PSYCHOSIS Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 d3Mag, ето едно бетонно "правило" - при никакви, ама абсолютно никакви обстоятелства, не залагай на приятелски мачове, още повече не приятелски мачове между младежки отбори. Там е пълно мазало. Имам и други такива правила, ама по-нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Нали ги беше игал 1вото "2" и второто "Х" или си слагал LIVE ? Аз за ся почти нищо не фащам разцъках малко лайфче като висях колко сме зле Олее значи отваря ми се онази табличката и до колкото аз разбирам за България - Уелс при 2/Х коефициената ти е 8.00, а за Англия - Германия при 1/Х ти е 4.60?? Правилно ли разбирам?Много се извинявам, ако тези мои въпроси се приемат като спамене.В такъв случай моля ви кажете ми да престана!! еми не е бе най ниския коефициент за 1/Х и 2/Х ти е 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 А бе вчера ме зарибиха да пусна няква система 2 от 5 без твърди мачове и фашам 2 мача ,ся зимат ли се някви стинки ,че до ся пусках само права колонка и тея системи хич не ги разбирам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 А бе вчера ме зарибиха да пусна няква система 2 от 5 без твърди мачове и фашам 2 мача ,ся зимат ли се някви стинки ,че до ся пусках само права колонка и тея системи хич не ги разбирам ... умножи си мачовете дето фащаш по залога на колонка и това ти е печалбата довечера сундсвал-твърдо 1 точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 умножи си мачовете дето фащаш по залога на колонка и това ти е печалбата довечера сундсвал-твърдо 1 Значи дал съм 1.10 следователно трябва да си умножа по 10 ст. ли ? Или нещо др ... ? Единия коефицфиент ми е 2.50 др е 2.3 , демек 2,5 х 2,3 х 0,1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Как така си дал 1.1 за фиша? 2 от 5 системата е 10 колонки по 10 стинки примерно прави лев точно. В такъв случай печалбата е точно 0.1 по 2.3 по 2.5. ПС Ще черпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Как така си дал 1.1 за фиша? 2 от 5 системата е 10 колонки по 10 стинки примерно прави лев точно. В такъв случай печалбата е точно 0.1 по 2.3 по 2.5. ПС Ще черпиш 10 колонки по 10 ст. + права колонка .. май е нещо такова .. нз .. не разбирам нищо от системи ... ПС : Имаш 1 дъвка от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Какво не им разбираш Идеята на системите е да играеш няколко мача и да спечелиш нещо, дори и някой да не излезе. Реално трудно можеш да спечелиш, по-скоро да върнеш залога. В случая на 2 от 5 имаш 10 колонки - тоест десет двойки. АКо познаеш само два от петте мача - имаш позната една двойка, тоест 1 колонка, тоест умножаваш коеф на двата мача по залога за 1 колонка и воала - изкарваш някоя стотинка. Ако познаеш три от петте мача - имаш 3 двойки, тоест 3 колонки, тоест бла бла бла бла Така при четири познати мача имаш шест двойки, а при пет - всичките десет двойки са ти печеливши. Това са системи пълно комбиниране. Системите непълно комбиниране и аз не ги знам какво представляват, нямам и намерение. Сингълите рулират Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Еййй нищо не разбирам от тоя Еврофутбол... Значи мислех си, че като заложа на някви мачове...да речем: КАНЗАС СИТИ - ЧИКАГО ФАЙЪР 2.10 2.90 2.60 Залагам им 1/Х и си мислех, че това е съответно победа за Канзас или равен..ама вече не знам дали всъщност означава това или означава, че първото полувреме трябва да водят Канзас в резултата, а крайният резултат да е ревен!?Отделен е въпроса, че не мога нещо да се оправям спокойно с онази чудна табличка ( ПП/КИ ) по която си смяташ коефициентите... Не разбирам също и двойния шанс..това всъщност за залагането което обяснявах по-горе ли е или е нещо различно от него?Вие и за някакви 2 от 5 говорите... :D Аз в на Еврофутбол сайта не ги намирам тези обяснения!!Може в моя телевизор да е проблема! Ох..като се сетя какво още ме вълнува пак ще пиша... ПП. Вижте пирата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Еййй нищо не разбирам от тоя Еврофутбол... Значи мислех си, че като заложа на някви мачове...да речем: КАНЗАС СИТИ - ЧИКАГО ФАЙЪР 2.10 2.90 2.60 Залагам им 1/Х и си мислех, че това е съответно победа за Канзас или равен..ама вече не знам дали всъщност означава това или означава, че първото полувреме трябва да водят Канзас в резултата, а крайният резултат да е ревен!? Ако залагаш така тва ще рече 1вото полувреме и и после Х Не разбирам също и двойния шанс..това всъщност за залагането което обяснявах по-горе ли е или е нещо различно от него?Вие и за някакви 2 от 5 говорите... :D Аз в на Еврофутбол сайта не ги намирам тези обяснения!!Може в моя телевизор да е проблема!Ох..като се сетя какво още ме вълнува пак ще пиша... Двоиния шанс вече ти е "1Х" "12" или "Х2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Благодаря puchi сега го разбирам!! Да попитам друго и при двоен шанс ли е както и при нормалното залагане, ако заложиш няколко мача в един фиш и не хванеш някой - губиш всичко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Да, ако е в права колонка, каквито и да са залозите, ако не познаеш дори един, гориш. Гориш като факла и после си блъскаш главата в стената и се питаш: "Защооооо?!!?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Да, ако е в права колонка, каквито и да са залозите, ако не познаеш дори един, гориш. Гориш като факла и после си блъскаш главата в стената и се питаш: "Защооооо?!!?" Ха-ха-ха!! това беше много яко!!Представих си го..и се сетих за миналата седмица как подобно нещо ми минаваше през главата като изгорях. Само да запитам какво е права колконка и има ли друг вид колонки и как се правят... (много ми е неудобно вече с тези мои въпроси..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Ха-ха-ха!! това беше много яко!!Представих си го..и се сетих за миналата седмица как подобно нещо ми минаваше през главата като изгорях. Само да запитам какво е права колконка и има ли друг вид колонки и как се правят... (много ми е неудобно вече с тези мои въпроси..) права е само с по един знак на среща друг вид ако ги играеш някой примерно двойни или тройни.става ти примерно две двойни са ти 2 по 2, 3 двойни 2 по 2 по 2...и такатройните са ти 3 по 3...това са ти колонките, които се получават тая вечер сундсвал на сингълче с 20кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 тая вечер сундсвал на сингълче с 20кинта Честито ! и аз си мислех да ги играя ама нямах кинти ... ся бая ме е яд ... ама квото е тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Frodo, мерси за идеята за Сундсвал Ако някой ден те мерна, имаш бира и половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Аз този мач го нацелих на точен резултат Това вече е майсторство... ПС. Благодаря за съвета на @frodo да го пускаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Ей, дайте ми и на мен съвет кои мачове и как да ги пусна за събота!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Manchester United v Tottenham Hotspur - всеки краен изход (не че са толкова много вариантите), освен 1, ще бъде неприемлив за дядо Фърги. Ако имах 50 000 лв, щях да ги сложа всичките. d3Mag, надявам се осъзнаваш, че в крайна сметка всичко си зависи от теб и ти сам си носиш отговорност за действията Да не стане така, че да заложиш майка си и баща си и после да кажеш "Ауеее, Психозооооо...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Ааа никога!! Мама и тати не ги давам А ти си един от "учителите" ми..теб никога няма да те обвиня за кривите ми несполуки с Еврофутбола! Защо някои от срещите в програмата са оцветени в жълто, други в синьо, а трети в червено?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 А дано да нямаш кривини Днес ми е експериментално, пуснах 6 мача с общ коеф 50. Bochum v Hamburg SV - 1 Cologne v Carl Zeiss Jena - 1 AC Ajaccio v Sedan - 1 Dijon v Chateauroux - 1 Nantes v Brest - 1 Roda JC v Heracles - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 frodo,Кажи един мач за днес около 2 коеф и да излезе,че съм закъсал Ако може с аргументация и после имаш бири до откат Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Айдеее, Фродо, вече си ефу-гуру на форума Няма отърване сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 frodo,Кажи един мач за днес около 2 коеф и да излезе,че съм закъсал Ако може с аргументация и после имаш бири до откат за днеска 2 коеф ми се струва добър граткорн-1 аз съм пуснал за граткорн, кьолн, розендаал и ден бош много са мачовете ама не ми се дават пак 10-20лв за сингълче, че напоследък много печеля и май време да се набутам иначе най-сигурен днеска ми се струва кьолн, ама е малък коефициент Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Избрах си Кьолн,Нант и един австрийски-все единици.Дано станат,че за утре съм си харесал доста мачове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.