Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Всеки мач е хем "сигурен", хем не е..Зависи кой, от какъв ъгъл разглежда двубоя.Всеки от нас е залагал на "сигурни" и е ял дървото с по няколко на нула.Трябва едно нещо да се разбере..сигурен мач няма, но обедително втълпяване/самоубеждение има!

Айде, който е сложил днеска нещо да излиза, че да избива събото-неделните разбити мечти :P

В последен мач от 12-ият кръг на Португалската Суперлига един срещу друг се изправят 5-ият срещу 15-ият във временното подреждане.Домакините от Витория Гимараеш са с равен брой точки с 3-тия и 4-тия, съответно Спортинг Лисабон и Витория Сетубал и единствено заради по-лошата си голова разлика не са в зона Шампионска Лига.В последния си двубой у дома те не успяха да победят отбора на Пасош Ферейра и ще има за какво да се реваншират пред привържениците си.Гостите от Академика пък имат отбелязани едва две попадения далеч от дома и логично се намират в зоната на изпадащите, заемайки предпоследното място.Домакините пък нямат поражение пред собствена публика от началото на сезона и имат допуснати едва два гола в мрежата си.По този показател те са на 2-ро място след лидера Порто.В последното гостуване на Академика на този стадион те успяха да измъкнат точката, но сега тима на Виториа Гимараеш се намира в далеч по-добро състояние.Прогноза- 1

Тва е една прогноза от winner-а .. и аз мисля че тоя мач трябва да излезе 1цата .. :)

Ами доста добре се е обосновал автора.Не знам как в при другите букита, ама в Еврофутбола коефициента е малък.Все пак, ако си го играеш на сингъл с десетки левове ще се получат добри пари. ;)

Играл съм:

Дъбница - Спартак Търнова - По-малко от 2.5 гола (от доста не съм играл е-фу и нз кви са тия ама изглежда некфо дерби де няма се вкарат мн голове)

Момпелие - Нант - По-малко от 2.5 (там попринцип стават бая Х-ове и с малко голове )

Ман. Ютд - Фулъм - Един от двата теам-а да не отбележи гол. ( Фулъм няма победа навънка и ся няма да вкарат гол на Ман)

Скънторп - Блякпул - По-малко от 2.5 ( тук мое съм сгрешил ама просто го играх. Мн равностойни отбори дано си не вкарат гол)

LaZiaN40 успех с мачовете!Щом не си играл от доста време, може днес късмета да те дебне! :)

И аз си мислех за Ман. Ютд - Фулъм - Н/Г, но така и не си харесах още мачове и не ги пуснах.Днес ще съм само наблюдаващ.

Мерси

То аз тази Събота и Неделя играх ама нямах късмет с фаворитите. Но сега за пръв път играя тази игра с по-малко или повече голове. Преди година много играех всеки ден тогава още нямаше възможност да залагаш така. И се ся се надявам първия път да е печеливш :)

Тези мачове са обратното на отложени (или нещо такова :D ) - пренасрочени са.

Просто ще се играят тази седмица, а не другата ;]

какво става, защо има само 2 мача от шл :wacko:

Просто Милан ще участва на Световонто крубно първенство другата седмица и затова са изместени ;)

Иначе ако Милан играят феърплей и си бият Селтик,Шахтьор при победа продължава :devil

вчера гепих единичката на милан-тва 2.55 дето го бяха сложили просто беше задължително за игра :punk

днеска си чакам двойката на атлетико мадрид и да зема някоя кинта :D

Залог: 4 лв.

АРИС - СПОРТИНГ БРАГА (Под 2.5 )

ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА - БОЛТЪН (Под 2.5)

ОЛБОРГ - ХЕТАФЕ (Под 2.5 )

АУСТРИЯ ВИЕНА - ПАНИОНИОС (Под 2.5)

КИДЪРМИНСТЪР - КЕМБРИДЖ ЮН. 2

ЕМПОЛИ - ЮВЕНТУС 2

Печалба: 106 лв.

Ае викам да ги пробвам...

вчера гепих единичката на милан-тва 2.55 дето го бяха сложили просто беше задължително за игра :punk

днеска си чакам двойката на атлетико мадрид и да зема някоя кинта :D

Честито ^^ :)

И аз си мисля да играя двойката на Пуул,но след тази загуба от Рединг и победата на Марсилия над Монако 2-0 нещо се разколебавам.ВЯрно,че това е мачът на сезона за Пуул и големите са големи именно когато са притиснати до стената,но все пак :unsure:

Абе те наистина може да са надъхани обаче Ливърпуул са 6 пъти по-надъхани пък за загубата от Рединг-тя дойде в следствие на това че Бенитес беше решил да запази повечето играчи точно за този мач

мачът е троен според мен.аз няма да го играя.сега гледах програмата и нищо не ми хвана окото...сигурно ще пусна 1лв от келешлък

Аз пък ги набутах 11 мача :Д

Лозана - Сиер Анивие 1

Висп - Тюрго 1

Тва са хокей някви :Д

Челси - Валенсия под 2.5

Марсилия - Ливърпул под2.5

Порто - Бешикташ 1

Реал Мадрид - Лацио 1

Саутенд - Оксфорд 1

Чейстаун - Порт Вейл 2

И 3 мача от утре

Локо сф - Спартак Варна 1

Банско - Черно море 2

Арсенал - Стяуа 1

Лично за мен Марсилия-Ливърпуул не е под 2.5 щот Пуул ша гледат пак да надуят шушоните на противника и по сигурен и безапелационен начин да си осигорят победата

Лично за мен Марсилия-Ливърпуул не е под 2.5 щот Пуул ша гледат пак да надуят шушоните на противника и по сигурен и безапелационен начин да си осигорят победата

А бе не подценявай французите.

А за твоите мачове смятам че изобщо не е добра идея да се играе Челси - Валенсия единица, защото Челси е 1-ви с 4точки преднина и има мач с Арсенал в неделя и се възможно Авраам Грант да запази някой от титулярите...

Еее бахти няма късмет с тва (под 2.5 гола) Ливърпул повежда... начи вече за трети пореден път кат пускам мачове под 2.5 гола и до 5-тата минута има гол.

Dunc пожелавам ти Челси да бие с 1:0 или 2:0

мерси обаче на-прав са оказа ма и аз сгреших че го пуснах тоя мач при положение че те си бяха сигурни и нямаше за кво да се борат

Еми сега гледам репортажа. Челси ги размаза просто. Гредии... Райт Филипс пропуска на празна врата. И още мн положения наистина нямаш късмет...

П.П 3 греди общо удря Челси

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...