ov3rm4n Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Значи имам си 12 HP LaserJet принтерчета на главата и си ги "храня" с оригинални HP тонери при средна цена на касета 164,11 без ДДС на принтерче на месец Направо сладко - ~2000 лева без ДДС на месец за консуматив. Тия дни се свързаха с мен от 3Т Supplies и вкараха оферта, която дава средна цена на касета 91,29 лева без ДДС или ~1000 без ДДС на месец за консуматив... +гаранция на касетата +гаранция на техниката в случай на повреда от касета, 2 часа срок доставка и прочие гъзарии и глезотии... Касетите не са рециклирани НР такива - 3Т си ги произвеждат. Предлагат и рециклирани НР, но всички знаем, че рециклиран консуматив = скъсяване живота на принтера. Та не говорим за рециклирани изобщо. Изкушението е голямо. Някой да сподели впечатления от работата си с 3Т или изобщо с някой друг доставчик на консумативи за Лейзърджет? Коректни ли са, читави ли са касетите им... Проблеми с тях? Проблеми с принтерите и с техни касети? При какво натоварване сте ги запускали принтерчетата с такива неоригинални касети - при мен както казах ще е между 6000 и 10000 листа на месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.