Jump to content
BulForum.com

Kill Bill 01

nzhelev

Recommended Posts

Виждам, че Кил Бил вече е качен, но само като image file, т.е. *bin и *cue files. Значи ли това, че трябва задължително първо да го кача на CD-та, за да го гледам? Ако не, как да превърна бин файловете в avi или mpg или нещо подобно, за да мога да го гледма директно от хард-а. Мерси предварително.

Какво стана с Кил Бил, няма го вече в уарез-а. Някой би ли могъл да ми каже кога и в коя директория ще бъде качен отново

10х

penetrating, мерси много, обаче в SEARCH-a тогава има нещо нередно, защото я напиши в него "kill bill" и виж дали филма ще ти излезне. Не излиза! Да не би да има някакъв пиниз при писането на стрингове в search-a?

10x

• 6 months later...

mom4eta,teq subtitri ne sa to4ni,za6toto tuka e japonskiqt variant -incite-kill.bill.xvid

subtitrite prosto ne sa to4ni-iliz izburzvat ili zabavqt :(

opitax se da gi opavq ,ama ne stava-nqkoi dali 6te moje da go napravi? :)

Za Kill Bill Vol 1 se utrepah da tarsia subtitri i nemozah da nameria. Nalozi se v kraina smetka da redaktiram nalichnite, baia igrachka padna. Opitah se da gi kacha na FTP-to, no tochno togava niamashe miasto. Iadosah se i gi iztrih, za koeto sega me e iad.

Ste vi dam malko info kakvo tochno im imashe an subtitrite, koito az redaktirah, samo ne me pitaite o tkade sam gi vzel, zashtoto ne pomnia.

Okaza se che kraia na subtitrite za parvata chast (CD1) se namirat vav vtorata (CD2). Premestih gi, no imashe mnogo zakasniavane i izbarzvane na subtitrite i v dvete chasti, koeto biah opravil samo chastichno. A be tu izbarzvat, tu izostavat, a ma dosta (niakade okolo 15 sekunid).

Ako na niakoi mu se zanimava, pone ste znae kakvo da napravi.

:sick gadno....i az si igrax da gi mestq.... :)

v direkotriqta na filma ima i nqkuv arhiv sus subtitri za taq versiq,ama sled kato se razarxivira ne moje da se otvorqt subtitrite,otvorix gi s Word nai nakraq ama i na cyrillic scrypt izglejdaxa kato ieroglifi :P

dano nqkoi gi napravi ako mu se zanimava

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...