Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

За днес :

КАЙЗЕРСЛАУТЕРН - ПАДЕРБОРН 1

КОРК СИТИ - ЛОНГФОРД Т. 1

ДРОИДА - ДЕРИ СИТИ 1

За утре :

ЕВЕРТЪН - МАН. ЮН. 2

ПОРТСМУТ - ЛИВЪРПУЛ 2

ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ 1

Т'ва съм пуснал днеска ..

КАЙЗЕРСЛАУТЕРН - ПАДЕРБОРН -- 1

Макар че насякъде го дават че мача е троен , но аз мисля че КАЙЗЕРСЛАУТЕРН ще бият спокойно ! :)

Иначе 2ката е в отговор на твоя пост за лайфа от 7 часа ... ( Дортмунд - Вердер ) ;)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Т'ва съм пуснал днеска ..

КАЙЗЕРСЛАУТЕРН - ПАДЕРБОРН -- 1

Макар че насякъде го дават че мача е троен , но аз мисля че КАЙЗЕРСЛАУТЕРН ще бият спокойно ! :)

Иначе 2ката е в отговор на твоя пост за лайфа от 7 часа ... ( Дортмунд - Вердер ) ;)

дортмунд-вердер ги дават от 21.30ч, кайзерите са от 19ч...

имам 2 часа да реша дали да ги бича на лайфа :unsure:

притеснява ме само, че падерборн още нямат отбелязан гол :bgrin:

дортмунд-вердер ги дават от 21.30ч, кайзерите са от 19ч...

имам 2 часа да реша дали да ги бича на лайфа :unsure:

притеснява ме само, че падерборн още нямат отбелязан гол :bgrin:

Оффф да верно бе .. Моя грешка ... Щото си гледам на програмата СДП3 1вия мач е Дортмунд - Вердер - LIVE и помислих че те са от 19.00

Ами поне според мен Кайзерите ще бият 2-0 чисто без много много проблеми ... макар че всичко е възможно в футбола .. и особенно като играя някой "твърд" мач много често стават изненади :laughing: :cry :angry1 :sick :wacko:

Но се пак вчера ми се усихна и на мен къмета малко и хванах сички мачове от системката , даже не съм си зел още и парите .. нямаше кво да права снощи и пуснах така на базик те па зеха че излезнаха .... :)

Хем всеки път си казвам, че няма да залагам на повече от 2 мача в права колона, хем сега пак се олях. Играх следните мачове:

Евертън - МанЮ - 1Х

Тотнъм - Арсенал - 1Х

Съндърланд - Рединг - 1Х

Челси - Блякбърн - 1

Хераклес - Аякс - 2

Реал Мадрид - Алмерия - над 2,5 гола

Общ коеф: малко над 12. Сигурно пак ще изгърмя с един мач и то най-вероятно ще е Арсенал (като играя против тях много наказват), затова отпуснах от кесията само 10 евро :)

за пръв път от доста време системата ми да е лом от сякъде :sick

за днеска ще се бъзна леко с 1 на евертън, Х на ливърпул и Х на арсенал

за пръв път от доста време системата ми да е лом от сякъде :sick

за днеска ще се бъзна леко с 1 на евертън, Х на ливърпул и Х на арсенал

Мен Пуул ме издъниха днеска ...

А за ся и другия фиш ми гори .. Много кофти седмица ...

Що всички подценявате Юнайтед :blink: Затва си патите,пичове :)

иначе баварците ми го надъниха...неочаквано

Аз Юнайтед ги бях играл твърд в системата , ама за жалост другия твърд ми беше 2ката за Пуул ....

за днеска съм бъзнал една системка:

кастейон-малага-Хтв

майнц-фрайбург-1/1тв

ла коруня-бетис-1/1тв

аахен-мюнхен-1/2

мидтиланд-одензе-2:2

мурсия-атлетико мадрид-1/Х

майрка-виляреал-Х/1

1 от 4 с по 50ст :zzz

Аз за днеска се чуда дали да не играя 1цата на Ман.Сити на сингълче с малко повечко кинти ...

Други предложения ? :)

Мисля си и за 1 системка 2/5 само "Х"сове .. :

МОНАКО - П.С.Ж.

ДУИСБУРГ - ХЕРТА

МУРСИЯ - АТЛ. МАДРИД

МАЙОРКА - ВИЛЯРЕАЛ

ЕСПАНЬОЛ - ХЕТАФЕ

Момчета, айде да пообясните нещо повече за тези системи, че ми писнаха правите колонки. В смисъл какво представляват и как се изчислява коефицента при тях, защото не намерих информация в нета. Мерси много предварително и успех с мачовете днес!

ами питайте какво точно да обясним...

аз например пускам най често система 2 от 4 или 2 от 5.2 от 4 е 6 колонки,2 от 5 е 10 колонки.и при двете трябва да имаш 2 познати, за да земеш нещо...

ами питайте какво точно да обясним...

аз например пускам най често система 2 от 4 или 2 от 5.2 от 4 е 6 колонки,2 от 5 е 10 колонки.и при двете трябва да имаш 2 познати, за да земеш нещо...

А такива системи има ли в Sportingbet Online? Щото там са някви с имена и аз като първия идиот пускам само колонки...и познай...повечето пъти не излизат :laughing:

за днеска съм бъзнал една системка:

кастейон-малага-Хтв

майнц-фрайбург-1/1тв

ла коруня-бетис-1/1тв

аахен-мюнхен-1/2

мидтиланд-одензе-2:2

мурсия-атлетико мадрид-1/Х

майрка-виляреал-Х/1

1 от 4 с по 50ст :zzz

бах мамка му :) оптимист до мозъка на костите :) :punk :punk

бах мамка му :) оптимист до мозъка на костите :) :punk :punk

ами вече реших така да играя-само за спорта :tongue

за днеска:

го ахед-валвийк-1

розендаал-цволе-1

нант-седан-1

дарби-нюкасъл-2

2лв :zzz

Мачове за днес:

Литекс-Хамбург 2 /но си мисля да пусна отделен фиш с 1 /

Порто-Ливърпул 2 /колебая се и за Х/

Реал М.-Вердер 1

Милан- Бенфика 1

Челси- Розенборг 1

Лошото е, че от всички мачове само Челси и Реал ми се струват сигурни. Още се чудя как да ги пусна и дали да не прасна система 3 от 5.

И въпрос- ако пусна система 3 от пет кое трябва да маркирам в поле СПК? предполагам 3, но не съм сигурен. Освен това в поле множител- искам да сложа 10 лева=> трябва да маркирам 100 или...? /За множител разбрах- маркирам 10/.

Изникна още един върпос- как се изчислява печалбата? примерно хващам 3 мача-умножавам по общия залог или по залога,който се пада на колонка?

Мачове за днес:

Литекс-Хамбург 2 /но си мисля да пусна отделен фиш с 1 /

Порто-Ливърпул 2 /колебая се и за Х/

Реал М.-Вердер 1

Милан- Бенфика 1

Челси- Розенборг 1

Лошото е, че от всички мачове само Челси и Реал ми се струват сигурни. Още се чудя как да ги пусна и дали да не прасна система 3 от 5.

И въпрос- ако пусна система 3 от пет кое трябва да маркирам в поле СПК? предполагам 3, но не съм сигурен. Освен това в поле множител- искам да сложа 10 лева=> трябва да маркирам 100 или...? /За множител разбрах- маркирам 10/.

Изникна още един върпос- как се изчислява печалбата? примерно хващам 3 мача-умножавам по общия залог или по залога,който се пада на колонка?

маркираш 3 за системата

10лв са равни на 1лв на колонка, щото са 10 колонки, маркираш залога на колонка, а не общия който искаш да направиш

печалбата при 3 познати са ти коефициентите на тия мачове по залога на колонка

аз съм пуснал един фиш за целия тираж:

Ланс-Копенхаген-1тв

Ареснал-Севиля-1тв

АЕК-залцбург-1тв

Олимпиакос-Лацио-1

Тампере-Бордо-1

Динамо-Аякс-2

Абърдийн-Днепър-1

3 от 4 е по 50ст на колонка-2лв ;)

Тампере-Бордо-1

ей тоя мач ще те избрули фродо :) тампере се измъкнаха на левски ама бордо няма да ги жалят :)

за човека с системата :) батка ако пуснеш тоя фиш 3 от 5 ще си адски мнгоо вътре в системите се играят коефиценти над 2 а на 3 от 5-те мача коефицента е 1.3, че и по малко :) намери други мачове и ги пише 3-те мача като твърди и пак си я пусни 3 от 5 смао че 3 твърди и с по левче на колонка ;) така дори само 3 да хванеш от системата + твърдите ще си земеш- парите, че и отгоре :)

аз за днеска съм решил само да пусне шахтьор 1-ца с малко парички в спортингбет , комбинирано с първи голмайстор кристиано лукарели :)

ей тоя мач ще те избрули фродо :) тампере се измъкнаха на левски ама бордо няма да ги жалят :)

абе те другите да излязат :tongue

бтв тоя мач съм го пуснал нарочно заради един прител, който каза че ще го твари на 2ка.аз пък си го мисля 1чка :zzz

абе те другите да излязат :tongue

бтв тоя мач съм го пуснал нарочно заради един прител, който каза че ще го твари на 2ка.аз пък си го мисля 1чка :zzz

нека излязат :) ама за тоя съм 99% сигурен, че няма да стане 1-ца :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...