Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Аз хванах от :

СЕДАН - ЛОРИЕН 1 (3-1)

СОШО - ВАЛАНСИЕН 1 (1-0)

ЛА КОРУНЯ - ВАЛЕНСИЯ 2 (1-2)

1860 МЮНХЕН - УНТЕРХАХИНГ 1 (1-0)

Залог - 1 лв

Зех - 16лв :)

Скромно ама се пак да има :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

тиражът събота-неделя беше черен за мен и колегата.пуснахме 3 фиша за по 3лв всеки.в единия хванахме точен резултат 3/4+,бяхме го играли 4+/3 и 3/4+,излезе 3-6 :woot ,коефициент 75.един от твърдите обаче излезе 1-1 и му ядохме главата,а фиша беше за над 100лв :sick другите 2 фиша се издъниха за по един мач с голове в 90' :bgrin: и от там изтървахме към 50-60лв.направо съм болен вчера и днеска.и въпреки тоя уникален карък пак пуснах :wacko:

дери сити-гелуей-1

дроида-шамрок-1

5лв

на играещите препоръчвам да не пускат тези два мача,защото с моя късмет единият ще е Х :sick

Дроида - Шармок - 1

Бордо - Нант - 1

Марсилия - Нанси - 1

Севиля - Депортиво Ла Коруня - 1

Хетафе - Барселона - 2

Дано тази Двойка накрая да не ми развали другите ма4ове според мен които са сигурни :bgrin: :pirate

:wacko: Не мога да се съглася с мотивите ти тук .

Не знам за какво радване на феновете може да се говори тук , тъй като в Събота е финала за Сетанта къп , където Дроида ще защитават трофея си от миналата година , ако успеят да го защитят , ще има поводи за много радост . Този двубой почти е пренебрегнат от Дроида , имаше някакви слухове , че Дроида са поискали срещата да се отложи , заради мачът им в Събота , но явно са се отказали , или пък молбата им е била неудовлетворена , и сега решението е да се даде шанс за изява на играчи Under 19 и Under 21 , тъй като освен десетимата контузени и петимата под въпрос , Дроида ще трябва и да запази наличните здрави играчи , тъй като мача с Линфийлд е един от най-важните за сезона .

Няма такова нещо като "Шамрок - средняшки отбор" . Това е все едно да кажеш , че Ливърпул е средняшки английски отбор например , или че Юве е средняшки италиански тим , и така нататък . Шамрок е най-големият ирландски тим , има повече успехи у дома и навън от всички останали тимове в Ейрком днес , взети заедно . В момента разполагат с уникален скуад , все млади таланти , не толкова известни , но много нахъсани , за тях е чест да защитават свещената зелена фланелка , и във всеки един мач дават всичко от себе си .

Дали има разлика в класите - да , аз все още си стоя зад мнението ми преди началото на сезона , че Дроида е най-класният ирландски тим , с най-много потенциал и с най-добри играчи . Само че тук подценяваш значително Шамрок . Тимът игра като равен с равен срещу всеки един фаворит за титлата този сезон , като изпусна да победи Корк на "Търнър'с Крос" , и се задоволи само с равенството , и злощастно загуби от Дроида , Ст Патрикс и Бохемианс , с 2:1 , като и в трите мача беше равностоен на противника си , но и в трите мача в най-важният момент малките и неопитни играчи се парираха , и грешката им беше наказана .

Не крия пристрастията си към Роувърс , но и без тях този мач бих го изиграл по друг начин , бих потърсил по-високият коефициент .

Stephen Bradley, the vital cog in the Drogs midfield left the field at the RSC with an ankle injury.

Paul Keegan is also suffering from a hamstring strain.

Stephen Gray can be considered doubtful with a knee problem, while Ollie Cahill is doubtful for Saturday's Final , let alone tomorrow night.

Keeper Miko and Garto have been playing through the pain barrier when they should be taking complete rest.

Освен тези , останалите отсъстващи са добре известни , повтаряме ги преди всеки мач , няма смисъл да ги казваме и днес , цялата защита начело с Конър на вратата , Гавин и Гартланд , и така нататък ...

Смятам , че днес 'хуупс' / Шамрок / ще вземат реванш за изпуснатите точки в мачовете за първенство не само над Дроида , ами и над останалите от лидерите , убеден съм , че имат качествата да го направят , още повече , че ще играят не срещу звездите на лигата , ами срещу кажи-речи връстниците си , някои от тях наистина са перспективни , младежки и юношески национали , повечето ще направят официален дебют за Дроида , това няма начин да не ги мобилизира до краен предел , със сигурност ще стане здрав мач между два отбора , които ще търсят победата , аз мисля , че накрая Шамрок ще я намерят . Освен всичко останало , единственият начин за слава през този сезон за хуупс са двете купи , Лийг Къп и ФАИ Къп ... Отстранят ли Дроида , шансовете нарастват значително ...

Дроида - Шамрок 2 @ 3.80

Успех !

и не само това , просто другото не ми се търси в момента , аз лично съм го играл 2ка :wacko: :wacko:

Ех,много късно го видях... сега само тоя тъп мач ще ме издъни!

Ама така е като играя неподготвен... :(

дроида-шамрок-1

този мач няма да излезе 1ца.....

сутринта този мач беше 1.65 за дроида...аз го пуснах :bgrin:

малко по късно мача беше обърнат-2.3 за дроида и 2 за шамрок :blink:

ама така е.като не си пиша домашното ми пускам по спомени :bgrin:

снощи дроида не излезе благодарение на което днеска съм с 570лв по-богат , за пръв път ми се случва да ми излезнат всички мачове в система 3,4 от 4 много съм доволен

понеже тия дни съм много на + правя един рискован залог от 5 мача права колонка с 10лв.

ИСПАНИЯ - БЕЛГИЯ 1.60 3.15 3.80 - 1

ИНТЕР ТУРКУ - ТПС ТУРКУ 2.25 3.00 2.35 - 1

ХАМБУРГЕР 2 - ОСНАБРЮК 2.45 3.00 2.15 - 2

ТОТНЪМ - БЛЯКБЪРН 1.70 3.00 3.55 - 1

ТУЛУЗА - ЛЬО МАН - 1

макар че за тотнъм все още се колебая дали изобщо да го играя твърде е възможно да излезе и 2ката , блякбърн са корав съперник а тотнъм когато са изложени на голямо напрежение се усират......

макар че за тотнъм все още се колебая дали изобщо да го играя твърде е възможно да излезе и 2ката , блякбърн са корав съперник а тотнъм когато са изложени на голямо напрежение се усират......

Дано да бият че съм го играл 1 :)

в крайна сметка ето това играх днеска :

ИСПАНИЯ - БЕЛГИЯ 1.50 3.50 4.00 - 1

ИНТЕР ТУРКУ - ТПС ТУРКУ 2.25 3.00 2.35 - 1

ХАМБУРГЕР 2 - ОСНАБРЮК 2.45 3.00 2.15 - -2

АНГЛИЯ - ФРАНЦИЯ 2.00 3.00 2.70 - 1

ТУЛУЗА - ЛЬО МАН 1.50 3.00 4.85 - 1

с 10лв

днеска черен ден ебати :

England U17 1-0 (1-0) France U17 - познат

Tottenham 1-1 (0-1) Blackburn - непознат добре че не го играх

Toulouse 0-1 (0-0) Le Mans - непознат

Hamburger SV (Am) 4-2 (1-0) Osnabruck - непознат

Belgium U17 1-1 p.6-7 Spain U17 - непознат

Getafe 4-0 (2-0) Barcelona - познат но неигран :(

Inter Turku 1-1 (1-1) TPS Turku - непознат

тоест от 5 играни 1 познат.... доволно :cry :cry :cry :huh: :wacko:

за утре забелязвам доста високи коефициенти, поне за сега, на шалке и щутгарт.после сигурно ще ги играя.да не би да има някакъв нов сдп?...има отбелязани срещи в жълто :wacko:

5 бързи мача за днеска:

щутгарт кикерс-мюнхен1860 2 -1

аустрия листентау-аустрея виена ам.-1

унион берлин-вуперталер-1

юсиди дъблин-ст. патрикс-Х

фин харпс-дъндок-Х

50ст

Вчера ме издъни само Славия Прага...

Щях да зема малко парички. .. .

С автогол в 60' .. мн кофти така ..

Вчера ме издъни само Славия Прага...

Щях да зема малко парички. .. .

С автогол в 60' .. мн кофти така ..

споко, когато 2 фиша ти изгорят за голове в 90', тогава ще говорим :bgrin:

вчера пак само един мач...бати каръка, замислям да спирам вече,че не се търпи :angry:

за днеска:

криля советов-луч енергия-1

дортмунд-шалке-Х/2

бохум-щутгарт-Х/2

йоргрите-еншьопинг-1/1

севиля-рекреативо-1/1

50ст

почвам да се бъзикам с малко пари, че поне да не ме е яд

споко, когато 2 фиша ти изгорят за голове в 90', тогава ще говорим :bgrin:

И на мен ми се е случвало

фиш за 30 лв.

Престън нз вече с кой играха ... бях сложил 1

до 89 - 2:1 и за 2 мин става 2-3 и се изядох ... :angry1

корк сити-бохемианс-1Х

челси-манчестър-Х

арецо-ювентус-1Х :woot

майрка-валенсия-2

псж-троа-1

гройтер фюрт-карслуе-1

4х50ст

М.К. ДОНС - ШРОСБЪРИ 1.65 3.00 3.80 @ 1

КОРК СИТИ - БОХЕМИАНС 2.00 2.90 2.80 @ 1

ШАМРОК Р. - УОТЪРФОРД 1.55 3.15 4.15 @ 1

ТУР - БРЕСТ 4.00 3.25 1.55 @ 2

ШВАНЕНЩАД - ФК ГРАТКОРН 1.50 3.30 4.25 @ 1

корк сити-бохемианс-1Х

челси-манчестър-Х

арецо-ювентус-1Х :woot

майрка-валенсия-2

псж-троа-1

гройтер фюрт-карслуе-1

4х50ст

бахти тъпото юве :sick

кво са напъват да бият кат няма за кво, а на арецо им трябва...поне Х да им бяха пуснали

дано днеска да не излезе гройтер фюрт, че пак за 1 мач само се дъня :bgrin:

ЙОКОХАМА - ФК ТОКИО-1

СЕРЕЗО ОСАКА - ЕХИМЕ ФК-1

тези двата ги пускам ся по път, пък истинския фиш ша го мисла после :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...