Raging Fire Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Аз за днес играх срещу Милан и Брей. Иначе има очудващо добри коефиценти за срещите от Премиершип и вече си харесах 3чки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 за днеска чакам льо авър, го ахед, шарльороа, корк и ст. патрикс.много са мачовете ама всичките ми харесаха и реших да ги пусна с по малко пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Я споделяйте за утре , че се чуда кои да харесам може и един два и от неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Честито на печелившите! С левец -> 30 кинта... много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Честито на печелившите! С левец -> 30 кинта... много добре Кво игра ако не е тайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 ASK Schwadorf 2 - 4 Schwanenstadt Montpellier 1 - 0 Ajaccio Munich 1860 1 - 1 1. FC Cologne AC Milan 3 - 1 Sevilla Мерси на сички дето са играли за Севиля,поне увеличиха коеф. за Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Надявах се Милан да бие - това значи, че сега Севиля ще унищожат АЕК. Което значи, че яко ще се налива на двойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Я споделяйте за утре , че се чуда кои да харесам може и един два и от неделя Аз лично бих ти препоръчал срещите от Чемпиъншип, ако си по-авантюрист. Виж този мач например: УОТФОРД - ИПСУИЧ. Koeфицента за 2ка е 3.15 . http://www.soccerstats.com/latest.asp?league=England2 Ето ти да погледнеш и как стои класирането. Гостите са на 1во място с 2 победи и равен, а Уотфорд имат и загуба. СТОК СИТИ - УУЛВЪРХЯМПТЪН този мач също е супер ако си готов да рискуваш. Аз не виждам начин Стоук да бият Уулфс. Коефицента за 2ка е 2.35. КОЛЧЕСТЪР - БЪРНЛИ 6-тия срещу 20-тия в класирането. Коефицента е 2.10 Общо сбора ти става 15+. Все пак са играни само 3 кръга, така че класирането не е 100% фактор, но тези 3 отбора са в добра форма. Успех със залагането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Малко нереални ама... Ханза - Дортмунд 2 Фулъм - Тотнъм 2 Карлсруе - Щутгарт 2 с 2 леа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 И ето че Бристъл повежда в 4тата минута. Добре започва денят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Е дейба тва Чемпиъншип е най-ебаното първенство на планетата! Когато съм го играл,все ме дъни нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Е дейба тва Чемпиъншип е най-ебаното първенство на планетата!Когато съм го играл,все ме дъни нещо! ми...с колегата наблюдаваме как има доста мачове Х първото полувреме.днеска решаваме да пробваме Х и към единия знак второто...и то кво...само 3 мача за ся са Х първото и естевено ние не ги играем нищо.довечера като си тръгнем ще мина през еврото и ще пусна нещо, пък дано имам повече късмет от вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Изтървах много пари заради Тотнъм...Тотнъм са най-големите нещастници!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Изтървах много пари заради Тотнъм...Тотнъм са най-големите нещастници!!!!!!!! напълно подкрепям! кор за тотнъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Фулъм...Камара... Но комент. Евертън излезнаха. Бристъл Сити излезнаха. Ама не. Шпорите кор! Чакаме сега Манчу, Ковънтри и Интер, поне да не съм вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Не искам да съм кофти пророк, но може и да не дочакаш. Като ги гледам дяволите как се мъчат, а Ковънтри дори вече са с един гол назад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Явно днес няма да се взимат пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 FT Coventry C. 2 - 1 Preston North End FT Manchester U. 1 - 0 Sunderland Ето, че чудеса стават. ЕДИТ: Извинявам се за двойния пост. Моля да бъде слят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 рекапитулация: фиш за 3лв-гори фиш за 10лв-гори лайф на манчу при 1.44 с 50лв-излиза-+72лв лайф на интер при 2 за първо с 50лв-излиза-+100лв всичко-+57лв не съм сложил яденето и пиенето, за тва е само +57лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 АРСЕНАЛ - ПОРТСМУТ 1 1.55 АСТЪН ВИЛА - ЧЕЛСИ 2 1.50 ХАМБУРГЕР - БАЙЕРН М. 2 1.75 КАЛЯРИ - ЮВЕНТУС 2 1.65 какво мислите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 АРСЕНАЛ - ПОРТСМУТ 1 1.55АСТЪН ВИЛА - ЧЕЛСИ 2 1.50 ХАМБУРГЕР - БАЙЕРН М. 2 1.75 КАЛЯРИ - ЮВЕНТУС 2 1.65 какво мислите? Принципно тези мачове трябва да са сигурни. Аз обаче НЕ бих играл Арсенал и Байерн. Арсенал просто не ги обичам, а Байерн е време да загубят от някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 АРСЕНАЛ - ПОРТСМУТ 1 1.55АСТЪН ВИЛА - ЧЕЛСИ 2 1.50 ХАМБУРГЕР - БАЙЕРН М. 2 1.75 КАЛЯРИ - ЮВЕНТУС 2 1.65 какво мислите? мачовете изглеждат доста сигурни, дори и куците коне от байерн лошото е, че не обичам да пускам колонките на други хора и сигурно ще си измисля нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Ами и аз сега са сложил 7 мача и съм писал и Ареснал..и мен не ме кефят, но ако ми донесът пари ще ми е хубавко.Щом е за пари не ми пука дали ми харесва отбора! Иначе Байерн не ги сложих..нещо реших, че днес няма да им се доверя УСПЕХ НА ВСИЧКИ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Аз пуснах 2 фиша и днес. 1. Ботев - Локо 2 @ 2.35 Блекбърн - Сити Х @ 2.80 2. Вила - Члеси 2 @ 1.65 Хамбургер - Байерн 2 @ 1.85 Карлсруе - Щутгарт 2 @ 2.05 Успех на всички!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 за днеска съм бучнал арсенал и челси с малко парички.ако станат, довечера ще има голям залог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.