Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Фродо що не хакнеш тия кинти на Гана шампион - и без тва са домакини и традицията показва че те почти винаги печелят турнира ;)

гана с тая игра и съдиите не могат да ги направят шампиони ;)

малко промених фиша в движение:

намибия-мароко-Х/2

мали-бенин-1

нигерия-кот дивоар-0-0

пуул-вила-0-0

1лв :punk

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

fordo ами напиши на фиша колко му е вероятността да стане, вземем и ние да се възползваме от тези мачлета ;) :P

Ммм това Пуул - Вила за точен 0-0... съмнява ме, ама ако стане те обявявам за Мастър! :)

fordo ами напиши на фиша колко му е вероятността да стане, вземем и ние да се възползваме от тези мачлета ;) :P

Ммм това Пуул - Вила за точен 0-0... съмнява ме, ама ако стане те обявявам за Мастър! :)

вероятността на фиша я определям като 25% да стане :D

мароко ша бият на 100%, надявам се да нямат късмет като ганайците вчера и да вкарат чак второто

мали-бенин-също на 100% победа за мали

нигерия-кот дивоар го виждам 75% Х, надявам са да е 0-0, което обаче е малко вероятно-и двата отбора са силни и вкарват...ще видим колко :devil

пуул-вила-пуул са си потенциални издънки и винаги могат да направят 0-0...никога няма да забравя тва 0-0 с бирмингам като домакин миналия сезон дето ми изяде суперджакпота :sick

ама то с 1лв освен да търсиш под вола теле друго не можеш да направиш ;)

иначе за днеска като твърди виждам под 2.5 на нигерия-кот дивоар и пуул-вила :)

Само дето мароканците не са ганайци и си оплетоха кошницата още в 5-тата минута :)

За днес ги играх тях + победа за Пуул. В никакъв случай няма да свърши 0:0, залагам си кутията със солети :) Нещо повече, пуснах ги и отделно за 4+ гола.

Само дето мароканците не са ганайци и си оплетоха кошницата още в 5-тата минута :)

За днес ги играх тях + победа за Пуул. В никакъв случай няма да свърши 0:0, залагам си кутията със солети :) Нещо повече, пуснах ги и отделно за 4+ гола.

аз още вчера казах, че мача на мароко е за пари ;)

само дето ти оплете кошницата, а аз моята я напълних с ако :lol:

Аз съвсем умишлено пуснах един Х при коеф 5,5 :)

При 1:2 бая се опулих, но бях сигурен, че ще изравнят, и затова бутнах още малко при коеф 3,2. В общи линии съм доволен :D

Голът на Крауч - обърнете внимание на реакцията на коментатора :) - http://www.d1g.com/video/show/1710820

Аз пуснах следните мачове на 1Х, общ коеф 5.

Бока - Расинг

Египет - Камерун

АЗ - НАК

Вилем - Витес

Тотнъм - Арсенал

Чудя се дали да не играя последния мач под 2,5, ама като ги знам тия лондонски дербита, не ми се ще да рискувам.

Ами аз вече от един месец не играя холандски футбол освен мачове под/над 2.5

И да ви дам един съвет... Преди да играете Аякс, ПСВ, Фейнорд или Аз или който да е фаворит... просто се замислете.

както казах без сериозни залози вече :D

бях в пункта и се удържах да пусна само първи гол за сенегал второто с 3лв и 2 гола общо второто с 2лв :rolleyes:

равносметката-бира и кафенце на аванта и малко джобни за цигарки :laughing:

В последния момент се реших да не играя Милан да бие а да играя Еве - Челси под 2.5 Иначе Хващам Лион, хващам Рос Каунти. Имам още доста мачове. От утре съм играл Мароко да победи.

за утре много добри мачове: твърди единици на кот дивоар и нигерия, по 1.25 и 1.8 са коефициентите по програма :)

Няма какво да увъртаме...колко пари ще слагаш!! :D

Няма какво да увъртаме...колко пари ще слагаш!! :D

22лв :D

другите ми трябват и не искам да ги губя :bgrin:

цъкнах ги на коефициентите по програма :punk

Цитат от sportingbet:

АРСЕНАЛ – НЮКЯСЪЛ

Единственият шанс на топчиите да продължат е победа в този мач, и загуба на Севиля в Прага. Стяуа загуби шансовете си дори и за място в УЕФА Купа и едва ли ще затруднят домакините си тази вечер.

Ъъъъъ? :unsure: :blink: :wacko:

кое полувреме ша има повечко голове на кот дивоар, това е въпросът :tongue

че не ми стигат кинтите да играя първо и ако не стане да повторя второто :bgrin:

кое полувреме ша има повечко голове на кот дивоар, това е въпросът :tongue

че не ми стигат кинтите да играя първо и ако не стане да повторя второто :bgrin:

Кот дивуар ще бие... Но дали с 1:0 дали с 5:0 е трудно да се каже... също и кое полувреме ще се вкарат повече голове...

Ами няма какво да си играем на дребно...за утре ще направя фиш с 50 коефициент с мачове ПП/КИ..пък каквото стане! ;)

Ще едитна утре, за да си кажа вижданията за мачлетата :)

Ентусиаст :)

Аз като че ли все по-сериозно започвам да се насочвам към "тактиката": 3 мача с двоен шанс ~ коеф 2. Засега действа безотказно, с изключение на простаците Алкмаар, които и срещу телета да играят, пак няма да заложа на тях! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...