puchi Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Аз снощи пуснах : Шалке 04 - Дортмунд 1 Вердер - Байерн 2 Черно Море - Локо Сф. 2 Ботев - Видима 1 EFU са пуснали много съблазнителен коефициент на Черно Море - Локо Сф. за 2ка (2.35) дано само да не ме прецакат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Безсънната ми глава измисли следните три залога: 1. Испания - Хондурас, Франция - Нигерия, Япония - Хаити, Аржентина - Сирия (всичко това са под 17 години като Испания и Аржентина са с хендикап от 1 гол) + Де Граафшап - Аякс (двойка) (общ коеф 9,3) 2. Единици за Ман Сити, Блякбърн и Пуул. (общ коеф 28.8) 3. Същото като две, само че знакът е 1Х. (общ коеф 4.14) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Марек-Пирин 1 Вердер-Байерн 2 Шалке-.Долтмунд 1 Тотнъм-Дарби 1 Никога повече БГ мачове ЗА днес Хамбургер 1 Реал 1 МАрсилия 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Здравейте маниаци Имам един много нубски въпрос към вас...тъй като си нямам идея от Еврофутбол..та, как да си изчисля като заложа на 3 мача определена сума колко ще мога да спечеля.. Да, намерих го в сайта на Еврофутбол.Ох дано да стане Успех на всички които залагат днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Здравейте маниаци Имам един много нубски въпрос към вас...тъй като си нямам идея от Еврофутбол..та, как да си изчисля като заложа на 3 мача определена сума колко ще мога да спечеля.. Да, намерих го в сайта на Еврофутбол.Ох дано да стане Успех на всички които залагат днес Значи умножаваш си коефициентите и парите които залагаш Примерно 3мача с коегициенти 2 , 3 и 4 и залог от 5 лв.. ==> ( 2х3х4х5 ) Шалке 04 - Дортмунд 1Вердер - Байерн 2 Черно Море - Локо Сф. 2 Ботев - Видима 1 Останаха само още 2 мача да се надяваме че може да зема някви пари от тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 за днеска-аякс, феенорд и манчу с малко парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 От мен да знаете, че малките французойки не могат да играят Сега трябва да налея на Аякс, за да избивам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 за днеска-аякс, феенорд и манчу с малко парички За манчу няма кой да вкара гол. Аз търся изненадата с 2-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 За манчу няма кой да вкара гол. Аз търся изненадата с 2-ка. някой защитник от ъглов мача уж е троен, но да не бият трети мач подред манчу...верно че се случва ава се надявам да не е днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Цялата страна играе Сити 1Х,да не стане някоя "изненадка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Мача наистина е троен , ама не ми се вярва Ман. Юнайтед да не могат да бият вече 3ти кръг ... макар че ми се иска Марто да им вкара 1-2 гола Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Като гледам статистиката тенденцията е Сити да вземат едно домакинство срещу МанЮ и след това да загубят едно. Последното си домакинство Сити загубиха Това, както и липсата на важни хорица в отбора на Фърги, си е чудесна предпоставка за още един мач без победа на дяволите, че даже и загуба. Естествено, футболът е толкова алогична игра, че нищо чудно мачът да свърши 0:3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Двата манчестърски отбора имат добри защити и ми се струва, че няма да има много голове и мачът ще бъде решен от един гол. Все пак Юнайтед са шампиони и фаворити и принципно бих заложил на тях, макар и скромна сума и то не в Еврофутбол. Пуул - Челси е напълно непредвидим, както и Блекбърн - Арсенал. В общи линии са доста изравнени силите в Премиършип, което би трябвало да е предпоставка за повече хиксове. И на последно място обръщам внимание на статистиките от предходните мачове между два отбора. По-важна е моментната им форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 На Ман Сити - Ман Ю съм заложил за под 2,5 гола Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 След това представяне на Аякс се сещам за култовата реплика: "Ко ма напрай уе, каунь!" Рекапитулация за уикенда: + 100 евро. Ако Челси бяха обърнали мача, щях да съм двойно отгоре. Но и така съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 От скоро се зарибих по еврофутбола, не съм на вътре с материала.Някои може ли да ми разясни някои основни неща.Пример: Ако искам само за 1во полувреме да заложа същия принцип ли е както и за крайния резултат (в смисал по същия начин ли се залага), има и някакъв двоен шанс..и него не го знам за какво е. Вие по колко фиша пускате?Всички избрани мачове в един фиш ли ги пускате?Предполагам, че зависи..По какъв начин си подбирате мачовете и по колко горе-долу залагате? Благодаря на отзовалите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 От скоро се зарибих по еврофутбола, не съм на вътре с материала.Някои може ли да ми разясни някои основни неща.Пример: Ако искам само за 1во полувреме да заложа същия принцип ли е както и за крайния резултат (в смисал по същия начин ли се залага), има и някакъв двоен шанс..и него не го знам за какво е.Вие по колко фиша пускате?Всички избрани мачове в един фиш ли ги пускате?Предполагам, че зависи..По какъв начин си подбирате мачовете и по колко горе-долу залагате? Благодаря на отзовалите се не може само за първо, може първо и краен да сложиш-то си пише кои мачове са ти включени в този вид залог.двойния шанс също си го пише колко е.фиша се попълва елементарно-питай в пункта и ще разбереш.а за залога-колкото повече, толкова повече-мечо пух Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 а за залога-колкото повече, толкова повече-мечо пух Хахахахаха Има нещо вярно за залога За днеска съм си харесал : ШВЕЙЦАРИЯ - ХОЛАНДИЯ 2 СЛОВАКИЯ - ФРАНЦИЯ 2 ГЪРЦИЯ - ИСПАНИЯ 2 НОРВЕГИЯ - АРЖЕНТИНА 2 ДАНИЯ - ЕЙРЕ 1 К'во ще кажете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Тва са контроли=>винаги има изненади Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 България-Уелс-2/Х Англия-Германия-1/Х 1лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 България-Уелс-2/ХАнглия-Германия-1/Х 1лв Как се залага така на 1/Х или 2/Х, това на Двоен Шанс ли е?Защото не виждам коефициент да има?Пак съм с нубските въпроси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Как се залага така на 1/Х или 2/Х, това на Двоен Шанс ли е?Защото не виждам коефициент да има?Пак съм с нубските въпроси! коефициентите си ги пише в сайта-като цъкнеш на пп/тр-което играеш... ся се връщам от еврото-5 бири напред от България-Уелс и ако анлия свършат 1/Х ще откача Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 България-Уелс-2/ХАнглия-Германия-1/Х 1лв ся се връщам от еврото-5 бири напред от България-Уелс и ако анлия свършат 1/Х ще откача Нали ги беше игал 1вото "2" и второто "Х" или си слагал LIVE ? Аз за ся почти нищо не фащам Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 коефициентите си ги пише в сайта-като цъкнеш на пп/тр-което играеш...ся се връщам от еврото-5 бири напред от България-Уелс и ако анлия свършат 1/Х ще откача Олее значи отваря ми се онази табличката и до колкото аз разбирам за България - Уелс при 2/Х коефициената ти е 8.00, а за Англия - Германия при 1/Х ти е 4.60?? Правилно ли разбирам? Много се извинявам, ако тези мои въпроси се приемат като спамене.В такъв случай моля ви кажете ми да престана!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Олее значи отваря ми се онази табличката и до колкото аз разбирам за България - Уелс при 2/Х коефициената ти е 8.00, а за Англия - Германия при 1/Х ти е 4.60?? Правилно ли разбирам?Много се извинявам, ако тези мои въпроси се приемат като спамене.В такъв случай моля ви кажете ми да престана!! Точно така правилно си разбрал за коефициентите Късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.