ToRmEnToR Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Търся програмка,която позволява 3D дизайн на било то автомобили или нещо друго... Повече ми се иска да е за дизайн на автомобили,защото съм решил да се занимавам с такъв вид дизайн... Знам,че някои ще го сметнат за смешно,все пак връзката България и Авто-дизайн не е много удачна,ама аз си имам причини...както и да е... Та,това е ... Някой,ако знае да обади... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Хмм SolidWorks пробвал ли си? Виждал съм подобни изпълнения с нея.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 ICEM Surf Rhinoseros Alias studio За Alias мисля че след като се присъединиха към Autodesk загубиха позиции . SolidWorks и подобните му програми не стават за дизайн - те са за общо и специално машиностроене , а това е съвсем различно . В тежките системи : Unigraphics , Catia и Euclid има и дизайнерски модули , но те са по трудни за учене от специализираните за тази работа продукти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Мерси пичове! Ако искате затворете темата или я оставете отворена,аз намерих квото исках.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.