puchi Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 за пръв пат тази година фащам от евротурнирите-валенсия и челси -под 2.5, милан и реал- над 2.5 и вердер 1 Честито мен вече 2 фиша ми изгърмяха Остана 3тия ЛЕВЕРКУЗЕН - ТУЛУЗА 1 АНДЕРЛЕХТ - АПОЕЛ ТЕЛ АВИВ 1 ТОТНЪМ - ХЕТАФЕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 За днес и утре...уж "сигурни" Рома - Спортинг 1 Челси - Шалке 1 Бешикташ - Пуул 2 Бенфика - Селтик 1 Милан - Шахтьор 1 с добра сума Ето кой единствен изяде печалбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Не трябваше и да си го помисляш, че Пуул ще печелят ;\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Не трябваше и да си го помисляш, че Пуул ще печелят ;\ И мен Пуул ме дънат на единия фиш ... Що да не си мисли че ще спечелят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Турските отбори по принцип в домакинските мачове са много здрави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Знаех си, че Пуул няма да вземат трите точки и затова не пуснах никакъв фиш вчера..ето това е печалба!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 не залагайте за ливърпул бе хора.те си казаха, че тази година няма да се хвърлят за кеш един приятел не ме послуша и пуул го издъниха за 660лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 ти остави ливърпуул .. ми валенсия баси как можаха да паднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 beshiktash liverpool si beshe pyk nai chistata 1-ca v celiqt tiraj s ogled na predishniqt dvuboi v koito liverpool biha po nqkyv kasmet s 3-2 ;] spored men pone de Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 beshiktash liverpool si beshe pyk nai chistata 1-ca v celiqt tiraj s ogled na predishniqt dvuboi v koito liverpool biha po nqkyv kasmet s 3-2 ;] spored men pone de хахахха Баш най-чистата 1ца е много силно да се каже .. 1ца са сложили тези които са търсели изненадата Сички други или не са го играли или са пуснали 2 или Х2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 beshiktash liverpool si beshe pyk nai chistata 1-ca v celiqt tiraj s ogled na predishniqt dvuboi v koito liverpool biha po nqkyv kasmet s 3-2 ;] spored men pone de Защо тогава не тегли един заем и да станеш милионер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ти остави ливърпуул .. ми валенсия баси как можаха да паднат А Тотнъм ... Само те ме дънат ... Как може да са такива смешници .... тцттцт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 За днес пускам : ХЕРТА - БОХУМ 1 ЩУТГАРТ - ЛЕВЕРКУЗЕН Над 2.5 ВОЛФСБУРГ - НЮРНБЕРГ 1 МАН. ЮН. - МИДЪЛЗБРО Н/Г ЙОУВИЛ Т. - СУОНЗИ Над 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 От мен за днеска една системка 2 от 5 МЕТЦ - НАНСИ 2 РЕДИНГ - НЮКЯСЪЛ 2 НАПОЛИ - ЮВЕНТУС 2 СЪНДЪРЛАНД - ФУЛЪМ 1 ТОТНЪМ - БЛЯКБЪРН 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Кои са твърдите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Кои са твърдите? 2 от 5 без твърди мачове за 1.10 (10 колонки + права по 10 ст на колонка) май нещо такова се падаше .. За ся 0 от 3 Не е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 тоя тираж фанах на лайфа в петък 10лв, но фишовете ми за петък и за събота изгоряха за по един мач за днеска съм пуснал-2 на аякс и спартак москва,1 на милан и на тотнъм в другия фиш фащам от вчера 1 на торино и днаска чакам 2 на астън вила и фиорентина и 1 на лацио. това е от мен.успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 От мен за днеска една системка 2 от 5 МЕТЦ - НАНСИ 2 РЕДИНГ - НЮКЯСЪЛ 2 НАПОЛИ - ЮВЕНТУС 2 СЪНДЪРЛАНД - ФУЛЪМ 1 ТОТНЪМ - БЛЯКБЪРН 1 Хахаххаха 0 от 5 .. баш така не съм бил от много време Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 аз предпочитам точно така-всички мачове да ме издънят, отколкото само един по малко ме е яд...пък и това си е постижение да не фанеш нито един от 5, рядко се случва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 мм да и аз така по-лесно бих преглътнал неуспеха от колкото да ме издъни само 1 мач и тогава подивявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Жалко, че аз не мога да се похваля с това. В повечето случаи не един мач, ами един гол ме дъни.... ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ами честно да ви кажа .. дали няма да фанеш нито 1 мач или ще те издъни само 1 ... парите си отиват .. Наистина като е само 1 е по кофти тръпка .. Но в крайна сметка .. се гориш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Едно е да ти издъни един от първите ти мачове във фиша и да си спокоен,че ще гледаш с кеф мачовете докрая и няма да си трошиш нервите излишно,и съвсем друго да изгориш в 90+ примерно,когато вече си мислиш какво ще си купиш с "печалбата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Едно е да ти издъни един от първите ти мачове във фиша и да си спокоен,че ще гледаш с кеф мачовете докрая и няма да си трошиш нервите излишно,и съвсем друго да изгориш в 90+ примерно,когато вече си мислиш какво ще си купиш с "печалбата" Да това ми се случва всъщност доста често..последния мач интервала 88-90+ мин, отбора за който съм заложил води в резултата...и.....и..свършва "Х"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Е....ако ми изгори първия мач от фиш няма и да си играя да гледам останалите мачове(които често и няма да ми пука как ще завършат), просто защото тръпката я няма вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.