puchi Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 За днес : КАЙЗЕРСЛАУТЕРН - ПАДЕРБОРН 1 КОРК СИТИ - ЛОНГФОРД Т. 1 ДРОИДА - ДЕРИ СИТИ 1 За утре : ЕВЕРТЪН - МАН. ЮН. 2 ПОРТСМУТ - ЛИВЪРПУЛ 2 ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ 1 Т'ва съм пуснал днеска .. КАЙЗЕРСЛАУТЕРН - ПАДЕРБОРН -- 1 Макар че насякъде го дават че мача е троен , но аз мисля че КАЙЗЕРСЛАУТЕРН ще бият спокойно ! Иначе 2ката е в отговор на твоя пост за лайфа от 7 часа ... ( Дортмунд - Вердер ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Т'ва съм пуснал днеска .. КАЙЗЕРСЛАУТЕРН - ПАДЕРБОРН -- 1 Макар че насякъде го дават че мача е троен , но аз мисля че КАЙЗЕРСЛАУТЕРН ще бият спокойно ! Иначе 2ката е в отговор на твоя пост за лайфа от 7 часа ... ( Дортмунд - Вердер ) дортмунд-вердер ги дават от 21.30ч, кайзерите са от 19ч... имам 2 часа да реша дали да ги бича на лайфа притеснява ме само, че падерборн още нямат отбелязан гол Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 дортмунд-вердер ги дават от 21.30ч, кайзерите са от 19ч...имам 2 часа да реша дали да ги бича на лайфа притеснява ме само, че падерборн още нямат отбелязан гол Оффф да верно бе .. Моя грешка ... Щото си гледам на програмата СДП3 1вия мач е Дортмунд - Вердер - LIVE и помислих че те са от 19.00 Ами поне според мен Кайзерите ще бият 2-0 чисто без много много проблеми ... макар че всичко е възможно в футбола .. и особенно като играя някой "твърд" мач много често стават изненади Но се пак вчера ми се усихна и на мен къмета малко и хванах сички мачове от системката , даже не съм си зел още и парите .. нямаше кво да права снощи и пуснах така на базик те па зеха че излезнаха .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Хем всеки път си казвам, че няма да залагам на повече от 2 мача в права колона, хем сега пак се олях. Играх следните мачове: Евертън - МанЮ - 1Х Тотнъм - Арсенал - 1Х Съндърланд - Рединг - 1Х Челси - Блякбърн - 1 Хераклес - Аякс - 2 Реал Мадрид - Алмерия - над 2,5 гола Общ коеф: малко над 12. Сигурно пак ще изгърмя с един мач и то най-вероятно ще е Арсенал (като играя против тях много наказват), затова отпуснах от кесията само 10 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 за пръв път от доста време системата ми да е лом от сякъде за днеска ще се бъзна леко с 1 на евертън, Х на ливърпул и Х на арсенал Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 за пръв път от доста време системата ми да е лом от сякъде за днеска ще се бъзна леко с 1 на евертън, Х на ливърпул и Х на арсенал Мен Пуул ме издъниха днеска ... А за ся и другия фиш ми гори .. Много кофти седмица ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Що всички подценявате Юнайтед Затва си патите,пичове иначе баварците ми го надъниха...неочаквано Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Що всички подценявате Юнайтед Затва си патите,пичове иначе баварците ми го надъниха...неочаквано Аз Юнайтед ги бях играл твърд в системата , ама за жалост другия твърд ми беше 2ката за Пуул .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Кажете какви мачове ще слагате днеска.Взема да си харесам нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 за днеска съм бъзнал една системка: кастейон-малага-Хтв майнц-фрайбург-1/1тв ла коруня-бетис-1/1тв аахен-мюнхен-1/2 мидтиланд-одензе-2:2 мурсия-атлетико мадрид-1/Х майрка-виляреал-Х/1 1 от 4 с по 50ст Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Аз за днеска се чуда дали да не играя 1цата на Ман.Сити на сингълче с малко повечко кинти ... Други предложения ? Мисля си и за 1 системка 2/5 само "Х"сове .. : МОНАКО - П.С.Ж. ДУИСБУРГ - ХЕРТА МУРСИЯ - АТЛ. МАДРИД МАЙОРКА - ВИЛЯРЕАЛ ЕСПАНЬОЛ - ХЕТАФЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Момчета, айде да пообясните нещо повече за тези системи, че ми писнаха правите колонки. В смисъл какво представляват и как се изчислява коефицента при тях, защото не намерих информация в нета. Мерси много предварително и успех с мачовете днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Да, ако може да обясните, че и на мен ми омръзнаха тия прави да свършват криво.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 ами питайте какво точно да обясним... аз например пускам най често система 2 от 4 или 2 от 5.2 от 4 е 6 колонки,2 от 5 е 10 колонки.и при двете трябва да имаш 2 познати, за да земеш нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 ами питайте какво точно да обясним...аз например пускам най често система 2 от 4 или 2 от 5.2 от 4 е 6 колонки,2 от 5 е 10 колонки.и при двете трябва да имаш 2 познати, за да земеш нещо... А такива системи има ли в Sportingbet Online? Щото там са някви с имена и аз като първия идиот пускам само колонки...и познай...повечето пъти не излизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 за днеска съм бъзнал една системка:кастейон-малага-Хтв майнц-фрайбург-1/1тв ла коруня-бетис-1/1тв аахен-мюнхен-1/2 мидтиланд-одензе-2:2 мурсия-атлетико мадрид-1/Х майрка-виляреал-Х/1 1 от 4 с по 50ст бах мамка му оптимист до мозъка на костите Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 бах мамка му оптимист до мозъка на костите ами вече реших така да играя-само за спорта за днеска: го ахед-валвийк-1 розендаал-цволе-1 нант-седан-1 дарби-нюкасъл-2 2лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Мачове за днес: Литекс-Хамбург 2 /но си мисля да пусна отделен фиш с 1 / Порто-Ливърпул 2 /колебая се и за Х/ Реал М.-Вердер 1 Милан- Бенфика 1 Челси- Розенборг 1 Лошото е, че от всички мачове само Челси и Реал ми се струват сигурни. Още се чудя как да ги пусна и дали да не прасна система 3 от 5. И въпрос- ако пусна система 3 от пет кое трябва да маркирам в поле СПК? предполагам 3, но не съм сигурен. Освен това в поле множител- искам да сложа 10 лева=> трябва да маркирам 100 или...? /За множител разбрах- маркирам 10/. Изникна още един върпос- как се изчислява печалбата? примерно хващам 3 мача-умножавам по общия залог или по залога,който се пада на колонка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Мачове за днес: Литекс-Хамбург 2 /но си мисля да пусна отделен фиш с 1 / Порто-Ливърпул 2 /колебая се и за Х/ Реал М.-Вердер 1 Милан- Бенфика 1 Челси- Розенборг 1 Лошото е, че от всички мачове само Челси и Реал ми се струват сигурни. Още се чудя как да ги пусна и дали да не прасна система 3 от 5. И въпрос- ако пусна система 3 от пет кое трябва да маркирам в поле СПК? предполагам 3, но не съм сигурен. Освен това в поле множител- искам да сложа 10 лева=> трябва да маркирам 100 или...? /За множител разбрах- маркирам 10/. Изникна още един върпос- как се изчислява печалбата? примерно хващам 3 мача-умножавам по общия залог или по залога,който се пада на колонка? маркираш 3 за системата 10лв са равни на 1лв на колонка, щото са 10 колонки, маркираш залога на колонка, а не общия който искаш да направиш печалбата при 3 познати са ти коефициентите на тия мачове по залога на колонка аз съм пуснал един фиш за целия тираж: Ланс-Копенхаген-1тв Ареснал-Севиля-1тв АЕК-залцбург-1тв Олимпиакос-Лацио-1 Тампере-Бордо-1 Динамо-Аякс-2 Абърдийн-Днепър-1 3 от 4 е по 50ст на колонка-2лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Тампере-Бордо-1 ей тоя мач ще те избрули фродо тампере се измъкнаха на левски ама бордо няма да ги жалят за човека с системата батка ако пуснеш тоя фиш 3 от 5 ще си адски мнгоо вътре в системите се играят коефиценти над 2 а на 3 от 5-те мача коефицента е 1.3, че и по малко намери други мачове и ги пише 3-те мача като твърди и пак си я пусни 3 от 5 смао че 3 твърди и с по левче на колонка така дори само 3 да хванеш от системата + твърдите ще си земеш- парите, че и отгоре аз за днеска съм решил само да пусне шахтьор 1-ца с малко парички в спортингбет , комбинирано с първи голмайстор кристиано лукарели Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 ей тоя мач ще те избрули фродо тампере се измъкнаха на левски ама бордо няма да ги жалят абе те другите да излязат бтв тоя мач съм го пуснал нарочно заради един прител, който каза че ще го твари на 2ка.аз пък си го мисля 1чка Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 абе те другите да излязат бтв тоя мач съм го пуснал нарочно заради един прител, който каза че ще го твари на 2ка.аз пък си го мисля 1чка нека излязат ама за тоя съм 99% сигурен, че няма да стане 1-ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Аз предлагам сандвичите да се стягат, че ще ми отиде единия фиЖ! Гнусност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 ХАмбургите ми влезоха в торбата Сега чакаме Шл вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Не ми остана врема да пусна фиш....което май е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.