Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

След поредни умувания:

Торки - Хистън - Г/Г

Брикин - Хамилтън - 2

Еърдри - Калимарнък - над 2.5 гола

Гретна - Мортън - над 2.5 гола

Ако почна пак да мисля, вече няма да са тези мачове, а ще са други! :D

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Еххххххххх тези тъпи Хамилтън неможаха да бият :@

Да бе..Уфф..Нищо..Ако си забелязал за утре има яки мачлета! :)

Да бе..Уфф..Нищо..Ако си забелязал за утре има яки мачлета! :)

След 10 мин ще изложат програмата в офиц. сайт и ще ги видя. Еми дано утре да е печеливш ден... Тези Хамилтън... само слеската дружина чаках. Много по-труден очаквах да е мача на Килмарнък, ама то виж...

П.П Те и селската дружина не са си вкарали голове. Явно страйкера е бил спаднал :Д

П.П 2

Прогнозите ми за утре и други ден

Седан - Троа под 2.5

АФК Уимболдън - Боръмууд над 2.5

НЙ Айлендърс - Отава Сенаторс 2

Реджина - Милан 2 ( Къкъв коефицент само :Д )

Челси - Рединг 1

Дарби К. - Манчестър Сити 2

Уест Хям - Ливърпул 2 (Ай дано най-накрая бият тия :Д )

Сити и Пуул според мен са много рискови мачове. Дарби са абсолютни льольовци, ама може да измъкнат някое равенство. Колкото до Милан - те са един от отборите, за които повече никога няма да слагам пари :)

Малко разсъждения:

Аякс-ПСВ: Домакините са на 5 точки от ПСВ и загуба на собствен терен ще означава "Бай, бай, титла в Ередивизи!" :) Коеф за 1Х - 1,35.

Атлетико-Валенсия: Валенсия се представят доста слабо в първенството и не ми е ясно как са успели да измъкнат това 1:0 в първия мач за купата. Сега обаче са гости, а и не ми се вярва столичани да нямат претенции за тази купа. Още повече, че след това са домакини на опашкаря Мурсия, така че според мен в този мач ще се хвърлят яко за победа. Хендикап Атлетико -1: 3,20 ми звучи доста примамливо. И все пак коеф за 1Х: 1,2.

Евертън-Тотнъм: Статистиката за последните 4 мача между тези два отбора е доста интересна - и четирите пъти печели гостът. Време е факторът "домакинство" да си каже думата :) Карамелените участват в борбата за четвъртото място с Вила, Пуул и Сити, които имат наглед лесни мачове този кръг. Шпорите пък са точно по средата - без шансове за купи, без риск от отпадане. А и играта им не спори особено (освен срещу Арсенал за купата :( ). Коеф за 1Х: 1,35.

Дотук имаме 3 мача с 1Х - общ коеф ~2,2. За мен тази колонка е бетон и за пореден път ще изневеря на обещанието да не си залагам седмичната надница :lol:

Ювентус-Интер: нямам никаква идея :D Според мен този мач си е класическо 1Х2 - всичко може да се случи. Видя се, че и с човек по-малко Интер поведоха с 2:0. Очевидно е, че в момента са по-добрият отбор. Но пък Юве си е Юве, особено на свой терен. По отношение на под/над 2,5 гола - същата работа. Мачът може да се закучи 0:0, може и да има 4+ гола. Абе далеч от този мач :)

Заслужава си да се помисли и за МанЮ, Рейнджърс и Барселона.

един съвет от мен-не играй против тотнъм :)

иначе аякс ще си го играя 1 :D

след малко отивам до еврото и по някое време ще постна какво съм измъдрил

Днес съдбата ми каза, че тези мачове ще излезнат!! :lol:

Арсенал - Нюкясъл 1

Аякс - ПСВ 1

Челси - Рединг 1

Дарби К - Ман Сити 2 (Дарби са отрепки!)

Ман Юн - Портсмут 1

Айде успех на вскички! :pirate :ph34r:

казаха ми един мач за пари...единица на амиен-либурн. амиен в началото на сезона бяха в топ пет, а сега са сред изпадащите. направили няколко трансферни удъра зимата и сега се очаква да дръпнат напред. либурн са новаци във второта лига и са слабички. коефициента падна от 2 на 1.85. това е отложен мач, като миналия път коефициента беше 1.8 за амиен...ако на някой му се рискува на един мач, мисля че този е добър :)

иначе аз играх:

дарлингтън-акрингтън-1

ипсуич-плимут-1

болтън-фулъм-1

реджина-милан-2

челси-рединг-1

манчу-портсмут-1

2лв

нортхямптън-брайтън-1

транмиър-джилингам-1

атлетико-валенсия-1

аякс-псв-1

2лв

тая седмица ще ми е готова картата и ще се пусна малко по нета :punk

Ако ми бяха останали някакви в акаунта, щях да ги сложа на тях :) Уви, бутнах всичко на гореспоменатата колонка с три 1Х :zzz

Мъчно ми е за sincity :)

днеска докато чаках за една среща...отсреща имаше пункт и кво да правя пак набучих едни глупости, ама те пък да вземат за сега да вървят перфектно :laughing:

фанах Х на иран-коста рика и 2 на корея-чили, избяга ми Х на япония-босна, надъниха ги 3-0 за 10тина минути в средата на второто :bgrin:

тия 3 мача + 2 на арминия за купата са ми плаващи в система 1 от 4 :D

а сега твърдите:

волфсбург-шалке-Х/Х

евертън-тотнъм-2

юве-интер-Х/Х

майорка-хетафе-Х

с по 30 ст на колонка, чакам минимум 70-80лв от колонка :woot

днеска докато чаках за една среща...отсреща имаше пункт и кво да правя пак набучих едни глупости, ама те пък да вземат за сега да вървят перфектно :laughing:

фанах Х на иран-коста рика и 2 на корея-чили, избяга ми Х на япония-босна, надъниха ги 3-0 за 10тина минути в средата на второто :bgrin:

тия 3 мача + 2 на арминия за купата са ми плаващи в система 1 от 4 :D

а сега твърдите:

волфсбург-шалке-Х/Х

евертън-тотнъм-2

юве-интер-Х/Х

майорка-хетафе-Х

с по 30 ст на колонка, чакам минимум 70-80лв от колонка :woot

AHAHAHAHhaHAaHaHaH този фиш ако излезне ще се метна от високо, обещавам ХАхаХаХ :)

с добавката, че Х/Х е ПП КИ ...но предполагам че е това :)

МЪДЪРУЕЛ - СЕЛТИК - Отл

преди няма и 1 час го пуснах ..

някой може ли да ми каже за кога са го отложили .. т.е. дали ще е за утре или ще ми важи 1 коефициент ?

Ами то няма как Х/Х да ти е двоен шанс :Д ПП КИ е ;)

И не дей си милси че мачовете са чак толкоз невъзможни ;)

AHAHAHAHhaHAaHaHaH този фиш ако излезне ще се метна от високо, обещавам ХАхаХаХ :)

той фиша си беше чиста ебавка де :D

все пак фанах нещо от него :tongue

Puchi счита се за познат с коеф. 1

Хахха якичко .. секи път си пускам по минимум 3 мача ся за 1ви път да пусна само 2 и единия отложен :Д ..

Дано Сити поне бият 4е да зема 7-8лв. отгоре..

Аякс играят разконцентрирано и изглежда са на терена с някаква дефанзивна тактика, поне за сега.Забелязват се елементарни грешки в защита, стил "пилци".Очевидно разчитат на контраатаки.Надявам се да не ни издънят, че май всички сме го играли 1. :)

Edit: Поне рефера си личи, че подкрепя Аякс.Вече им измисли един корнер, и две странични хвърляния, както и няколко леки нарушения просто ги пропусна! :)

В Англия трябва да се оправят.Там играят днес орли срещу чевреи! :lol:

Edit2: Ох малее..... :( Тоба беше..вече всички можем да си надробим фишчетата на малки парченца, да ги залеем с малко топла водичка, да дробнем и сиренце и да изядем така с любов приготвената попара...

Ajax играят разконцентрирано и изглежда са на терена с някаква дефанзивна тактика, поне за сега.Забелязват се елементарни грешки в защита, стил "пилци".Очевидно разчитат на контраатаки.Надявам се да не ни издънят, че май всички сме го играли 1. :)

Включително и аз... Мноо малко голове в Англия единствен Ман води на Помпата...

Включително и аз... Мноо малко голове в Англия единствен Ман води на Помпата...

Не са само те бе :)

HT Chelsea 1 : 0 Reading

Но наистина са малко .. и точно този мач дето мислех че може да има смао 1 гол в мача вече е 2-0 .. Те Манчестър са излезнали със супер експериментарен състав :Д

Запътваме се към поредната загуба... Аякс губи срещу ПСВ :(

Дарби повежда на Ман сити ... Супер напрао...

Оле мале! Само тия мачове чакам...те и двата няма да излезнат...НЕЕЕЕЕЕ !!! :pirate :pirate :pirate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...