Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

d3Mag, ето едно бетонно "правило" - при никакви, ама абсолютно никакви обстоятелства, не залагай на приятелски мачове, още повече не приятелски мачове между младежки отбори. Там е пълно мазало.

Имам и други такива правила, ама по-нататък :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Нали ги беше игал 1вото "2" и второто "Х" или си слагал LIVE ? :)

Аз за ся почти нищо не фащам :)

разцъках малко лайфче като висях колко сме зле :bgrin:

Олее значи отваря ми се онази табличката и до колкото аз разбирам за България - Уелс при 2/Х коефициената ти е 8.00, а за Англия - Германия при 1/Х ти е 4.60?? Правилно ли разбирам?

Много се извинявам, ако тези мои въпроси се приемат като спамене.В такъв случай моля ви кажете ми да престана!!

еми не е бе :D

най ниския коефициент за 1/Х и 2/Х ти е 12 :tongue

А бе вчера ме зарибиха да пусна няква система 2 от 5 без твърди мачове

и фашам 2 мача ,ся зимат ли се някви стинки :lol: :lol: :lol: ,че до ся пусках само права колонка и тея системи хич не ги разбирам ... :blink:

А бе вчера ме зарибиха да пусна няква система 2 от 5 без твърди мачове

и фашам 2 мача ,ся зимат ли се някви стинки :lol: :lol: :lol: ,че до ся пусках само права колонка и тея системи хич не ги разбирам ... :blink:

умножи си мачовете дето фащаш по залога на колонка и това ти е печалбата ;)

довечера сундсвал-твърдо 1 :punk

точно :)

умножи си мачовете дето фащаш по залога на колонка и това ти е печалбата ;)

довечера сундсвал-твърдо 1 :punk

Значи дал съм 1.10 следователно трябва да си умножа по 10 ст. ли ? :confused

Или нещо др ... ?

Единия коефицфиент ми е 2.50 др е 2.3 , демек 2,5 х 2,3 х 0,1 ? :)

Как така си дал 1.1 за фиша? 2 от 5 системата е 10 колонки по 10 стинки примерно прави лев точно. В такъв случай печалбата е точно 0.1 по 2.3 по 2.5.

ПС Ще черпиш

Как така си дал 1.1 за фиша? 2 от 5 системата е 10 колонки по 10 стинки примерно прави лев точно. В такъв случай печалбата е точно 0.1 по 2.3 по 2.5.

ПС Ще черпиш

10 колонки по 10 ст. + права колонка .. май е нещо такова .. нз .. не разбирам нищо от системи ... :)

ПС : Имаш 1 дъвка от мене :)

Какво не им разбираш :)

Идеята на системите е да играеш няколко мача и да спечелиш нещо, дори и някой да не излезе. Реално трудно можеш да спечелиш, по-скоро да върнеш залога. В случая на 2 от 5 имаш 10 колонки - тоест десет двойки. АКо познаеш само два от петте мача - имаш позната една двойка, тоест 1 колонка, тоест умножаваш коеф на двата мача по залога за 1 колонка и воала - изкарваш някоя стотинка. Ако познаеш три от петте мача - имаш 3 двойки, тоест 3 колонки, тоест бла бла бла бла :) Така при четири познати мача имаш шест двойки, а при пет - всичките десет двойки са ти печеливши.

Това са системи пълно комбиниране. Системите непълно комбиниране и аз не ги знам какво представляват, нямам и намерение. Сингълите рулират :)

Еййй нищо не разбирам от тоя Еврофутбол... :D

Значи мислех си, че като заложа на някви мачове...да речем:

КАНЗАС СИТИ - ЧИКАГО ФАЙЪР 2.10 2.90 2.60

Залагам им 1/Х и си мислех, че това е съответно победа за Канзас или равен..ама вече не знам дали всъщност означава това или означава, че първото полувреме трябва да водят Канзас в резултата, а крайният резултат да е ревен!?Отделен е въпроса, че не мога нещо да се оправям спокойно с онази чудна табличка ( ПП/КИ ) по която си смяташ коефициентите...

Не разбирам също и двойния шанс..това всъщност за залагането което обяснявах по-горе ли е или е нещо различно от него?Вие и за някакви 2 от 5 говорите... :D :D Аз в на Еврофутбол сайта не ги намирам тези обяснения!!Може в моя телевизор да е проблема!

Ох..като се сетя какво още ме вълнува пак ще пиша...

ПП. Вижте пирата! :pirate

Еййй нищо не разбирам от тоя Еврофутбол... :D

Значи мислех си, че като заложа на някви мачове...да речем:

КАНЗАС СИТИ - ЧИКАГО ФАЙЪР 2.10 2.90 2.60

Залагам им 1/Х и си мислех, че това е съответно победа за Канзас или равен..ама вече не знам дали всъщност означава това или означава, че първото полувреме трябва да водят Канзас в резултата, а крайният резултат да е ревен!?

Ако залагаш така тва ще рече 1вото полувреме и и после Х :)

Не разбирам също и двойния шанс..това всъщност за залагането което обяснявах по-горе ли е или е нещо различно от него?Вие и за някакви 2 от 5 говорите... :D :D Аз в на Еврофутбол сайта не ги намирам тези обяснения!!Може в моя телевизор да е проблема!

Ох..като се сетя какво още ме вълнува пак ще пиша...

Двоиния шанс вече ти е "1Х" "12" или "Х2" ;)

Благодаря puchi сега го разбирам!! :)

Да попитам друго и при двоен шанс ли е както и при нормалното залагане, ако заложиш няколко мача в един фиш и не хванеш някой - губиш всичко?

Да, ако е в права колонка, каквито и да са залозите, ако не познаеш дори един, гориш. Гориш като факла и после си блъскаш главата в стената и се питаш: "Защооооо?!!?" :lol:

Да, ако е в права колонка, каквито и да са залозите, ако не познаеш дори един, гориш. Гориш като факла и после си блъскаш главата в стената и се питаш: "Защооооо?!!?" :lol:

Ха-ха-ха!! :punk :punk :lol: :lol: това беше много яко!!Представих си го..и се сетих за миналата седмица как подобно нещо ми минаваше през главата като изгорях. :lol:

Само да запитам какво е права колконка и има ли друг вид колонки и как се правят...

(много ми е неудобно вече с тези мои въпроси..)

Ха-ха-ха!! :punk :punk :lol: :lol: това беше много яко!!Представих си го..и се сетих за миналата седмица как подобно нещо ми минаваше през главата като изгорях. :lol:

Само да запитам какво е права колконка и има ли друг вид колонки и как се правят...

(много ми е неудобно вече с тези мои въпроси..)

права е само с по един знак на среща ;)

друг вид ако ги играеш някой примерно двойни или тройни.става ти примерно две двойни са ти 2 по 2, 3 двойни 2 по 2 по 2...и такатройните са ти 3 по 3...това са ти колонките, които се получават

тая вечер сундсвал на сингълче с 20кинта :punk

тая вечер сундсвал на сингълче с 20кинта :punk

Честито ! :)

и аз си мислех да ги играя ама нямах кинти ... ся бая ме е яд ... ама квото е тва е :)

Manchester United v Tottenham Hotspur - всеки краен изход (не че са толкова много вариантите), освен 1, ще бъде неприемлив за дядо Фърги. Ако имах 50 000 лв, щях да ги сложа всичките. :)

d3Mag, надявам се осъзнаваш, че в крайна сметка всичко си зависи от теб и ти сам си носиш отговорност за действията :) Да не стане така, че да заложиш майка си и баща си и после да кажеш "Ауеее, Психозооооо...." :lol:

Ааа никога!! :) Мама и тати не ги давам :P

А ти си един от "учителите" ми..теб никога няма да те обвиня за кривите ми несполуки с Еврофутбола! :D

Защо някои от срещите в програмата са оцветени в жълто, други в синьо, а трети в червено??

А дано да нямаш кривини :)

Днес ми е експериментално, пуснах 6 мача с общ коеф 50.

Bochum v Hamburg SV - 1

Cologne v Carl Zeiss Jena - 1

AC Ajaccio v Sedan - 1

Dijon v Chateauroux - 1

Nantes v Brest - 1

Roda JC v Heracles - 1

frodo,Кажи един мач за днес около 2 коеф и да излезе,че съм закъсал :) Ако може с аргументация и после имаш бири до откат ;)

за днеска 2 коеф ми се струва добър граткорн-1 :)

аз съм пуснал за граткорн, кьолн, розендаал и ден бош :punk

много са мачовете ама не ми се дават пак 10-20лв за сингълче, че напоследък много печеля и май време да се набутам :lol:

иначе най-сигурен днеска ми се струва кьолн, ама е малък коефициент :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...