Stil_L Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 От много време се мъча да направя mount на img файл ама все нещо не куца. Общо взето имам 3 файла .ccd .img i .sub. Под windows-a е лесено с демона ама на линукса нещо немога да се оправя. Другия вариант е да конвертирам .имг файла на .исо ама пак незнам как да го направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 От много време се мъча да направя mount на img файл ама все нещо не куца. Общо взето имам 3 файла .ccd .img i .sub. Под windows-a е лесено с демона ама на линукса нещо немога да се оправя. Другия вариант е да конвертирам .имг файла на .исо ама пак незнам как да го направя. За .img файла ще трябва да си намериш програмка, а иначе ако го конвертираш в .iso се прави така: mount файла.iso място_на_маунтване -t iso9660 -o loop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Ми аз искам да mount .img. Ако знаеш такава програма кажи име. Тва с конвертирането нещо нестана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.