frodo Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 аз напрао викам аякс да обръща, че няма на къде вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Дарби Каунти ... ??? Боже Ман сити са толкоз зле кат гости че напрао нямам думи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 аз напрао викам аякс да обръща, че няма на къде вече Ще обърнат!Вижада се, че напират към гола!Пък и Дарби са пълни боклуци, дори водят с автогол..Споко..ще се наредят нещата и ще пируваме!! Дали?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Ще обърнат!Вижада се, че напират към гола!Пък и Дарби са пълни боклуци, дори водят с автогол..Споко..ще се наредят нещата и ще пируваме!!Дали?! Също така Дано Ливърпул най-накрая направи първа победа от 1832 мача... Айде Ман сити 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Добреее Ситиии !! Йессс ! Започват полжителните неща, първо Сити изравниха, сега очаквам същото да сторят и Аякс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Обаче мунутка по минутка времето си върви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 0-2 .. Това е всичко свърши.Лека на всички.Другия път без Аякс Да и аз тези холандци ги понамразвам...винаги когато съм ги играл са ме дънили, но сега беше толкова логично да се заложи на Аякс... Каквото и да става не забравяйте, че Фейенорд, Аякс и Дарби К. са боклуци (!!Особено Дарби!!)Винаги когато ви мине през ума, че някой от тези отбори може да загуби, играйте смело срещу него!! За да разведря още малко обстановката! За събота: Ман Сити - Арсенал 2 Портсмут - Челси 2 Бирмингам - Дарби 1 Блякбърн - Евертън 2 Ливърпул - Съндърланд 1 Тотнъм - Ман Юн. над 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Край вече ПСВ води 2:0 реве ми се... Знаех си че не трябва да ги играя тия тъпаци холандците... винаги става противното... 0-2 .. Това е всичко свърши.Лека на всички.Другия път без Аякс Да и аз тези холандци ги понамразвам...винаги когато съм ги играл са ме дънили, но сега беше толкова логично да се заложи на Аякс... Каквото и да става не забравяйте, че Фейенорд, Аякс и Дарби К. са боклуци (!!Особено Дарби!!)Винаги когато ви мине през ума, че някой от тези отбори може да загуби, играйте смело срещу него!! Ами то е логика обаче... Аз много пъти ме издъниха и спрях да ги играя... ама викам си това е дерби. Но все пак този мач ме научи вече да не нарушавам приципите си. Повече никви холандци ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Повече никви холандци ! Съгласен съм! Може да сключим пакт Аз имах някакви резерви с оглед на онова 1:5 за Аякс като гост, ама откъде да знам, че пак ще има такова доминиране на гостите... Голяма мизерия е да изпуснеш мач, игран с двоен шанс Като гледам Пуул как се представят днес, мачът им срещу Съндърланд по всички правила на логиката трябва да е 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Съгласен съм! Може да сключим пакт Аз имах някакви резерви с оглед на онова 1:5 за Аякс като гост, ама откъде да знам, че пак ще има такова доминиране на гостите... Голяма мизерия е да изпуснеш мач, игран с двоен шанс Като гледам Пуул как се представят днес, мачът им срещу Съндърланд по всички правила на логиката трябва да е 1. Играя аз Аякс - Нак бреда 1. Връщам се от вънка пускам си компа надъхан че сигурно ше са били и кво ? 3:0 за Нак бреда... Играя Рода срещо последния Спарта Ротердам... И ги гледам как падат 0:3 И още мнозина пъти ме издънииха. От тук нататък вече няма да ги барна... Колко ли пари печели ефу от тия холандци... Охаааа Луузъпоол им вкараха в последната... Мале на къде отива света... Трябва сериозно да премисля нещата и да залагам на по-сигурни отбори които да печелят мачовете си Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 май доста хора изядохме дървото от аякс какво да се прави, явно няма да стават шампиони в холандия. а за ливърпул наистина си мисля, че вече трябва да бият Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 За днес завъртях пп/ки на Сенегал и Барселона: 11:11 Х1:11 11:Х1 Х1:Х1 Ако случайно има някой, който не е видял втория гол на Роналдо срещу Портсмут - http://www.d1g.com/video/show/1739519! Невероятен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Фейенорд са феноменални боклуци!Само те ме издъниха снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Фейенорд са феноменални боклуци!Само те ме издъниха снощи последните 3 тиража имам 4 фиша издънени за по 1 мач, общата им печалба щеше да бъде около 200лв за днеска пак набучих уникални тъпотии, то няма мачове дейба и трябва да ги играеш всичките 2 хокея: колпа-пеликаните-2 блус-тпс турку-1 африканците: сенегал-юар-1 тунис-ангола-1 и за допълнение, ако станат тия да се зариба яко последен мач на лайф: билбао-сантандер-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Атлетик клуб - Сантандер под 2.5 гола Гуартингета - Паулища над 2.5 гола Вашингтон Кепитълс - Монреал Канадиенс 2 П.П Атлетик води с 2:0 и почти изгубих... Но мога да се похваля че имам програма за утре Ето и прогнозите: Льо авър - Клермон под 2.5 коеф 1.55 Ханза - Байерн Мюнхен 2 коеф 1.4 Бирнингам - Дарби 1 коеф 1.6 Портсмут - Челси 2 коеф 1.65 Ризеспор - Бешикташ 2 коеф 1.65 Алмерия - Реал Мадрид 2 коеф 1.6 Ливърпул - Съндърланд 1 коеф 1.25 Бенфика - Насионал 1 коеф 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 за днеска: льо авър-клермон-1 виена кепитълс-йесенице-1-хокей омниуърлд-хелмонд-г/г ханза-байрн-под 2.5 нак бреда-твенте-под 2.5 това е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Фиша е пуснат.Изгорете с мен! Ман. Сити - Арсенал 2 Бирмингам - Дарби К. 1 Блякбърн - Евертън 2 Портсмут - Челси 2 Уигън - Уест Хям 2 Ливърпул - Съндърланд 1 Няма да ви казвам логиката за мачовете, защото: "Логиката е систематизиран метод за достигане до грешни изводи и заключения с увереност." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 От днес официално спирам залозите в ЕФУ и се пренасочвам към Спортингбет Съветвам и другите да спрат пълненето на гушата на Черепа.Спортингбет предлага по-високи коефициенти,повече възможности за залагания и е много по-удобно да играеш от вкъщи Иначе си мисля че Страсбург и Байерн ще си вземат мачовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Поредната ми "желязна" система Пуул 1 Нюкасъл 1Х Уотфорд 1Х Коефициент: 1,95 Залог: много, много Евро Мисля, че коментарът е излишен. Това са мачове, които ТРЯБВА да бъдат спечелени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 От днес официално спирам залозите в ЕФУ и се пренасочвам към Спортингбет Съветвам и другите да спрат пълненето на гушата на Черепа.Спортингбет предлага по-високи коефициенти,повече възможности за залагания и е много по-удобно да играеш от вкъщи Иначе си мисля че Страсбург и Байерн ще си вземат мачовете... и аз се надявах от днеска да пускам в спортингбета, ама тъпаните от банката още не са ми направили картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 5 работни дни искат и е готова...иначе в СПортингбет дават 5 евро/долари бонус за новаци...обяснено е на сайта как ти в каква валута ще си правиш акаунта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 sasho_1989 и frodo, надявам се, че преминаването ви към залози в Спортингбет няма да ни лиши от вашите коментари относно мачовете и вижданията ви за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Поредната ми "желязна" система Пуул 1 Нюкасъл 1Х Уотфорд 1Х Коефициент: 1,95 Залог: много, много Евро Мисля, че коментарът е излишен. Това са мачове, които ТРЯБВА да бъдат спечелени. Мисля че е грешка да играеш Уотфорд. Не са много убедителни като домакини. Последните 10 мача имат едва 1 победа като домакин. А на 26 януари играха пак срещу Улвс за ФА къп и загубиха с 1:4. И според мен мача не е сигурен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 sasho_1989 и frodo, надявам се, че преминаването ви към залози в Спортингбет няма да ни лиши от вашите коментари относно мачовете и вижданията ви за тях. стига бе, аз от 3-4 тиража не съм фащал освен на лайфчето малко ся точно са чуда дали да хода да пускам 1 на полувреме на мгладбах Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 sasho_1989 и frodo, надявам се, че преминаването ви към залози в Спортингбет няма да ни лиши от вашите коментари относно мачовете и вижданията ви за тях. Хехе-споко... Днес мисля че Страсбург и Байерн ще бият...другото ми е мъгла между другото те съветвам и ти да се включиш към Сбет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.