ShitHappen Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Искам да попитам има ли такава програма ? Търся нещо чрез което примерно натискане на даден бутон на клавиатурата води до възможност за управление на курсора на мишката.Вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Start - Control Panel - Accessibility Options - Mouse: Use MouseKeys - Settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Start - Control Panel - Accessibility Options - Mouse: Use MouseKeys - Settings. В бозичката ги нямам , странно защо но имам XP SP 2 без доста от стандартните аксесоари като Пейнт , Саунд Рекордер и т.н. . Acc. Options също отсъстват . Все пак благодаря за предложението , бях се сетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 В бозичката ги нямам , странно защо но имам XP SP 2 без доста от стандартните аксесоари като Пейнт , Саунд Рекордер и т.н. . Acc. Options също отсъстват . Все пак благодаря за предложението , бях се сетил Предполагам, че си с някаква Corporate версия на win-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Предполагам, че си с някаква Corporate версия на win-a. не corporate, ами lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 не corporate, ами lite И на Corporate няма Paint-a за друго не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 И на Corporate няма Paint-a за друго не съм сигурен. аз съм с corporate и си има paint и всичко останало, разликата с другите, че не иска активация след инсталирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 аз съм с corporate и си има paint и всичко останало, разликата с другите, че не иска активация след инсталирането Не знам няколко пъти съм качвал Corporate и при мен Paint го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Аз някъде ли бъркам или не съм питал какъв ми е windows-a ? Нека се придържаме към темата Ако някой знае да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.