Jump to content
BulForum.com

koi janr igri spored vas e nai igran??

faki

koi janr igri spored vas e nai igran??  

148 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

най-играни са FPS геимките защото са най-лесни за усвояване ,пък и при тях се прави най-красива и детайлна графика ,аз лично играя RTS както и FPS,но има единични заглавия от другите жанрове които ме кефят и си ги разцъквам

FPS i RTS

sa carete na multito, lesni za usvoqvane -nai-igrani

Single igra4ite igraqt nai-ve4e RPG i questove

WARCRAFT I QUAKE sa igrite-igrani ot men prec polovinata ot igralnoto mi vreme

taka 6te e i zanapred, za6toto BLIZZARD & ID rulz

Naistina Nai-igranite sa Action igrite prosto po kompiutyrnite klubove i horata obi4at qko pucanica. No i strategy se igrae mnogo az nai-mnogo strategiite haresvam i questovete mi haresva donqkade no opredeleno tezi 2 janra strategy i quest pove4e mi haresvat ot Action. Posledno Doom3 mnogo me nakefi kato Action no ne se zadyrjam mnogo na takiva igri pisvat mi byrzo samo strelba i strelba i...

moga da dobavq 4e i strategiite sa igrani taikato ne moga da glasuvam za dve ne6ta

Ей Дивак виждам 4е си си сложил Аватар от Декстопа на NFS undergrond та ако

имаш играта и пат4 4 дай да цъкаме по-жицата или online се тя моя ник е

Matrio6ka /не се смейте много е трудно да се регнеш си4ко било заето а се благо-

дарете 4е имаме баби та да се сети някой като мен за матриошки/кажи кога и

да цъкаме :punk :punk :punk ина4е само рейсър :punk :punk за кжо изобщо се пита :D And remember Save the racing for the track and if you feel a need for speed,

just play Undergrond :rolleyes:

Абе хора мисля, че всеки има прекалено различни мнение от друг. Така че ще е трудно да се определи.

• 3 months later...

Според мен има само три вида игри, които се харесват на хората.

1.Акшън игрите са любими на почти всички

2.Рали игрите също

3.Спортните...

br />Но може в тази класацийка да се наместат и стратегиите, макар че има доста хора, които не ги понасят, но има и доста, които много ги харесват ! ! ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...