Jump to content
BulForum.com

Hamachi

Rex

Recommended Posts

Значи работя с тая програмка от около месец и вече пробвах няколко игри, които аз знам за комп и ми се играеха в мрежа, а именно - SWAT4, SW Battlefront 1,2, Joint operations. Интересуват ме игри от следния тип - екшъни с кооператив мисии/нови игри, не delta force3 примерно :) /. SW Republic Commando е перфектния пример, обаче мултито за съжаление няма нищо общо със сингъла, демек има DM и разни такива, но няма кооператив като single играта.Другата игра, която мога да дам за пример е SWAT 4, но лошото при нея е, че тя е прекалено мудна /ако някой умре или пускате наново или се чакате и т.н..../.

Battlefield е друга игра, за която се сещам, но тя не ме интересува, защото ИИ-то е класи под Battlefront/Battlefront е играта с най-добро ИИ за мен от подобните й/, а същевременно с това я няма тръпката която я има на Joint operation/да дебнеш със снайпера в джунглата ;) /. Даже незнам как успяха толкова промени да направят в новия Battlefield2, а ботовете да продължават да се държат като олигофрени.

Не ме интересуват игри от типа COD1,2, CS, и т.н. - за multi държа задължително на cooperative mode, а не на TD,CF,SD и прочие. Мерси предварително :punk

"Splinter Cell Chaos Theory" tazi igra ima nai dobriq co-op koito sum vijdal do sega, s edin priqtel cukaxme na co-op prez hamachi za co-op igrata si ima specialno napraveni missii razli4ni ot single player igrata e mnogo zaribena.

Мерси - само 1 въпрос понеже съм играл първия и знам, че е стелт - ако те хванат/опукат почваш ли отначало щото мен това ме тормози? Защото на SW Republic Commando в single например има аптечки/revive и трябва всички от екипа да умрат за да свърши играта. Иначе един да остане и съживява другите след като овладее ситуацията. Другия вариант е да има respawn като мисията продължава/не като swat4-убива те предпоследния човек например след дълга и напрегната игра и всичко започва наново без да е мината мисията и с много чакане от страна на геройски загиналите през това време ;) - аз заради такива ситуации спрях да я играя тая игра/ Значи respawn или съживяване без да свършва мисията - нещо такова ме интересува за да може играта да е динамична през цялото време и да не се чакаме един/друг да ни пуска.

Мерси - само 1 въпрос понеже съм играл първия и знам, че е стелт - ако те хванат/опукат почваш ли отначало щото мен това ме тормози? Защото на SW Republic Commando в single например има аптечки/revive и трябва всички от екипа да умрат за да свърши играта. Иначе един да остане и съживява другите след като овладее ситуацията. Другия вариант е да има respawn като мисията продължава/не като swat4-убива те предпоследния човек например след дълга и напрегната игра и всичко започва наново без да е мината мисията и с много чакане от страна на геройски загиналите през това време ;) - аз заради такива ситуации спрях да я играя тая игра/ Значи respawn или съживяване без да свършва мисията - нещо такова ме интересува за да може играта да е динамична през цялото време и да не се чакаме един/друг да ни пуска.

Emi tam ako obiqt tvoq saotbornik drugiq moje da ide do nego i da go revivne tova moje da se izpolzva mislq 2-3 puti na misiq.

PS: ako te vidqt samo na nqkoi missii e game over na pove4eto prodaljava6.No ako vdigne6 mnogo alarmi paza4ite 6te imat bronejiletki i kaski i stava lo6o, taka 4e e nai dobre da se krie6 kolkoto moje6.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...