frodo Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 pe4eliv6ata kolonka 2 na Makalsfild 2 na utreht 1 na bre6a 1 na siena 1 na albinolefe 1 na boavista.............4estito na pe4eliv6ite Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 a eto i malko tvardi ot men:sandarland,tranmiar,totnam,man und.,arsenal,selta,valqdolid,baer m.,leverkuzen izberete si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Abe pi4ove predi i az se zaribqvah,ama sprqh iposle pusnaha taq novata sistema puk sq iskam pak da zapo4na ma nqma koi da obesni kak to4no stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 едно време страшно много пусках,но само на сигурни мача и ми носеха печалба,но в последната една година ми се стори само загуба на пари и нерви....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Interesuvame kade osven v lifescore moga da sledq online machovete zashtoto tam ne e osobeno ofertno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dMX-f4n Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Na4i ima moje6 da si gi proverqva6 i v livescore.cz a ne v .com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Interesuvame kade osven v lifescore moga da sledq online machovete zashtoto tam ne e osobeno ofertno. <{POST_SNAPBACK}> Какво пък не ти харесва на livescore.com,аз се съмнявам че ще намериш някакъв сайт,който да е много по -добър от него.Има почти всички възможни първенства,освен това и тенис и хокей.А пък щом ти трябва друг просто пиши на Гугъл livescore и ще ти изкара сума ти сайтове. Ето ТОЗИ не е лош ,но според мен не е по-добър от livescore,а със сигурност е и по-бавен при промените на резултатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 някой ако може да предложи някви ма4ове .. 4ееее сам блокирал яку ... 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 някой ако може да предложи някви ма4ове .. 4ееее сам блокирал яку ... 10х <{POST_SNAPBACK}> eto ti malko:1 na mainc05 1 na bolton 1 na hul city 2 na man.und. 1 na az alkmaar 1 na 6tutgart 1 na sent etien Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 някой ако може да предложи някви ма4ове .. 4ееее сам блокирал яку ... 10х <{POST_SNAPBACK}> Истанбулспор-Коняспор 2 Майнц05-Арминия Б. 1 Нюрнберг-Леверкузен 2 Хановер96-Вердер 2 Брайтън-Съндърленд 2 Барнзли-Борнемаут 1 ПитърБъро-Донкастър 1 Порт Вейл-Хартлипуул 1 Торки-Суиндън 1 Бристол Р.-Бостън Юн. 1 Бъри-Мансфийлд 1 Реал Сос-Севиля 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ХЪЛ СИТИ - РЕКСЪМ 1 ЛИНКЪЛН С. - КЕМБРИДЖ ЮН 1 БЕРИК - БРИКИН 2 СТРАНРАР - ЕЪР ЮН 1 коф:4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ето малко прогнозки Реал М - Атлетик Б Х2 - 0:2 Удинезе - Интер Х1 - 1:1 Щутгарт - Херта 1 - 1:0 Виляреал - Атл. М 1 - 3:2 Брайтън - Съндърланд Х2 -2:1 Шарльороа - Монс 1 - 1:0 Минималния коеф. е 138 ,при залог 0,5 - 1лв на колонка и при мъъъничко късмет ще сте доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 psg 1 bayern 1 wolfsburg 1 leverkuzen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 1 100% ма4 мога да ви кажа за който гаратанирам : ВОЛФСБУРГ - ХАНЗА Р. 1 !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Q kajete malko ma4ove za puskane.Neka badat sigorni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ето малко прогнозки Реал М - Атлетик Б Х2 - 0:2 Удинезе - Интер Х1 - 1:1 Щутгарт - Херта 1 - 1:0 Виляреал - Атл. М 1 - 3:2 Брайтън - Съндърланд Х2 -2:1 Шарльороа - Монс 1 - 1:0 Минималния коеф. е 138 ,при залог 0,5 - 1лв на колонка и при мъъъничко късмет ще сте доволни <{POST_SNAPBACK}> Д***а и нещастниците тия Съндърланд ,пълни пе****си ,на двоен мач ми избягаха,мизерници ,ш****яци ,дано да се провалят във влизането в плейофите,какво ще ми правят във Premiership като не могат едни Брайтън да ми бият.Смешници. Провалиха ми коеф. над 120 ,бях си сложил 2 кинта на колонка.Като ги видях че се издъниха в събота си викам дано да не излезнат другите мачове,ма те взеха че излезаха,д**ба Пълни нещастници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Байерн М. – Арсенал 1 Ливърпул – Левркузен х/2 ПСВ Айн. – Монако 1 Реал М.-Ювентус ½ Уест Бр. Алб. – Саутхямптън – 1 Барселона – Челси 1 Вердер – Лион 1 Манчо – Милан 1/х Порто-Интер х Сошо – Олимпиакос 1/х Бенфика – ЦСКА М. 2 ******************** малко "за пари" Гренобъл-Реймс 1 Джилингам - Уест Хям 2 Ипсуич - Уатфорд 1 К.П.Р. - Уулвс 1 Бристол Сити-Олдъм 1 Лутън - Уолсол 1 Транмиър - Хъдърсфийлд 1 Саут Енд - Шросбъри 1 Йоувил - Скънторп 1 Съндърленд - Родъръм 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 aide ne6o i ot men da ne zalagate na moite prognozi za6oto sam na4inae6t. ДЖИЛИНГАМ - УЕСТ ХЯМ 1,2 РЕАЛ М. - ЮВЕНТУС 1,2 ВЕРДЕР - ЛИОН 1 КОВЪНТРИ - УИГЪН 1,2 ШАЛКЕ 04 - ШАХТЬОР Д. 1,2 koeficient 3.20 malko no razumno Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Днеска реших да играя на късмет. Пуснах : Байерн М. – Арсенал 1 Ливърпул – Левркузен 2 ПСВ Айн. – Монако Х Реал М.-Ювентус 2 Коефицента беше около 72 с 50ст. печалбата е 36лв. и малко. Как мислите, че ще станат мачовете. Edit : Понеже пускам за пръв път, някой може ли да ми каже от къде мога да видя системите? Edit2 : Намерих си системите. Ако на някой друг му трябват има ги тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Днеска реших да играя на късмет. Пуснах :Байерн М. – Арсенал 1 Ливърпул – Левркузен 2 ПСВ Айн. – Монако Х Реал М.-Ювентус 2 Коефицента беше около 72 с 50ст. печалбата е 36лв. и малко. Как мислите, че ще станат мачовете. Edit : Понеже пускам за пръв път, някой може ли да ми каже от къде мога да видя системите? <{POST_SNAPBACK}> opredeleno mislq 4e pone edin shte te izdani. prosto tolkova iznenadi nqma da stanat Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 opredeleno mislq 4e pone edin shte te izdani. prosto tolkova iznenadi nqma da stanat <{POST_SNAPBACK}> И аз така мисля, но както казах заложих на късмета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ********************малко "за пари" Гренобъл-Реймс 1 Джилингам - Уест Хям 2 Ипсуич - Уатфорд 1 К.П.Р. - Уулвс 1 Бристол Сити-Олдъм 1 Лутън - Уолсол 1 Транмиър - Хъдърсфийлд 1 Саут Енд - Шросбъри 1 Йоувил - Скънторп 1 Съндърленд - Родъръм 1 <{POST_SNAPBACK}> fighter -ке ,не че ти се бъркам какво да играеш и залагаш,ама не мислиш ли че 10 ?!? мача в права колонка(ако си ги пуснала така де) са маалко множко.Гледам ,че повечето са с малки коеф. ,ама са все в по-долните дивизии на Англия ,където т.нар. "сигурни" мачове са едни сигурниии,немам думи. Иначе мачовете днес и утре(в ШЛ имам предвид) са идеални ,но....за гледане ,а не за залагане. ПС. Дано да не ти урочасам залога,ще ми е съвестно после Аре късмет дано ти излязат 12 мача.Излизат ми всичките Олее ,12 !!! мача ,и си ги хванала,брей брей брей аз като пусна 6 и после си викам "абе как можа толкова много да ги напускаш" ,ама ти щом имаш вече experience от такива колонки явно не те притеснява броя Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 fighter -ке ,не че ти се бъркам какво да играеш и залагаш,ама не мислиш ли че 10 ?!? мача в права колонка(ако си ги пуснала така де) са маалко множко.Гледам ,че повечето са с малки коеф. ,ама са все в по-долните дивизии на Англия ,където т.нар. "сигурни" мачове са едни сигурниии,немам думи.Иначе мачовете днес и утре(в ШЛ имам предвид) са идеални ,но....за гледане ,а не за залагане. ПС. Дано да не ти урочасам залога,ще ми е съвестно после Аре късмет дано ти излязат <{POST_SNAPBACK}> Олее , кат' заговори за брой мачове , ся си спомних за един случай от преди време.Млада и зелена в залозите , праскам аз права колонка (сичко твърдо) 12 мача.Излизат ми всичките.Пощурях.И коефицента и залога си бяха бая апетитни.Ама какъв ми бил пропуска Не знаех какво е хенди-кап , и какво ми бърка на останалите срещи И така , заради един резлутат от 2:1 и хенди-кап 0:1 всичко отиде по дяволите.Излизали са ми , не мога да се оплача.И по осем и по десет , ама , както вика тате "топка е ..." Мерси за пожеланието , и аз пожелавам успех на всички. Олее ,12 !!! мача ,и си ги хванала,брей брей брей аз като пусна 6 и после си викам "абе как можа толкова много да ги напускаш" ,ама ти щом имаш вече experience от такива колонки явно не те притеснява броя <{POST_SNAPBACK}> Поради простата причина , че проблема ми не е в парите , а в тяхното количество.На мен ми трябват много пари , за тва , кат' ше е гарга , да е рошава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ще видим какво ще стане....Днес пуснах 5 фиша на стойност 10 лв.,ще видим какво ще покаже сабята....Иначе ще ми дойдат 67 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borum Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ман.Ю-1тв.Вердер-1тв.Транмиър-1тв. другите шест мача от Ш.Л. -Х- на система 3 от 6 прави 20 колонки.СПОРЕД МЕН ЩЕ ИМА ДОСТА "Х" ове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.