zlobil Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 днеска 2 фиша : Karlsruhe 1-1 (-) Koln - играя го за 1ца Tours 0-1 (-) Caen - играя го за 2ка Motherwell 0-0 (-) Hearts - за 2ка го играя Mantova Triestina - за 1ца го играя и на втория 2мача първо - краен Preston Southampton - X/1 Motherwell 0-0 (-) Hearts - X/2 дано да земем edit : пффф първият фиш всичко фащам без последният мач майна , изравняват ги в 67ма минута , няма господ , бахти касмета имам заклевам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 valensiq inter 2 lion roma 1 4elsi porto 1 5 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuD_1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 valensiq inter 2lion roma 1 4elsi porto 1 5 lv Moje i s 10 da sa probva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ливърпул-барса-Х/Х лион-рома-Х/Х валенсия-интер-Х/Х 1от3 система Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Moje i s 10 da sa probva. em onq den fanah i vika q da zabiq 5 lv za neska Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ливърпул-барса-Х/Хлион-рома-Х/Х валенсия-интер-Х/Х 1от3 система при тая система 1от 3 колко можеш да сбъркаш и пак да спечелиш..1 или 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Chelsea-FC Porto 1 Liverpool-Barcelona X Lyon-AS Roma 1 Valencia-Inter Milan 2 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 при тая система 1от 3колко можеш да сбъркаш и пак да спечелиш..1 или 2 ами при 2 грешки имаш една печеливша колонка...при тия прогнози дето съм ги дал ша съм на + при една позната среща...при други трябва да си сметнеш коефициента Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 абе имаше 1 сайт за следене на хокейни мачове много наподобяващ футбол24.ком , някои сеща ли се за името ? едит:на мене футбол24.ком си ми го отваря без проблеми .... едит2: не е тоя сайта , тоя го знам но на онзи обявяваха резултатите веднага и изглеждаше по същият начин като футбол24.ком Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 абе имаше 1 сайт за следене на хокейни мачове много наподобяващ футбол24.ком , някои сеща ли се за името ? ще питам и тука щото в нестандартните въпроси нещо няма отговор тоя сайт football24.com от известно време не ми го отваря...някой на евроком да каже дали го отваря,че ся им дигнах скандал по телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Защо не гледате в http://livescore.com там има всичко за хокей http://livescore.com/hockey.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 при тая система 1от 3колко можеш да сбъркаш и пак да спечелиш..1 или 2 При системите трябва да познаеш поне брой мачове, които си отбелязал, от всички в системата. Иначе казано - ако пуснеш 1 от 4 поне 1 мач задължително (може да не уцелиш 0,1,2,3 мача) + винаги твърдите трява да са ти точни. При 3 от 5 може да не познаеш 1 или 2 мача. И така... Аз днес не съм решил още, ама то повечето ще са на лайв онлайн, така че имам време до довечера да помисля. ПС. Имаше двама образа дето ще залагат 2ки за Интер - 5/10лв... Ама нидейти , mark my words. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 И аз да се запиша : Челси - Порто 1 Ливърпул - Барса 2 Валенсия - Интер 2 Лион - Рома 1 Норич - Дарби Каунти 2 Залог 2 лв. Дано Бог ми е напомощ защото до 3 дена трябва да събера 200 кинта Ако не ударя нещо тия дни ще взимам заеми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Като ви гледам коментарите ми се струва, че направих грешка ... и тя е - Валенсия 1 : о ... ... Лион 1 и Челси 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ПС. Имаше двама образа дето ще залагат 2ки за Интер - 5/10лв... Ама нидейти , mark my words. тва ша е най-надървения и непредсказуем мач от доста време и смятам да си го пусна да го гледам онлайн ся пуснах и сдп1 ама ма мързи да пиша ако позная днешните ша го публикувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Chelsea-FC Porto 1 Liverpool-Barcelona 2 Lyon-AS Roma 1 Valencia-Inter Milan 1 5 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Аз лично пуснах на доста ниски коеф бая мачове (двоен шанс), защото са много натопорчени мачове и не може все да има победител... Днеска имам Валенсия 1х Лион х ПП Хъл 1 (драу но бет) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 за днеска съм играл система хокей 2 от 6 с 2 твърди мача по 70ст. на колонка ЦСКА МОСКВА САНКТ ПЕТЕРБУРГ - 1тв. - излиза СИБИР Н`СИБИРСК ВИТЯЗ - 1тв. - излиза Х-ове : БОСТЪН - КОЛОРАДО - X ФИЛАДЕЛФИЯ - НЮ ДЖЪРСИ - X ДЕТРОЙТ - НЕШВИЛ - X СЕЙНТ ЛУИС - КАЛГАРИ - X МИНЕСОТА - САН ХОСЕ - X ЧИКАГО - ЛОС АНДЖЕЛИС - X ако има господ днеска трябва да фана поне 2-3 хикса Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ПФ ... не били само Валенсия проблем ... добре, че по-малко пари пуснах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Доста изненади днес, поне за мен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 не знам ...мен само нотингам форест ме издъниха от 9 мача ...шампионската ги фанах ама нали алчен за голям коеф ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 колко корнера имаше в барса - ливерпул че не можах да ги преброя Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Доста изненади днес, поне за мен.. само рома е изненада за мене и само тя ма дъни от днескашните мачове за сдп1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 абе имаше 1 сайт за следене на хокейни мачове много наподобяващ футбол24.ком , някои сеща ли се за името ?едит:на мене футбол24.ком си ми го отваря без проблеми .... едит2: не е тоя сайта , тоя го знам но на онзи обявяваха резултатите веднага и изглеждаше по същият начин като футбол24.ком Пробвай с този аз лично съм мн доволен от него. http://www.flashscore.com/hockey/russia/ В хокея е момчета истината там се вадят парите.Тея футболни мачове напоследък все ме дънят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 за днеска съм играл система хокей 2 от 6 с 2 твърди мача по 70ст. на колонка ЦСКА МОСКВА САНКТ ПЕТЕРБУРГ - 1тв. - излиза СИБИР Н`СИБИРСК ВИТЯЗ - 1тв. - излиза Х-ове : БОСТЪН - КОЛОРАДО - X ФИЛАДЕЛФИЯ - НЮ ДЖЪРСИ - X ДЕТРОЙТ - НЕШВИЛ - X СЕЙНТ ЛУИС - КАЛГАРИ - X МИНЕСОТА - САН ХОСЕ - X ЧИКАГО - ЛОС АНДЖЕЛИС - X ако има господ днеска трябва да фана поне 2-3 хикса фащам 2 хикса и зимам 20лв колко корнера имаше в барса - ливерпул че не можах да ги преброя и корнерите фащам и зимам пак към 20лв доволен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.