PSYCHOSIS Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ах, тези съботни мачове Набелязал съм си следните: 1) Съндърланд - Ливърпул - срамота ще е да се изпусне коефициент от 1,6 за двойка в този мач. След като бяха ограбени в мача с Челси, Мърсисайдци ще са крайно амбицирани да не губят още точки, още повече срещу отбор от "класата" на Съндърланд. 2) МанчестърЮ - Тотнъм - тук няма какво да се коментира. Независимо от резултатната игра срещу Дарби, шпорите още не са на нивото, на което биха могли да се възползват от липсите в отбора на МанЮ. Дяволите от своя страна имат крещяща нужда от победа след две равенства и една загуба. 1,5 коеф за 1-ца. 3) Лион - Сент Етиен - Ако ще се борят за н-та поредна титла, лъвовете (?) трябва да влязат в ритъм и да покажат на какво са способни. Каква по-добра възможност за това от домакинство срещу средняшки отбор? Коеф 1,44 за 1-ца. Дотук се получава коеф 3,5, което за три на пръв поглед 100% възможни мача си е доста прилично. Също така може да се обърне внимание на Бенфика и Селтик, но коеф ми се виждат прекалено ниски (1,2 и 1,35 съответно). Успех на всички п.с. само ако можеше тъпият сайт на спортингбет да не се осира през 2 часа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 обърнете внимание на лайфа на кьолн...4+ е 2.51коефициент Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Психозис,за Манмчо съм напълно съгласен-и аз да имах 5000 лв бих ги сложил без да се замисля СЪщото важи за Болтън-Рединг.Болтън са с 3 загуби май,на треньора му пари под краката и е време Анелка и компания да се развихрят вече Единица от мен... Ето един железен помоему Х за събота вечер-Литекс-Левски Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ами тези Залози на живо ги няма на фиша...предполагам, че са по интернет с дебитна карта или нещо такова??Има доста интересни неща "Брой ъглови удари" .. Еврофутбола е необятен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ами тези Залози на живо ги няма на фиша...предполагам, че са по интернет с дебитна карта или нещо такова?? Виж ся пич,не е нужно да питаш всеки въпрос,който ти щукне ей така...отиваш в най-близкия пункт до вас и питаш каквото те интересува.Има си и икнижка със системи,всичко си има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Психозис,за Манмчо съм напълно съгласен-и аз да имах 5000 лв бих ги сложил без да се замисля СЪщото важи за Болтън-Рединг.Болтън са с 3 загуби май,на треньора му пари под краката и е време Анелка и компания да се развихрят вече Единица от мен... Ето един железен помоему Х за събота вечер-Литекс-Левски манчу-всеки ще ги търси.а те са нямат късмет-положения бол, голове-йок.за такъв коефициент никога не бих ги играл.стига ми, че миналата седмица ме издъниха за 50лв и добре че избих от лайфа болтън- явно треньорът ще си ходи след този мач/очаквам ги пак да падат/.също мач, който не бива да се пипа според мен.коефициента си струва, но болтън нищо не са показали още този сезон а пък литекс и левски-цяла България го вижда тоя Х, ама аз бг не играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Виж ся пич,не е нужно да питаш всеки въпрос,който ти щукне ей така...отиваш в най-близкия пункт до вас и питаш каквото те интересува.Има си и икнижка със системи,всичко си има... Абе трябваше веднага да ми кажете за тази книжка!!После като ида ще питам! Просто ми беше супер неудобно като отидох миналата седмица и започнах да се обяснявам на човека как за първи път пускам и т.н. и като го питах трябва ли да си плащам за самия фиш.. Ми то и за това "изгорях като факла" миналия път, защото срам, срам..и така става!! Иначе си харесах мачове за днеска! Кьолн - Карл Цайс Йена 1 Дижон - Шатору 1 Нант - Брест 1 Шваненщад - Бад Аусзее 1 Коефициента ми става 6.5 Зле е нали ? Колебая се за още един, но за сега не съм решил за него -> Уотърфорд - Корк Сити 2 (просто Корк Сити..самото име ме кефи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Като изключим Дижон,и аз съм играл останалите три.Или печелим заедно,или потъваме...второто е по-вероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Хаха, Кьолн са баси изродите "Само" още 5 мача ми остават Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 К'ви са тия дузпи за Бад Аусзее бееее!!!Оле малеее!Изгарям като факла отновооо!!Сашееее помагааайй!! Пирата ще отмъсти за мееен!! Обръщат от 2:0 на полувремето!!Е това не е реално!!Живея в матрицата!! :ph34r: Офф издухах.. Почвам да си измишльотвам мачовете за утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Изгоряхме,щотото на домакинте,които водеха с 2-0 на полувремето,спонсорът им е Bet-at-Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 равносметка от тази вечер: От кьолн 10лв отгоре, от нант и рода +23лв отгоре, от розендаал -5лв, от лайфа си избих пиенето демек утре ша зема 15 лв чисто и тази вечер съм с 5-6 бири напред бтв:мачовете които казах като сигурни излизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Крастави блондинки!!! Моят експеримент уж на шега щеше да излезе - остана само Дижон. Разминах се се малко над 400 евро Все пак благодарение на Джеймс Блейк и Марди Фиш рекапитулацията за вчера е +20 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 ранните-локо москва, рейнджърс и пуул с 5лв после имам пак пуул, аякс и фейенорд, които са утре с 10лв по принцип не слагам 1 мач в два фиша да не ме е яд двойно, но този път направих изключение-мисля си, че въпреки, че пуул са най големите издънки този мач ще го вземат сигурно ще бучна и нещичко на лайфче Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Аякс имат много важен мач в сряда срещу Славия Прага. Вярно, че има достатъчно време дотогава, но ми се струва, че няма да са изцяло отдадени на мача с Хееренвеен. Но от друга страна си е напълно възможно пак да бучнат 8 Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Вчера фанах Нант и Кьолн , днеска чакам само Пуул и Рейнджърс Иначе за по късно съм сложил : КАЕН - МАРСИЛИЯ 2 ЛИТЕКС - ЛЕВСКИ X ВАЛАНСИЕН - СОШО 1 Късмет на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 За кво ви е Аякс на този мизерен коеф Локо Москва 1 Болтън 1 Щутгарт 1 Севиля 1 Литекс-Левски Х Айде дано взема този път,че добър коеф се получава а и все по 1 мач ме дъни Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 И аз съм сложил за Локо Москва..ама пак ли дуспа?Пак ли заради дуспи ще горя ?! Аааа и вртора дуспа браво!!Много ми харесва така!Това и да заложа дуспи да има няма дасе случи, ама сега филмите!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 И аз съм сложил за Локо Москва..ама пак ли дуспа?Пак ли заради дуспи ще горя ?!Аааа и вртора дуспа браво!!Много ми харесва така!Това и да заложа дуспи да има няма дасе случи, ама сега филмите!..... Аааааа .. как ще слагате Локо Москва. .. ? Тея Сатурн са мн кофти отбор ... много изненади прават !! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 тия локото и за са наебах да ги пусна...от нямане кво да правя отидох да пусна един ранен фиш с локото и рейнджърс ама нъцки все пак не съм изненадан, тоя късмет все някога трябваше да свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Ако до 70та минута Локото не вземат да изравнят ще тичкам до еврофутбола да си пускам останалите мачове отново... Рейнджърс, Ливърпул, Челси, Байерн М. и Леверкузен Добре, изтърчах до пункта и си пуснах нов фиш! шаля-ля-ля-ля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Кофти прецаквация с тия руснаци. На полувремето пуснах под 2.5 гола при коеф 4 и имах късмета да излезе, та си върнах залога. Никакви такива източноевропейски вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Вчера фанах Нант и Кьолн , днеска чакам само Пуул и Рейнджърс Иначе за по късно съм сложил : КАЕН - МАРСИЛИЯ 2 ЛИТЕКС - ЛЕВСКИ X ВАЛАНСИЕН - СОШО 1 Късмет на всички Пак фанах малко парички За ся и Марсилия излезнаха .. чакам другите 2 мача дано да зема още малко кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 С 2 лева хванах 19.Е колко по-доволен мога да бъда!!Това е първата ми печалба от Еврофутбол! И както каза PSYCHOSIS: "Никакви такива източноевропейски вече "!! И всичко това благодарение на... пирата! хо-хо-хо !! Edit: Благодаря ти Raging Fire !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Тия от спортингбет са психопати В 90 мин на Севиля-Хетафе при резултат 4:1 коеф за под 5,5 гола беше 1.4!!! Това бяха най-бързо спечелените 100 лв в живота ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.