Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Kaк може да давате примерно 2 на Валенсия или на Челси ... Лион пак добре, те са много добри, макар че не са във форма ... ама Валенсия ...

играя 4 мача хващам нито 1 :P

Barcelona 1-2 (1-1) Liverpool играх го 1

Inter Milan 2-2 (1-0) Valencia играх го 1

Porto 1-1 (1-1) Chelsea играх го 2

Derby 0-2 (0-2) Stoke играх го 1

:P

Kaк може да давате примерно 2 на Валенсия или на Челси ... Лион пак добре, те са много добри, макар че не са във форма ... ама Валенсия ...

Че кво, 1ца ли да сложат :lol:

Да не говорим, че точно пък Валенсия наскоро мачка твоя любим отбор. Не се заяждам, ама като сме започнали да си 'говорим'....

Че кво, 1ца ли да сложат :lol:

Да не говорим, че точно пък Валенсия наскоро мачка твоя любим отбор. Не се заяждам, ама като сме започнали да си 'говорим'....

Aхаха ... жалко, че МОЯ любим отбор победи Валенсия с 0:1 ;). И ест ... 3 Х-а ... еми честито ;)

2 AS Romа - Lyon

1 Barcelonа - Liverpool

2 FC Porto - Chelsea

1 Inter Milan - Valencia

10лв. :)

Ххахаххахаха

Без познат мач .. :sick :sick

Тоя фиш и за подпалки не стаа :laughing: :lol:

черен ден за играчите на ефу :sick

мноо криви резултати.интересно дали някой е хванал сдж или следващата междинка ша е към 60-70к :bgrin:

черен ден за играчите на ефу :sick

мноо криви резултати.интересно дали някой е хванал сдж или следващата междинка ша е към 60-70к :bgrin:

Mi az kazah ma4ovete o6te predi tova samo inter me dyni men ot tiq ma4ove 6toto go bqh pusnal 2 :) i zagubih 5 evro ..

slojih 10 evro na X na porto i izbih parite s godnica 110% :) , ama nema koi da slu6a :P

A otnosno revan6ite .. Prosto mi e mygla 6te se probvam no ..

Lyon - AS Roma - 1 ( vypreki 4e simpatiziram i na 2-ta otbora, vse pak mislq 4e Lyon na sobstven teren 6te zemat svoeto . Ne e izkliu4en i X-a za6toto ne6to me 4ovyrka ot vytre :) , zalagaite na mnogo kartoni :P. No za men e 1 ) !

Liverpool - Barcelona - 1 ( Amfild nqma 6-5 , liverpool nqmat zaguba na tqhen teren ot minaliq sezon . X=a go izkliu4vam kato znak , za6toto liverpool 6te igraqt za pobeda kato na Kamp-Nou )!

Chelsea - FC Porto - 1 ( Porto sa mnogo simpati4en otbor koito umee da spyva golemite . Chelsea oba4e napraviha gre6kata s X-a , i nevqrvam da q povtorqh . Chelsea iskat taq kupa ot 3 sezona ve4e . Kakto se kazva 6a si saderat gyza da biqt . Vypreki 1-cata koqto 6te pusna

, az 6te vikam za PORTO :) )!

Valencia - Inter Milano - 1X ( Nesym al4en za koeficienta , mislq 4e na vsi4ki vi e qsno za6to mislq 4e "1X" e ma4a :) )!

AC Milan - Celtic - _)_ :) tuk prosto nqma da baram . Nadqvam se Celtic da vkarat 1 gol da zatrudnqt MAX - MILAN .

Manchester U. - Lille - 1X ( Mnogo me e qd za groznata zaguba na Lille , no s tozi izmislen gol koito polu4iha v pyrvata sre6ta , prosto i dvata znaka ustroivat Manchester , a nevqrvam 4e Lille 6te se dadat lesno )!

Arsenal - PSV Eindhoven - 1X2 ( Tova e nai nepredskazuemiq ma4 za men rolleyes.gif

Za tova vyob6te nqma da go gledam :) , osven ako ne go davat po Tv? Tova e ma4 koito nqma da izpusna ) !

Bayern Munich - Real Madrid - X ( za men tova e rezultata . Nqkoi 6te kajat da be tva onova ... Na men X-a mi se struva znaka s nai golqm procent , osven ako Germancite ne izrignat v tqhen stil i negi nakajat s 2 byrzi gola :) ) !

Li4no az 6te zalagam v Sportingbet .

I tova 6te sa moite ma4ove :

Lyon - AS Roma - 1

Chelsea - FC Porto - 1

Liverpool - Barcelona - 1

Valencia - Inter Milano - 1X

фанах най накрая байерн м.-3 пъти ги играя за последните 4 тиража :lol: фащам и рапид виена,но утре имам още мачове :unsure:

доста ме примамва единицата на тотнъм на сингъл с малко повече парички :zzz ,ама тва ша го мисла утре сутринта

и аз тая вечер фащам 2 фиша и 1 губа

значи на първият фиш съм играл:

ХАМБУРГЕР - АЙНТРАХТ ФРАНКФУРТ - 1

ЛИВЪРПУЛ - ШЕФИЛД ЮН. - 1

ГРАСХОПЪР - ААРАУ - 1

със залог от 50лв вземам 141лв.

на вторият фиш съм ги играл същите

+ ЛИОН - СОШО - 1

с 10лв за съжаление излезна Х :(

и на третият фиш понеже имах 5 лева на стотинки и се чудех кво да ги правя играх :

БАЙЕРН М. - ВОЛФСБУРГ - 1

ДЪМБАРТЪН - ИЙСТ СТЪРЛИНГ - 1

ЛИВЪРПУЛ - ШЕФИЛД ЮН. - 1

ГРАСХОПЪР - ААРАУ - 1

МАКАБИ ТА - АП. ПЕТАХ ТИКВА - 1

и вземам 20лв и някви стотинки , по принцип никога не играя 1 и същи мачове на няколко фиша ама днеска явно е било за добро избих бая загуби за сега още съм на + от ЕФУ да се надяваме така да си остане :P

B) :woot :punk

(applause)

благодаря :)

не бях фащал известно време :bgrin:

ся чакам още 3 мача и ша закръгла печалбата на 50кинта :zzz

много са размечтах и леверкузен ме призимиха :lol:

след вчерашната печалба днес пак регистрирам загуби

удинезе на 1ят фиш на който ми излизат всички други завършват Х

и на другият фиш ме дънат шалке на който също всички други мачове съм познал :P

Ее не ... и днес се усрах ... пак 3 фиша - най-'добрия' ... 2.4 / 2.8 / 1.57 и ест ще ме издъни ... 1.57 ... другите ме прецакаха Вердер и няк'ви швц ...

ся си зех печалбата от чисти 21лв и реших веднага да върна половината...трябва да фане дикиш се пак :D

фк москва-амкар-1

модена-ювентус-2

10лв

абе от 2-3 дена ми изчезват мачове в ефу-то

преди 2-3 часа ги имаше а сега ги няма никъде дори в futbol24.com ?

а не пише мача да е отложен става въпрос за :

КОН-С 21:45 A763 3 УОРЧЕСТЪР - ЛАНКАСТЪР

?

абе от 2-3 дена ми изчезват мачове в ефу-то

преди 2-3 часа ги имаше а сега ги няма никъде дори в futbol24.com ?

а не пише мача да е отложен става въпрос за :

КОН-С 21:45 A763 3 УОРЧЕСТЪР - ЛАНКАСТЪР

?

При мен си го има ... не е почнал още

къде го гледаш ?

в livescore.eurofootball.bg го нямаше преди малко а сега дори не ми го отваря , ебати бъгавата работа и как така не е почнал мача трябаваше да е от 10без15 ?

къде го гледаш ?

в livescore.eurofootball.bg го нямаше преди малко а сега дори не ми го отваря , ебати бъгавата работа и как така не е почнал мача трябаваше да е от 10без15 ?

Точно там го видях ... жалко, че вече го няма ...

и тва ся кво значи че фиша не ми се зачита или.... не ми се беше случвало такова нещо до сега........ :(

В краен случай ще ти върнат парите. По-скоро се счита с коефицент 1 ако не се е играл. В пункта ще ти кажат.

ся си зех печалбата от чисти 21лв и реших веднага да върна половината...трябва да фане дикиш се пак :D

фк москва-амкар-1

модена-ювентус-2

10лв

shhh teq juventus v 86 min 0-1 :D :D :D

а дано щото имам да избивам загуби от днеска и вчера и в 2та фиша ме дъни по 1 мач много тъпо ама кво да се прай .... :D

вчера бях играл:

БАРСЕЛОНА - АТЛ. БИЛБАО - 1 1

РИВЪР ПЛЕЙТ - РАСИНГ - 1

БЕЙРА МАР - ПОРТО - 2 2

ПАРИ С.Ж. - СЕНТ ЕТИЕН - 1

само тия псж незнам за чий ги пуснах ама .... квото е

днеска играя :

АМЕРИКА - САНТОС ЛАГУНА - 1

СИБИР Н'СИБИРСК - СПАРТАК М. - 2

АПОЕЛ КФАР САБА - МАКАБИ ХАЙФА - 2

МОДЕНА - ЮВЕНТУС - 2

СПОРТИНГ БРАГА - ЕЩРЕЛА АМАДОРА - 1

БЕНФИКА - П. ФЕРЕЙРА - 1

и ест. макаби ме дънат и завършват Х :P

edit : http://www.eurofootball.bg/tiraji.php?v=su...=1&type=day

това "Пълна информация за блокираните към момента кодове можете да получите на място в букмейкърските пунктове"

какво трябва да означава

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...