 2-ри гол за Суонзи в 87-та минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 1 фиш Суонзи - Олдъм 1 (тука май ще изгоря.. ) така най обичам в 90тата айде успех дано днеска всички ги напердашим Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 От много чудене взех, че ги играх права колонка Пу, да се *** в алчния ***!!! Мислех да играя 2от3, мислех, мислех и накрая се ******.... Ливърпул да вземат да вкарват, че ме хващат нервите вече! ЕВАЛААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Няма какво, пак е ред за лапане..Не мога да повярвам за тия издънки в Англия.Но не трябва да забравяте, че Дарби са боклуци! ..а и след днешния кръг, не само те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Tottenham v Manchester UnitedMatch Prices Draw 3.40 Печели West Bromwich v BurnleyMatch Prices West Bromwich 1.60 Печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Пуул и Уотфорд поведоха с по 2:0, остава утре Нюкасъл да не загубят и ще съм мнооого доволен Въпреки заканата си да не играя повече нищо холандско, обмислям 1Х на Алкмаар и Аякс, съответно срещу ПСВ и Фейенорд. Големи мачове са това, на ПСБ ще им дойде много втора победа като гост на един от претендентите, а на Аякс ще им дойде много втора загуба като домакин на един от претендентите Коефициент 1.86 - заслужава си да се помисли по въпроса. Очевидно не си заслужава ПСВ поведоха с 2:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Оффф защо?!?!? Реал пада 0-2..Нямам думи! Играх Лфк Оувър,Хееренвеен 1,Уотфорд 1 и Реал 2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Еей баш Реал ли ще ме пре*бат ... баси... Алмериа са в някакъв огромен подем, ама все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.