Raging Fire Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 С 2 лева хванах 19.Е колко по-доволен мога да бъда!!Това е първата ми печалба от Еврофутбол!И както каза PSYCHOSIS: "Никакви такива източноевропейски вече "!! И всичко това благодарение на... пирата! хо-хо-хо !! Честито. Пожелавам ти все такива успехи Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Второ желязно правило: Колкото и патриотизъм да напира отвътре, не се занимавайте с мачове, в които има някакво българско участие Не ми е ясно какво ме накара да включа Селта в една много сочна колонка, която сега най-вероятно ще иде на кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Второ желязно правило:Колкото и патриотизъм да напира отвътре, не се занимавайте с мачове, в които има някакво българско участие Не ми е ясно какво ме накара да включа Селта в една много сочна колонка, която сега най-вероятно ще иде на кино. що бе?от националите изкарах малко парички с това 2 на полувремето фиша ми от петъка май ще излезе-аякс са 4-1 и фейенорд са 3-0...хапвам и отивам да вилнея в пункта...ша зема към 30лв...тоя лайф на барса...нещо ще се мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 неска реших и аз да пусна Славия - Черно море 1 Манчестър - Тотнъм 1 Волфсбург - Шалке 2 2лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 1) Съндърланд - Ливърпул 2) МанчестърЮ - Тотнъм 3) Лион - Сент Етиен Аз доволен С тази печалба удвоих началния си капитал, при това за по малко от 2 седмици (14.08)! Аз много доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 За почерпка чувал ли си Днес пасувам и чакам Купата на УЕФА и Шл Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 1 фиш - Аякс бие. 2 фиш - Аякс прави равен + Селтик бие или прави равен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Малко експерименти: Звезда-Глаззгоу Х Динамо-Лацио Х2 Селтик-Спартак М 1 Бешикташ-Цюрих 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 за днеска съм пуснал на слабаците от премиершипа...те не че се напъват за купите ама все пак уест хям, астън вила и фулъм ги чакам на знак 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
top4eto Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Дарби К - Блякпул 1 Суонзи - Рединг 2 Уигън - Хъл Сити 1 Динамо Букурещ - Лацио 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Фродо пак ги нацели, бравос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Фродо пак ги нацели, бравос! мерси за днеска трябва да се пробва аякс задължително, мисля да го комбинирам с бешикташ и да го бучна с малко парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Какво се правеше при отложен мач ? Говоря за мача на Аек и Севиля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Счита се като спечелен с коеф 1. Ако фишът съдържа повече от 1 отложен мач, се анулира. Като под "анулира" лично аз разбирам, че ти връщат залога. Поне в спортингбет е така - онзи ден имаха някакъв бъг в системата и имаше залог за победа на ПСВ след края на самия мач. Аз, естествено, заложих Впоследствие обявиха залога за невалиден и ми върнаха парите (без печалбата, разбира се). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Счита се като спечелен с коеф 1. Ако фишът съдържа повече от 1 отложен мач, се анулира. Като под "анулира" лично аз разбирам, че ти връщат залога. Поне в спортингбет е така - онзи ден имаха някакъв бъг в системата и имаше залог за победа на ПСВ след края на самия мач. Аз, естествено, заложих Впоследствие обявиха залога за невалиден и ми върнаха парите (без печалбата, разбира се). Аз за спортинг бет го знам това, но в ЕФУ мисля, че се чакаше нещо си. 1 седмица, за да се изиграе или нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Аз за спортинг бет го знам това, но в ЕФУ мисля, че се чакаше нещо си. 1 седмица, за да се изиграе или нещо такова. мисля, че се чакаше докрая на тиража.ако до тогава не се изиграе се счита за познат с коефициент 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Абе всички много се хвърляте на тази двойка на Аякс Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Абе всички много се хвърляте на тази двойка на Аякс ами коефициента си заслужава много пък и виж ги кво правят в първенството.не вярвам първия мач чехите да са ги надиграли, предполагам, че аякс са си изтървали положенията...надявам се този мач да не е така бтв чудя се дали да не ги пусна 0-1 на точен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Малко експерименти: Звезда-Глаззгоу Х Динамо-Лацио Х2 Селтик-Спартак М 1 Бешикташ-Цюрих 1 Айде малко остана-дано има късмет тази вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Някой има ли идея защо по дяволите отебаха 2 срещи от Франция ? Говоря за ЛАНС-КАЕН и ТУЛУЗА-НАНСИ. Два фиша изгоряха, заради магиосниците от торино...Защо ли залагам изобщо за тези комплексарчета. Не е лесно цял живот да си в сянката на Juve и изведнъж да станеш голям отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Време беше феята на залозите да отлети от рамото ми Или просто Аякс в Европа не струват. Поне след малко ще излязат Ман Сити и Нюкасъл, та ще върна малко от загубата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Кой дявол ме накара да пусна един френски мач, който ме прецака разбира се...Иначе и аз сега щях да се хваля с "победа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 тая вечер фанах Розенборг 1(още се игреа ама е 2-0) Ман Сити 2 Ювентус 2 и Стяуа 1 ... получи се 7.84 коефицент играх го сркомно с 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 тая вечер фанах Розенборг 1(още се игреа ама е 2-0)Ман Сити 2 Ювентус 2 и Стяуа 1 ... получи се 7.84 коефицент играх го сркомно с 10лв И аз така виках. 85та минута Торино водеха с 2:0....Както и да е. Благодарение на Вердер съм 20тина лева напред, амам ме мързи да си ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Този уикенд ще викам за Пуул, МанЮ и Аякс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.