d3Mag Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 След поредни умувания: Торки - Хистън - Г/Г Брикин - Хамилтън - 2 Еърдри - Калимарнък - над 2.5 гола Гретна - Мортън - над 2.5 гола Ако почна пак да мисля, вече няма да са тези мачове, а ще са други! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Еххххххххх тези тъпи Хамилтън неможаха да бият :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Еххххххххх тези тъпи Хамилтън неможаха да бият :@ Да бе..Уфф..Нищо..Ако си забелязал за утре има яки мачлета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Да бе..Уфф..Нищо..Ако си забелязал за утре има яки мачлета! След 10 мин ще изложат програмата в офиц. сайт и ще ги видя. Еми дано утре да е печеливш ден... Тези Хамилтън... само слеската дружина чаках. Много по-труден очаквах да е мача на Килмарнък, ама то виж... П.П Те и селската дружина не са си вкарали голове. Явно страйкера е бил спаднал :Д П.П 2 Прогнозите ми за утре и други ден Седан - Троа под 2.5 АФК Уимболдън - Боръмууд над 2.5 НЙ Айлендърс - Отава Сенаторс 2 Реджина - Милан 2 ( Къкъв коефицент само :Д ) Челси - Рединг 1 Дарби К. - Манчестър Сити 2 Уест Хям - Ливърпул 2 (Ай дано най-накрая бият тия :Д ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Сити и Пуул според мен са много рискови мачове. Дарби са абсолютни льольовци, ама може да измъкнат някое равенство. Колкото до Милан - те са един от отборите, за които повече никога няма да слагам пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 хикса на мали-кот дивоар е 1.9 исках да го играя 0-0, ама тоя коефициент ме отказва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Малко разсъждения: Аякс-ПСВ: Домакините са на 5 точки от ПСВ и загуба на собствен терен ще означава "Бай, бай, титла в Ередивизи!" Коеф за 1Х - 1,35. Атлетико-Валенсия: Валенсия се представят доста слабо в първенството и не ми е ясно как са успели да измъкнат това 1:0 в първия мач за купата. Сега обаче са гости, а и не ми се вярва столичани да нямат претенции за тази купа. Още повече, че след това са домакини на опашкаря Мурсия, така че според мен в този мач ще се хвърлят яко за победа. Хендикап Атлетико -1: 3,20 ми звучи доста примамливо. И все пак коеф за 1Х: 1,2. Евертън-Тотнъм: Статистиката за последните 4 мача между тези два отбора е доста интересна - и четирите пъти печели гостът. Време е факторът "домакинство" да си каже думата Карамелените участват в борбата за четвъртото място с Вила, Пуул и Сити, които имат наглед лесни мачове този кръг. Шпорите пък са точно по средата - без шансове за купи, без риск от отпадане. А и играта им не спори особено (освен срещу Арсенал за купата ). Коеф за 1Х: 1,35. Дотук имаме 3 мача с 1Х - общ коеф ~2,2. За мен тази колонка е бетон и за пореден път ще изневеря на обещанието да не си залагам седмичната надница Ювентус-Интер: нямам никаква идея Според мен този мач си е класическо 1Х2 - всичко може да се случи. Видя се, че и с човек по-малко Интер поведоха с 2:0. Очевидно е, че в момента са по-добрият отбор. Но пък Юве си е Юве, особено на свой терен. По отношение на под/над 2,5 гола - същата работа. Мачът може да се закучи 0:0, може и да има 4+ гола. Абе далеч от този мач Заслужава си да се помисли и за МанЮ, Рейнджърс и Барселона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 един съвет от мен-не играй против тотнъм иначе аякс ще си го играя 1 след малко отивам до еврото и по някое време ще постна какво съм измъдрил Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Днес съдбата ми каза, че тези мачове ще излезнат!! Арсенал - Нюкясъл 1 Аякс - ПСВ 1 Челси - Рединг 1 Дарби К - Ман Сити 2 (Дарби са отрепки!) Ман Юн - Портсмут 1 Айде успех на вскички! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 казаха ми един мач за пари...единица на амиен-либурн. амиен в началото на сезона бяха в топ пет, а сега са сред изпадащите. направили няколко трансферни удъра зимата и сега се очаква да дръпнат напред. либурн са новаци във второта лига и са слабички. коефициента падна от 2 на 1.85. това е отложен мач, като миналия път коефициента беше 1.8 за амиен...ако на някой му се рискува на един мач, мисля че този е добър иначе аз играх: дарлингтън-акрингтън-1 ипсуич-плимут-1 болтън-фулъм-1 реджина-милан-2 челси-рединг-1 манчу-портсмут-1 2лв нортхямптън-брайтън-1 транмиър-джилингам-1 атлетико-валенсия-1 аякс-псв-1 2лв тая седмица ще ми е готова картата и ще се пусна малко по нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Портсмут е добър гост ... има 7 победи 1 равенство и 4 загуби. Това ще е изненадата в този кръг според мен. Манчестър Юн - Портсмут Х2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 амиен излезна...моят човек ги игра със 130лв мен ми се досвидяха парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Ако ми бяха останали някакви в акаунта, щях да ги сложа на тях Уви, бутнах всичко на гореспоменатата колонка с три 1Х Мъчно ми е за sincity Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 днеска докато чаках за една среща...отсреща имаше пункт и кво да правя пак набучих едни глупости, ама те пък да вземат за сега да вървят перфектно фанах Х на иран-коста рика и 2 на корея-чили, избяга ми Х на япония-босна, надъниха ги 3-0 за 10тина минути в средата на второто тия 3 мача + 2 на арминия за купата са ми плаващи в система 1 от 4 а сега твърдите: волфсбург-шалке-Х/Х евертън-тотнъм-2 юве-интер-Х/Х майорка-хетафе-Х с по 30 ст на колонка, чакам минимум 70-80лв от колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 днеска докато чаках за една среща...отсреща имаше пункт и кво да правя пак набучих едни глупости, ама те пък да вземат за сега да вървят перфектно фанах Х на иран-коста рика и 2 на корея-чили, избяга ми Х на япония-босна, надъниха ги 3-0 за 10тина минути в средата на второто тия 3 мача + 2 на арминия за купата са ми плаващи в система 1 от 4 а сега твърдите: волфсбург-шалке-Х/Х евертън-тотнъм-2 юве-интер-Х/Х майорка-хетафе-Х с по 30 ст на колонка, чакам минимум 70-80лв от колонка AHAHAHAHhaHAaHaHaH този фиш ако излезне ще се метна от високо, обещавам ХАхаХаХ с добавката, че Х/Х е ПП КИ ...но предполагам че е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 МЪДЪРУЕЛ - СЕЛТИК - Отл преди няма и 1 час го пуснах .. някой може ли да ми каже за кога са го отложили .. т.е. дали ще е за утре или ще ми важи 1 коефициент ? с добавката, че Х/Х е ПП КИ ...но предполагам че е това Ами то няма как Х/Х да ти е двоен шанс :Д ПП КИ е И не дей си милси че мачовете са чак толкоз невъзможни Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Реджина - Милан 2 Дарби - Ман сити 2 Уест Хям - Ливърпул 2 Аякс - ПСВ 1 Фламенго - Масае над 2.5 Puchi счита се за познат с коеф. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 AHAHAHAHhaHAaHaHaH този фиш ако излезне ще се метна от високо, обещавам ХАхаХаХ с добавката, че Х/Х е ПП КИ ...но предполагам че е това той фиша си беше чиста ебавка де все пак фанах нещо от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Puchi счита се за познат с коеф. 1 Хахха якичко .. секи път си пускам по минимум 3 мача ся за 1ви път да пусна само 2 и единия отложен :Д .. Дано Сити поне бият 4е да зема 7-8лв. отгоре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Аякс играят разконцентрирано и изглежда са на терена с някаква дефанзивна тактика, поне за сега.Забелязват се елементарни грешки в защита, стил "пилци".Очевидно разчитат на контраатаки.Надявам се да не ни издънят, че май всички сме го играли 1. Edit: Поне рефера си личи, че подкрепя Аякс.Вече им измисли един корнер, и две странични хвърляния, както и няколко леки нарушения просто ги пропусна! В Англия трябва да се оправят.Там играят днес орли срещу чевреи! Edit2: Ох малее..... Тоба беше..вече всички можем да си надробим фишчетата на малки парченца, да ги залеем с малко топла водичка, да дробнем и сиренце и да изядем така с любов приготвената попара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Ajax играят разконцентрирано и изглежда са на терена с някаква дефанзивна тактика, поне за сега.Забелязват се елементарни грешки в защита, стил "пилци".Очевидно разчитат на контраатаки.Надявам се да не ни издънят, че май всички сме го играли 1. Включително и аз... Мноо малко голове в Англия единствен Ман води на Помпата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Включително и аз... Мноо малко голове в Англия единствен Ман води на Помпата... Не са само те бе HT Chelsea 1 : 0 Reading Но наистина са малко .. и точно този мач дето мислех че може да има смао 1 гол в мача вече е 2-0 .. Те Манчестър са излезнали със супер експериментарен състав :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Запътваме се към поредната загуба... Аякс губи срещу ПСВ Дарби повежда на Ман сити ... Супер напрао... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Аякс ще изравни! Или ще си купя билет до Амстердам и ще разстрелям всички до един! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Запътваме се към поредната загуба... Аякс губи срещу ПСВ Дарби повежда на Ман сити ... Супер напрао... Оле мале! Само тия мачове чакам...те и двата няма да излезнат...НЕЕЕЕЕЕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.