Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Тампере-Роденборг Х

Това да не е Левски, че Тампере да имат шанс :)

Иначе одеве взех 20 евро от точен резултат на Тулуза - Пуул ;)

Сега чакам още толкова от Байерн - Барса Х2.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Иначе одеве взех 20 евро от точен резултат на Тулуза - Пуул ;)

подстригваш ги доволно май а :D

кажи къде залагаш, че в понеделник ми е готова картата :tongue

Тия от спортингбет много ма дразнат тая вечер с изплащането на печалбите. Вече почти час и половина откакто свършиха ман сити и не са ми дали парите:sick И за капак с част от тия пари мислех да сложа лайв бет на бетис-реал за бетис при 3.9 коеф и си излезна 1цата :angry1

Да, не всичко е мед и рози, както си го мислех в началото. Даже специално говорих в техен служител, защото 30 цента от един японски мач (:)) ми закъсняха с 5 часа - принципно се води, че парите от печеливш залог се прехвърлят в сметката до около 1 час, но "както при всяка техника, и при нас е възможно да има проблеми и нещата да се забавят". Иначе вечерта нямах никакви проблеми с тях, единствено Аякс ми развалиха кефа. Сега като са и без Шнайдер...заникъде не са.

Върти ми се из главата в дългосрочен план да играя за Х на Арсенал с удвояване на залога при неуспех. Пробвали ли сте тази "тактика"?

Върти ми се из главата в дългосрочен план да играя за Х на Арсенал с удвояване на залога при неуспех. Пробвали ли сте тази "тактика"?

трябват ти доста кинти ако не стане първите няколко пъти.иначе рано или късно ще избиеш и ще си отгоре малко :)

Идеята е да съм отгоре МНОГО :)

Друг вариант е игра на брой голове - 2 или 3 (коеф 2 за избиване) и 4 или повече (коеф от 2,8 нагоре). Обаче досега и трите мача, които си набелязах за такъв вид залог завършват 0:0 или 1:0, та затова сега съм пас.

А отсега съм крайно амбициран да си заложа всичко, което имам, на Тотнъм в събота :) Коеф е 1,45, което при настоящите обстоятелства си е направо подарък. Упорит съм, знам, и сигурно ще си изям ушите след това, ама на, навил съм си го и мърдане няма.

Идеята е да съм отгоре МНОГО :)

Друг вариант е игра на брой голове - 2 или 3 (коеф 2 за избиване) и 4 или повече (коеф от 2,8 нагоре). Обаче досега и трите мача, които си набелязах за такъв вид залог завършват 0:0 или 1:0, та затова сега съм пас.

А отсега съм крайно амбициран да си заложа всичко, което имам, на Тотнъм в събота :) Коеф е 1,45, което при настоящите обстоятелства си е направо подарък. Упорит съм, знам, и сигурно ще си изям ушите след това, ама на, навил съм си го и мърдане няма.

много отгоре ще си ако им хванеш 2-3 хикса без да се дъниш :tongue

за днеска малко експериментално:

ТОБИЛ КОСТАНАЙ - ГРОКЛИН ГР.-2

ЕКРАНАС - ВОЛЕРЕНГА-1

НАНСИ - НИЦА-1

3кинта залог

ЦСКА и Локо Х-сове си мисля

Литекс 2-ка :rolleyes:

локото не вярвам да направят Х.по скоро мачът е 0-1 или 0-2.цска ги виждам 0-0.едниствено литекс мисля, че ще продължат от нашите отбори за съжаление :bgrin:

Тампере - Розенборг 2

Бате Борисов - Стяуа 2

ФК Сараево - Динамо Киев 2

Ман. Сити - Дарби К. 1

Рединг - Челси 2

Вече 2ри фиш фащам 4/5 .... бахти късмета ... :angry1 2

От тея мачове не излезна само Бате Борисов - Стяуа ... Стяуа водеха 1-2 .. и тъкмо се зарадвах че ще зема малко кинти .. и рефрешвам страницата и гледам 90' 2-2 ... мн кофти така :(

90-тата минута или е любима, или мразена :) Снощи в 80 мин на Реал Бетис - Реал Мадрид мислех да сложа 50 евро при коеф 1,2 - чиста работа, 10 мин - 10 евро. Ама не пуснах и после в 90 мин се ухилих мазно и доволно :)

90-тата минута или е любима, или мразена :) Снощи в 80 мин на Реал Бетис - Реал Мадрид мислех да сложа 50 евро при коеф 1,2 - чиста работа, 10 мин - 10 евро. Ама не пуснах и после в 90 мин се ухилих мазно и доволно :)

За 90тата минута си прав .. на мен ми се е случвало и да си фашам фиша с гол в 90' и е много яко ... ама ся за 2-3ти път ми се случва само 1 мач да ме дъни и то в 90тата мин. и е много кофти тръпка .. . супер нерва ..

за днеска :

ИНТЕР ТУРКУ - ЯРО 1

АУСТРИЯ ВИЕНА - ЯБЛОНЕЦ 1

РОДЪРЪМ - ШЕФИЛД У. 2

НАНСИ - НИЦА 1

БАЗЕЛ - МАТЕРСБУРГ 1

СЛАВЕН БЕЛУПО - ГАЛАТАСАРАЙ 2

Какво ще кажете ? :)

Austria Vienna v Jablonec Austria Vienna 1.55

Young Boys v Lens Lens 2.30

Rabotnicki v Zrinski FK Rabotnicki 1.444

MyPa v Blackburn Rovers Blackburn 1.444

Basel v SV Mattersburg Basel 1.533

Athletico Madrid v Vojvodina Atletico Madrid 1.20

Slaven Belupo v Galatasaray Galatasaray 1.8

UN Kaerjeng v Standard Liege Standard Liege 1.25

Honved v Hamburg Hamburger SV 1.444

Lokomotiv Sofia v Otelul Galati Lokomotiv Sofia 1.85

По левче. Аз обаче залагам на бг отборите :). След малко ще измисля някакъв мач да сложа на сингъл 2-3 евро :)

много отгоре ще си ако им хванеш 2-3 хикса без да се дъниш :tongue

за днеска малко експериментално:

ТОБИЛ КОСТАНАЙ - ГРОКЛИН ГР.-2

ЕКРАНАС - ВОЛЕРЕНГА-1

НАНСИ - НИЦА-1

3кинта залог

бати и къръка-волеренгата изравни с човек по малко 10' минути преди края :bgrin:

за днеска:

анже-аячо-Х/2

гингам-булон-Х/1

додрехт-топ ос-1/този ще излезе задължително на 1 ;) /

додрехт-топ ос-1/този ще излезе задължително на 1 ;) /

Ще го пробвам. Но първо ще уважа Хееренвеен :)

Като става дума за Холандия - как смятате, ПСВ ще станат ли шампиони за трета година подред?

ИНТЕР ТУРКУ - ЯРО 1

АУСТРИЯ ВИЕНА - ЯБЛОНЕЦ 1

РОДЪРЪМ - ШЕФИЛД У. 2

НАНСИ - НИЦА 1

БАЗЕЛ - МАТЕРСБУРГ 1

СЛАВЕН БЕЛУПО - ГАЛАТАСАРАЙ 2

Какво ще кажете ? :)

Със 110 лв. по богат :)

Тези мачове с 5 лв. залог :) ;) :)

Със 110 лв. по богат :)

Тези мачове с 5 лв. залог :) ;) :)

Снощи се опитвах да пусна колонка с 4 от тия мача с точно такъв знак, ама не искаше да ми приеме залога...към 10 пъти пробвах... Ама и без тва нямаше да излезе щото бях включил 2 за Хамбургер, а пък те не можаха да бият...

за днеска:

ФУЛЪМ - МИДЪЛЗБРО-1

ТОТНЪМ - ДАРБИ К.-1

ша им сложа един двайсеттак :)

бтв:каменицата вече е зле, от 4бири имам главоболие

Снощи Джеймс Блейк ми се отблагодари с 10 евро, че съм заложил за него :)

За днес вече съм играл единица на Тотнъм като освен това смятам да пробвам една "моя" система - 2 или 3 мача с коеф над 1.8 в права колонка и допълнилни за равен, които да ми връщат парите. В случая съм се спрял на ЦСКА Москва и Портсмут. Нека това мине, пък по-нататък ще му мисля.

П.С. Фродо, снощи "сигурните" ни холански мачове се оказаха не чак толкова сигурни :)

Снощи Джеймс Блейк ми се отблагодари с 10 евро, че съм заложил за него :)

За днес вече съм играл единица на Тотнъм като освен това смятам да пробвам една "моя" система - 2 или 3 мача с коеф над 1.8 в права колонка и допълнилни за равен, които да ми връщат парите. В случая съм се спрял на ЦСКА Москва и Портсмут. Нека това мине, пък по-нататък ще му мисля.

П.С. Фродо, снощи "сигурните" ни холански мачове се оказаха не чак толкова сигурни :)

ами...кво да ти кажа :sick

добре че реших да не бомба додрехт с много пари, а вместо това заложих на 2 мача-4.3коеф. 10лв и зех 43 :D

фанах и малко от лайфа-колкото да избия бирите :punk

за днеска съм пуснал тотнъм, ковънтри и нюкасъл :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...