PSYCHOSIS Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Тампере-Роденборг Х Това да не е Левски, че Тампере да имат шанс Иначе одеве взех 20 евро от точен резултат на Тулуза - Пуул Сега чакам още толкова от Байерн - Барса Х2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Иначе одеве взех 20 евро от точен резултат на Тулуза - Пуул подстригваш ги доволно май а кажи къде залагаш, че в понеделник ми е готова картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 тук Тия от спортингбет много ма дразнат тая вечер с изплащането на печалбите. Вече почти час и половина откакто свършиха ман сити и не са ми дали парите И за капак с част от тия пари мислех да сложа лайв бет на бетис-реал за бетис при 3.9 коеф и си излезна 1цата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Да, не всичко е мед и рози, както си го мислех в началото. Даже специално говорих в техен служител, защото 30 цента от един японски мач ( ми закъсняха с 5 часа - принципно се води, че парите от печеливш залог се прехвърлят в сметката до около 1 час, но "както при всяка техника, и при нас е възможно да има проблеми и нещата да се забавят". Иначе вечерта нямах никакви проблеми с тях, единствено Аякс ми развалиха кефа. Сега като са и без Шнайдер...заникъде не са. Върти ми се из главата в дългосрочен план да играя за Х на Арсенал с удвояване на залога при неуспех. Пробвали ли сте тази "тактика"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Върти ми се из главата в дългосрочен план да играя за Х на Арсенал с удвояване на залога при неуспех. Пробвали ли сте тази "тактика"? трябват ти доста кинти ако не стане първите няколко пъти.иначе рано или късно ще избиеш и ще си отгоре малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Идеята е да съм отгоре МНОГО Друг вариант е игра на брой голове - 2 или 3 (коеф 2 за избиване) и 4 или повече (коеф от 2,8 нагоре). Обаче досега и трите мача, които си набелязах за такъв вид залог завършват 0:0 или 1:0, та затова сега съм пас. А отсега съм крайно амбициран да си заложа всичко, което имам, на Тотнъм в събота Коеф е 1,45, което при настоящите обстоятелства си е направо подарък. Упорит съм, знам, и сигурно ще си изям ушите след това, ама на, навил съм си го и мърдане няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Идеята е да съм отгоре МНОГО Друг вариант е игра на брой голове - 2 или 3 (коеф 2 за избиване) и 4 или повече (коеф от 2,8 нагоре). Обаче досега и трите мача, които си набелязах за такъв вид залог завършват 0:0 или 1:0, та затова сега съм пас. А отсега съм крайно амбициран да си заложа всичко, което имам, на Тотнъм в събота Коеф е 1,45, което при настоящите обстоятелства си е направо подарък. Упорит съм, знам, и сигурно ще си изям ушите след това, ама на, навил съм си го и мърдане няма. много отгоре ще си ако им хванеш 2-3 хикса без да се дъниш за днеска малко експериментално: ТОБИЛ КОСТАНАЙ - ГРОКЛИН ГР.-2 ЕКРАНАС - ВОЛЕРЕНГА-1 НАНСИ - НИЦА-1 3кинта залог Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 ЦСКА и Локо Х-сове си мисля Литекс 2-ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 ЦСКА и Локо Х-сове си мисля Литекс 2-ка локото не вярвам да направят Х.по скоро мачът е 0-1 или 0-2.цска ги виждам 0-0.едниствено литекс мисля, че ще продължат от нашите отбори за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 пичове фанах 6 и 87 от вчерашните мачове Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Тампере - Розенборг 2Бате Борисов - Стяуа 2 ФК Сараево - Динамо Киев 2 Ман. Сити - Дарби К. 1 Рединг - Челси 2 Вече 2ри фиш фащам 4/5 .... бахти късмета ... 2 От тея мачове не излезна само Бате Борисов - Стяуа ... Стяуа водеха 1-2 .. и тъкмо се зарадвах че ще зема малко кинти .. и рефрешвам страницата и гледам 90' 2-2 ... мн кофти така Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 90-тата минута или е любима, или мразена Снощи в 80 мин на Реал Бетис - Реал Мадрид мислех да сложа 50 евро при коеф 1,2 - чиста работа, 10 мин - 10 евро. Ама не пуснах и после в 90 мин се ухилих мазно и доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 90-тата минута или е любима, или мразена Снощи в 80 мин на Реал Бетис - Реал Мадрид мислех да сложа 50 евро при коеф 1,2 - чиста работа, 10 мин - 10 евро. Ама не пуснах и после в 90 мин се ухилих мазно и доволно За 90тата минута си прав .. на мен ми се е случвало и да си фашам фиша с гол в 90' и е много яко ... ама ся за 2-3ти път ми се случва само 1 мач да ме дъни и то в 90тата мин. и е много кофти тръпка .. . супер нерва .. за днеска : ИНТЕР ТУРКУ - ЯРО 1 АУСТРИЯ ВИЕНА - ЯБЛОНЕЦ 1 РОДЪРЪМ - ШЕФИЛД У. 2 НАНСИ - НИЦА 1 БАЗЕЛ - МАТЕРСБУРГ 1 СЛАВЕН БЕЛУПО - ГАЛАТАСАРАЙ 2 Какво ще кажете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Austria Vienna v Jablonec Austria Vienna 1.55 Young Boys v Lens Lens 2.30 Rabotnicki v Zrinski FK Rabotnicki 1.444 MyPa v Blackburn Rovers Blackburn 1.444 Basel v SV Mattersburg Basel 1.533 Athletico Madrid v Vojvodina Atletico Madrid 1.20 Slaven Belupo v Galatasaray Galatasaray 1.8 UN Kaerjeng v Standard Liege Standard Liege 1.25 Honved v Hamburg Hamburger SV 1.444 Lokomotiv Sofia v Otelul Galati Lokomotiv Sofia 1.85 По левче. Аз обаче залагам на бг отборите . След малко ще измисля някакъв мач да сложа на сингъл 2-3 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 много отгоре ще си ако им хванеш 2-3 хикса без да се дъниш за днеска малко експериментално: ТОБИЛ КОСТАНАЙ - ГРОКЛИН ГР.-2 ЕКРАНАС - ВОЛЕРЕНГА-1 НАНСИ - НИЦА-1 3кинта залог бати и къръка-волеренгата изравни с човек по малко 10' минути преди края за днеска: анже-аячо-Х/2 гингам-булон-Х/1 додрехт-топ ос-1/този ще излезе задължително на 1 / Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 додрехт-топ ос-1/този ще излезе задължително на 1 / Ще го пробвам. Но първо ще уважа Хееренвеен Като става дума за Холандия - как смятате, ПСВ ще станат ли шампиони за трета година подред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 ИНТЕР ТУРКУ - ЯРО 1 АУСТРИЯ ВИЕНА - ЯБЛОНЕЦ 1 РОДЪРЪМ - ШЕФИЛД У. 2 НАНСИ - НИЦА 1 БАЗЕЛ - МАТЕРСБУРГ 1 СЛАВЕН БЕЛУПО - ГАЛАТАСАРАЙ 2 Какво ще кажете ? Със 110 лв. по богат Тези мачове с 5 лв. залог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Със 110 лв. по богат Тези мачове с 5 лв. залог Снощи се опитвах да пусна колонка с 4 от тия мача с точно такъв знак, ама не искаше да ми приеме залога...към 10 пъти пробвах... Ама и без тва нямаше да излезе щото бях включил 2 за Хамбургер, а пък те не можаха да бият... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ханза - Нюрнберг Х Херта - Щутгарт 2 Дуисбург - Волфсбург 1 Вердер - Байерн 2 Шалке - Борусия 1 Права колонка с 50 цента Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 40лв и бири от тая вечер утре ша ги мисла ...искам нов телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Марек-Пирин 1 Вердер-Байерн 2 Шалке-.Долтмунд 1 Тотнъм-Дарби 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 за днеска: ФУЛЪМ - МИДЪЛЗБРО-1 ТОТНЪМ - ДАРБИ К.-1 ша им сложа един двайсеттак бтв:каменицата вече е зле, от 4бири имам главоболие Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Снощи Джеймс Блейк ми се отблагодари с 10 евро, че съм заложил за него За днес вече съм играл единица на Тотнъм като освен това смятам да пробвам една "моя" система - 2 или 3 мача с коеф над 1.8 в права колонка и допълнилни за равен, които да ми връщат парите. В случая съм се спрял на ЦСКА Москва и Портсмут. Нека това мине, пък по-нататък ще му мисля. П.С. Фродо, снощи "сигурните" ни холански мачове се оказаха не чак толкова сигурни Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Снощи Джеймс Блейк ми се отблагодари с 10 евро, че съм заложил за него За днес вече съм играл единица на Тотнъм като освен това смятам да пробвам една "моя" система - 2 или 3 мача с коеф над 1.8 в права колонка и допълнилни за равен, които да ми връщат парите. В случая съм се спрял на ЦСКА Москва и Портсмут. Нека това мине, пък по-нататък ще му мисля. П.С. Фродо, снощи "сигурните" ни холански мачове се оказаха не чак толкова сигурни ами...кво да ти кажа добре че реших да не бомба додрехт с много пари, а вместо това заложих на 2 мача-4.3коеф. 10лв и зех 43 фанах и малко от лайфа-колкото да избия бирите за днеска съм пуснал тотнъм, ковънтри и нюкасъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.