Rex Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Значи работя с тая програмка от около месец и вече пробвах няколко игри, които аз знам за комп и ми се играеха в мрежа, а именно - SWAT4, SW Battlefront 1,2, Joint operations. Интересуват ме игри от следния тип - екшъни с кооператив мисии/нови игри, не delta force3 примерно /. SW Republic Commando е перфектния пример, обаче мултито за съжаление няма нищо общо със сингъла, демек има DM и разни такива, но няма кооператив като single играта.Другата игра, която мога да дам за пример е SWAT 4, но лошото при нея е, че тя е прекалено мудна /ако някой умре или пускате наново или се чакате и т.н..../. Battlefield е друга игра, за която се сещам, но тя не ме интересува, защото ИИ-то е класи под Battlefront/Battlefront е играта с най-добро ИИ за мен от подобните й/, а същевременно с това я няма тръпката която я има на Joint operation/да дебнеш със снайпера в джунглата /. Даже незнам как успяха толкова промени да направят в новия Battlefield2, а ботовете да продължават да се държат като олигофрени. Не ме интересуват игри от типа COD1,2, CS, и т.н. - за multi държа задължително на cooperative mode, а не на TD,CF,SD и прочие. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 "Splinter Cell Chaos Theory" tazi igra ima nai dobriq co-op koito sum vijdal do sega, s edin priqtel cukaxme na co-op prez hamachi za co-op igrata si ima specialno napraveni missii razli4ni ot single player igrata e mnogo zaribena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 "Splinter Cell Chaos Theory" tazi igra ima nai dobriq co-op koito sum vijdal do sega, s edin priqtel cukaxme na co-op prez hamachi za co-op igrata si ima specialno napraveni missii razli4ni ot single player igrata e mnogo zaribena. Мерси - само 1 въпрос понеже съм играл първия и знам, че е стелт - ако те хванат/опукат почваш ли отначало щото мен това ме тормози? Защото на SW Republic Commando в single например има аптечки/revive и трябва всички от екипа да умрат за да свърши играта. Иначе един да остане и съживява другите след като овладее ситуацията. Другия вариант е да има respawn като мисията продължава/не като swat4-убива те предпоследния човек например след дълга и напрегната игра и всичко започва наново без да е мината мисията и с много чакане от страна на геройски загиналите през това време - аз заради такива ситуации спрях да я играя тая игра/ Значи respawn или съживяване без да свършва мисията - нещо такова ме интересува за да може играта да е динамична през цялото време и да не се чакаме един/друг да ни пуска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Sirious Sam Second Encounter има, за 2ката незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ааа как се работи с тази програма. Цъкам пауър он и нещо ми зарежда... до enrolling от там нататък какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Ааа как се работи с тази програма. Цъкам пауър он и нещо ми зарежда... до enrolling от там нататък какво да правя ? Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Мерси - само 1 въпрос понеже съм играл първия и знам, че е стелт - ако те хванат/опукат почваш ли отначало щото мен това ме тормози? Защото на SW Republic Commando в single например има аптечки/revive и трябва всички от екипа да умрат за да свърши играта. Иначе един да остане и съживява другите след като овладее ситуацията. Другия вариант е да има respawn като мисията продължава/не като swat4-убива те предпоследния човек например след дълга и напрегната игра и всичко започва наново без да е мината мисията и с много чакане от страна на геройски загиналите през това време - аз заради такива ситуации спрях да я играя тая игра/ Значи respawn или съживяване без да свършва мисията - нещо такова ме интересува за да може играта да е динамична през цялото време и да не се чакаме един/друг да ни пуска. Emi tam ako obiqt tvoq saotbornik drugiq moje da ide do nego i da go revivne tova moje da se izpolzva mislq 2-3 puti na misiq. PS: ako te vidqt samo na nqkoi missii e game over na pove4eto prodaljava6.No ako vdigne6 mnogo alarmi paza4ite 6te imat bronejiletki i kaski i stava lo6o, taka 4e e nai dobre da se krie6 kolkoto moje6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.