Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Някой може ли да ме посъветва как да играя Селта-Вердер утре.. :rolleyes:

Иначе за днес 3 единици:

Милан-Селтик

Ман Ютд-Лил

Байерн-Реал

Арсенал ми се струва,че ще бият но ще го избегна този мач.

За утре ми харесват:

Севиля-Шахтьор 1

Рейнджърс-Осасуна 1

Спортинг Брага-Тотнъм 2

И Вердер евентуално..

за утре сигурно ще играя в черното тото

спортинг брага - тотнъм , тотнъм да бият с повече от 1 гол с 20лв и за да се подсигуря с още 20 - х2 ако загуба губа 12лв ако спечела зимам 60 горница :P

също и система хокей само че още не съм измислил сигурните мачове после ще си едитна поста :D

за утре сигурно ще играя в черното тото

спортинг брага - тотнъм , тотнъм да бият с повече от 1 гол с 20лв и за да се подсигуря с още 20 - х2 ако загуба губа 12лв ако спечела зимам 60 горница :P

също и система хокей само че още не съм измислил сигурните мачове после ще си едитна поста :D

Тотнъм не са кой знае колко силни като гости. Кви 2 гола разлика, кви пет лева, последния да затвори вратата.

манчестър 1 съм играл :Р рисковано защото и Х им стига и с лил като играят не вкарват много но впредвид формата на отбора мача за мен си е 1ТВ :)

Мислех да пускам 1 на Байерн, ама си викам 'да ве,ще залагам срещу Реал ...', колкото и сигурно да ми се вижда

аз пък 4 1ци кво :) все пак има може би сиурни ма4а.. ман4естър юнайтед и лил както и милан селтик (форза магико милан :) ) байерн им залойх 1ца 6тото играят в мюнхен и смятам 4е 6те победят арсенал 6те бият по4ти съм сигурен 2 лева пък какво и да загубя се 1 :) и на мен тези лион в4ера ми глътнаха 5 лева деба.. мислих 4е 6те бият .. деба аи гл :)

Ще кажа само едно..

Милан са най-голямата футболна измислица! :angry1

Напълно съгласен.

Познавам Бристъл Сити 2-ката

познавам Байерн

Познавам Манчестър

И Милан се насират ,а на всичкото отгоре и вкарват гол 2 минути след началото на първото продължение... Ами полудявам.

Поне да бяха отпаднали :angry1 :angry1 :angry1 :pirate

познах точния на байерн-реал :P

само че беше бас между приятели и нищо не зимам :D

днеска съм замислил да пусна ланс,севиля и рейнджърс пък да видим ко ша стане

пуснах рейнджърс,севиля и ланс с 3лв

на рейнджърс и севиля стабилно падат коефициентите и тряа да излязат :woot

ама ланс ся зе да ма притеснява...пък е и лайв демек уж заплетен :unsure:

тотнъм ако не излезе ще съм толкова вътре днеска че направо отивам да се самоубивам

Неискам да съм лош пророк но наистина мача мирише от към главата . Зависи гостите какви са им целите дали победа или някой гол на чужда терен . Бях решил да ги пусна Тотнъм и АЗ двата с някой лев но нещо се разубедих х2 сатези мачове незнам . От ШЛ познах само 1 мач но пък и не бях пускал затова пък неска се надявам да излезнат :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...