Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Аз за тая вечер мисля да играя :

Виборг - Брьондби 2 (2.00)

Хакен - Ландскрона 1 (2.00)

Кайзерслаутерн - М'гладбах 1 (2.20)

Питърборо - Саутхямптън 2 (2.10)

И се чуда дали да сложа и : Халмстад - Малмьо 2ка , и да пусна една системка 2 от 5 , но най вероятно ще си остана само с 1вите 4 мача (права колонка) с 4-5 лв. залог :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

ne sum gledal kvi ma4ove ima utre i v srqda no opredeleno bih zalojil na totnam i man city...gledah im ma4ovete i man bih kazal 4e igraha mn mn dobre a za totnum 4e prosto trqbva da si vzemat ma4a na doma6na scena da ne stane lo6o ...4elsi su6to ne vqrvam da imat problemi s igrata koqto pokazaha... za drugite otbori ne moga da kaja ne6to...mojebi aston villa 6te biqt ako sa domakini i sa vs. priqten supernik

Челси като че ли в момента са малко неориентирани в защита, не бих се изненадал, ако Рединг вземе точка от мача. Друг мач, на който мисля да обърна внимание, е Спарта Прага - Арсенал - 1Х. Обаче като мои любимци Арсенал винаги ми правят мизерии и нищо чудно, ако смачкат чехите.

Тотнъм ако не си вземе мача утре, тирбушон да стана!

по безидейна игра на претендент за нещо нещо повече от добро представяне в шампионата отдавна не съм виждал.визирам играта им със съндарланд.преди да навлезнат във форма не бих ги пуснал отново :unsure:

за днеска мачовете са зле и сигурно ще пусна нещо само за тръпката да има кво да следа

Убеден съм, че са във форма, просто са били притеснени като за първи мач :)

Пуснах 10 евро за 1-ца при коеф. 1.85. Довечера с чаша ром ще чакам "пиуването" във futbol24.com, тъй като по всичко личи, че няма да дават мача по тв.

дано да излезе-тотнъм са ми по симпатичния отбор :)

аз съм пуснал единици на бургхаузен, аустрия листентау, барнзли, ковънтри и норич.скромно с левче.пуснах си и документи за дебитна карта и другия вторник изскачам на международната сцена с 40евро начален капитал :punk

Убеден съм, че са във форма, просто са били притеснени като за първи мач :)

Пуснах 10 евро за 1-ца при коеф. 1.85. Довечера с чаша ром ще чакам "пиуването" във futbol24.com, тъй като по всичко личи, че няма да дават мача по тв.

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51137

:) ;)

Днес се надявам,че няма да има изненади и да хвана ,че отдавна не съм печелил :)

ЛАцио 1

Тотнъм 1

Бенфика 1

Рейнджърс 1

фродо,колко стотинки на колонка излиза системите 3от6 и 4от6 и удачно ли и да пусна една от тях,че си мисля 6 Х-са за утре ;)

Въобще имаш ли мнение за система,в която да ги наблъскам

Днес се надявам,че няма да има изненади и да хвана ,че отдавна не съм печелил :)

ЛАцио 1

Тотнъм 1

Бенфика 1

Рейнджърс 1

фродо,колко стотинки на колонка излиза системите 3от6 и 4от6 и удачно ли и да пусна една от тях,че си мисля 6 Х-са за утре ;)

Въобще имаш ли мнение за система,в която да ги наблъскам

лацио малко ме съмняват :unsure:

3от6 са 20колонки, а 4от6 май бяха 15...точно с такава система съм правил добра печалба-влязоха ми 4 от 6 хикса и при 3 от 6 май бяха 5 печеливши колонки.ако ти влезнат 3 или 4 просто няма смисъл-ще си малко отгоре, а риска според мен не си заслужава.отказах се от системите, щото трябва да се играят с повечко пари.по добре си ги разцъкай на 1-2 фишчета по 2-3 мачлета с по 2-3 кинта.печалбата е по малка, но пък е по сигурно...тръпката пак си я има :punk

Аз за днес мисля да пусна :

Барнзли - Дарлингтън 1

Блякпул - Хъдърсфийлд 1

Екзитър - Кроули Таун 1

Куинс Парк - Странрар 1

Тотнъм - Евертън 1

А за утре съм си харесал :

Тампере - Розенборг 2

Бате Борисов Стяуа 2

ФК Сараево - Динамо Киев 2

Ман. Сити - Дарби К. 1

Рединг - Челси 2

Късмет на всички :)

Е да,ама при 3 мача един да изгори и всичко заминава :wacko:

А и като чета вестника на ЕФУ всички големи печалби са ги правили със системи със неголеми залози :bgrin:

тва където го четеш във вестника са хора дето не си знаят парите и играят доста екстравагантно...последната печалба дето четох беше на собственика на пасажа на центъра-пича беше хванал 2 обръщалки и твърдите в система 2 от нещо си, като едната обърщалка му беше СРЕЩУ разенборг при коефициент към 60 :tongue зел към 10бона само :D

Glasgow Rangers - Crvena Zvezda Belgrade 1 1.5

Fulham - Bolton 1 2.1

Tottenham - Everton X 3.2

Birmingham - Sunderland under 2.5 1.65

3 от 4 + 1 права колонка с 2Е на колонка = 10Е :blink:

Puchi, отказал съм се да се пробвам, просто майка ми в другата стая така яко смучи от нета, че забрави за стрийминг.

22:00 Dиема + Тотнъм - Евертън

Шпорите са овчари. Добре, че Рейнджърс и Бенфика си взеха мачовете, та със залог на живо си върнах парите от Тотнъм, че даже съм 30 цента напред :)

Мен вчера само Тотнъм ме издъниха ... Много ме е яд ... вече 2ри фиш заради тях си губа .... вече почнах да се отчайвам .. на сухо съм от 2-3 седмици сигурно ... :( :angry: :angry1 :bgrin:

А за тея мачове кво ще кажете , могат ли да излезнат ? :confused

Тампере - Розенборг 2

Бате Борисов - Стяуа 2

Ман. Сити - Дарби К. 1

Рединг - Челси 2

Мен вчера само Тотнъм ме издъниха ... Много ме е яд ... вече 2ри фиш заради тях си губа .... вече почнах да се отчайвам .. на сухо съм от 2-3 седмици сигурно ... :( :angry: :angry1 :bgrin:

Тампере - Розенборг 2

Бате Борисов - Стяуа 2

Ман. Сити - Дарби К. 1

Рединг - Челси 2

и трите от шл са ти тройни според мен :P

аз пуснах на бордо, псж, фулъм, ман сити и челси-по 2лв с колегата :punk

Тампере - Розенборг 2

Бате Борисов - Стяуа 2

Ман. Сити - Дарби К. 1

Рединг - Челси 2

От тия мачове само сити бих играл. За шампионската фродо ти каза защо, а рединг ги видяхме на олд трафърд кво опълчение са и мое да са объркат раотите хипотетично :D

Дано днес е денят на Х-совете :)

Тулуза-Ливърпул Х

Барса-БАйерн Х

Тампере-Роденборг Х

Спартак М - Селтик Х

САмо се чудя как да ги играя :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...