vastos Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 имам поща в абв-то! започвам да си правя акаунт в outlook...пиша си мейла и попълвам всички полета без полетата: Incoming mail server: Outgoing mail server: Също така не сам сигурен дали в абв-то работи с POP3 ! plz heeelppp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Ами то кажи речи нищо не си настроил, защото това са главните две полета за всеки мейл клиент. Доколкото видях POP3 и SMTP са услуги, които abv.bg предлага на хора от "АБВ клуб" или "АБВ +" (не разбрах точно), но всеки случай със сигурност не на всички! Провери какви са условията точно, ако много държиш. Между другото личи си, че грам не си се постарал сам да си помогнеш - http://help.abv.bg/app/j/cats.jsp?selcat=4511&questid=412758 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastos Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 ми ако имам мeил в yahoo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Отвори си Gmail и няма да имаш ядове. Но честно казано не намирам причина човек да използва Microsoft Outlook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.